- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #18.221
bugunku menumu de yazayım 
kahvaltı ( 7.30 - sabah okula gidip hocayla görüşmem lazımdı )
1 dilim çavdar ekmegi
1 kk beyaz peynir
1 tk biber salçası
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
ara öğün ( 10.30 - okuldan çıkıp spora gittigim saat )
1 yeşil elma
ara öğün ( 13.00 - spordan çıkıp eve geçerken )
200 ml ayran
öğle yemegi ( 14.00 )
evde doğal gazda sıkıntı varmış, ocak çalışmıyormuş öle olunca elde olanalrdan yemem gerekti.
avuç içi kadar tavuk
4 yk pilav
büyücek bir kase marul havuç salatası
1 küçük kase yoğurt
tabi bu kadar yoğurt ve ayran tüketen nurdan ın uykusu geldi ve 4 gibi uyudum 7 de uyanmışım. akşam yemegini yedim direk.
akşam yemegi ( 19.15 )
1 kase yayla çorbası
4 dilim patates 3 küçük köfteden oluşan fırında patates köfte
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
ara öğün
1 kupa şekersizz sütsüz neskafe
1 dilim esmer un ve esmer şekerden yapılmış kek
suyum 2.5 lt oldu ama 3 ü geçerim yatmadan, yarın oruç tutacam da ondan sahur yapıup yatayım diyorum, uykum gelene kadar oyalanacam yani
yeşil çayımı da içtim bugun şuan inanılmaz bir açlık hissediyorum, heralde yemek yiyecem ya yatmdan onun psikolojisi
bugun pilatese başlayacaktım guya, saat 10 daydı kurs, tabi benm okulda işim uzadı da uzadı 10.30 da ancak çıkınca benm pilates işi yattı, bende spor salonunda çalıştım, salona gidene kadar yarım saat yürüyüş, 35 dk eliptik, 30 dk spor aletleri, sonra da 15 dk yürüyüş ve metroyla eve geliş.
ama bu spor aletleri konsuunda inanılmaz kafam karışık, kol ve bacak çalışıyprum o aletlerle, minimum ağırlıkta çalışıyorum ama acaba bu etapta yapmasam daha mı iyi, onun yerine 1 saat eliptik çalışsam daha mı faydalı olacak, kafamda deli sorular var :18::18:
oruç tutacagımdan dolayı yarın spora gitmeyecem ama yürüyüşe çıkarım eğer çok halsiz olmazsam, bugun inanılmaz bi yorgunluk vardı üzerimde, spordan eve zor attım kendimi, alışacagım yerde daha çok zorlanıyorum ben hey Allahım yaaa

benden bu kadar canlar, yarın geç uyanırım sanırım ama buralarda olurum uyandıktan sonra, öpüyorum hepinizii

kahvaltı ( 7.30 - sabah okula gidip hocayla görüşmem lazımdı )
1 dilim çavdar ekmegi
1 kk beyaz peynir
1 tk biber salçası
1 tk bal
1 haşlanmış yumurta
1 kupa şekersiz çay
ara öğün ( 10.30 - okuldan çıkıp spora gittigim saat )
1 yeşil elma
ara öğün ( 13.00 - spordan çıkıp eve geçerken )
200 ml ayran
öğle yemegi ( 14.00 )
evde doğal gazda sıkıntı varmış, ocak çalışmıyormuş öle olunca elde olanalrdan yemem gerekti.
avuç içi kadar tavuk
4 yk pilav
büyücek bir kase marul havuç salatası
1 küçük kase yoğurt
tabi bu kadar yoğurt ve ayran tüketen nurdan ın uykusu geldi ve 4 gibi uyudum 7 de uyanmışım. akşam yemegini yedim direk.
akşam yemegi ( 19.15 )
1 kase yayla çorbası
4 dilim patates 3 küçük köfteden oluşan fırında patates köfte
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
ara öğün
1 kupa şekersizz sütsüz neskafe
1 dilim esmer un ve esmer şekerden yapılmış kek
suyum 2.5 lt oldu ama 3 ü geçerim yatmadan, yarın oruç tutacam da ondan sahur yapıup yatayım diyorum, uykum gelene kadar oyalanacam yani
bugun pilatese başlayacaktım guya, saat 10 daydı kurs, tabi benm okulda işim uzadı da uzadı 10.30 da ancak çıkınca benm pilates işi yattı, bende spor salonunda çalıştım, salona gidene kadar yarım saat yürüyüş, 35 dk eliptik, 30 dk spor aletleri, sonra da 15 dk yürüyüş ve metroyla eve geliş.
ama bu spor aletleri konsuunda inanılmaz kafam karışık, kol ve bacak çalışıyprum o aletlerle, minimum ağırlıkta çalışıyorum ama acaba bu etapta yapmasam daha mı iyi, onun yerine 1 saat eliptik çalışsam daha mı faydalı olacak, kafamda deli sorular var :18::18:
oruç tutacagımdan dolayı yarın spora gitmeyecem ama yürüyüşe çıkarım eğer çok halsiz olmazsam, bugun inanılmaz bi yorgunluk vardı üzerimde, spordan eve zor attım kendimi, alışacagım yerde daha çok zorlanıyorum ben hey Allahım yaaa
benden bu kadar canlar, yarın geç uyanırım sanırım ama buralarda olurum uyandıktan sonra, öpüyorum hepinizii