- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.521
istediğin şey imkansız değilyeterki iste olur herley olur ölümden başka herşeyin çresi varrbugun suslendım puslendım arkadasım cok guzel bakımlı bır kız olunca, benı cok ıyı gorsun ıstedım yıllar sonra ılk kez etek elbıse tarzı bırsey gıydım 5-6 yıl oldu sanırım.
Ayyyyyy canım ya ben senınle bu yola cıktım her an bana guc verdın moral verdın allah razı olsun senden. Uzaktasın ama en buyuk destekcılerımdensın cok ozel cok kıymetlısın bunu unutma hıc.
Evet yuzume pek guvenırım bır gun gorur kızlar da :)))))
kendımı sevmeseydım coktan ıntıhar ederdım yasadıklarım alt ust ettı bedenımı belkı ama yıkmadı benı cok sukur. Ve kendımı gercekten begenırım herzaman. Evet sısmanım seksı ve cekıcı gorunmeyebılırım ama guzel oldugumu dusundum daıma. Sımdı kı amac seksı ve cekıcılık katmak bu bedene :))))
günlük cnm günlük tarifduygu, 1.5-2 litre 1 günde mi tüketilecek, 2 günde mi?
duygu sen de var mı eski, yeni fotoğraf, koysan da motive olsak ya, bizim grubun başarı öyküsü sensin malum![]()
şöyle söyleyim 52-53kg biri olarak şişmanlayınca doğru düzgün resim çeklimedim desen bana inanırmısın yani fotograf çekilmeyi seven biri olarak resmen kompleksli birioldum düşün evladımla doğru düzgün resmim yok ,elbet size yollayacağım resimler var ama bunu giriş -gelişme-sonuç olarak yayınlıcam yani şişman balık eti ve zayıf olarak yayınlıcam inşallah kilo sorunumbittiğinde başarı öyküsü bölümüne serüvenimi anlatcam resim yayınlıcam biraz daha sabredinn..