amaann ne çok konuşmuşsunuzz bee

bi gece giremedim die ayıptır yani

bütün geçmişi tek tek okudum ama hepsini alıntı yapmaya kalkınca 5 sayfa yazı olacaktı o yuzden alıntılamadım, sıradan hepinize laf yetiştireyim

en öncelikle duygucum gelmiş hoş gelmiş

kilo aldıgını fark edince hemen kendini yavaşlatman da güzel olmuş duygucum

ben o süreçten şimdiden korkuyorum mesela, azıcık fazla yesek bile tartıda fark ediyor, klo vermek kadar önemli bi süreçte sana kolay gelsin, inşallah bizde bigun o aşamalara gelebiliriz

evle ilgili de bi sıkıntı varmış galiba canım, tapu mudurluguyle gidip konuşsanız, sanırım yeniden ruhsat çıkarma falan gerekebilir, eksperlerin gelip yerinde görmesi lazım falan, biraz uzun bi süreç olabilir, belediyelerde işler biraz yavaş yürüyo ya, inşallah sıkıntı yaratmaz size. hayırlısı olsun umarım, vardır bunda da bir hayır

filizcime gelsin sıra

bugun ne güzel bir gün ve menu olmuşi senin için, sende bomba gibi döndün aramıza

hepimiz çok iyi gidiyoruzx valla biraz nazar boncugu koyayım da kem gözler uzak olsun

ellerine saglık canım benim bu arada listeyi de hazırlamışsın, güzel söz söyleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum, haftaya böle olmaz sanırım vucut alıştıkça verdigim kilo düşer ama olsun pes etmek yok, haftasonu ölçülerimi de aldım, asıl önemli olan incelmek bu etapta benim için zaten
migrosla ilgili yazdıklarına çok güldüm ayrıca, eşine dersin sende migrosa gittigine laf ederse, siyaseti diyetime alet etme lütfen die

cumartesi günleri o çalışırken gidip gel sende ruhu bile duymaz

hem bence sen önümüzdeki hafta kesin 96 dasın, yani kendi rekorunu kıracaksın oleyyy

neslicim de güzel sözleri yazmış benim için çok teşekkürler

grip geçti, regl döneminde geçince haftaya kesin --- lerde olacaklardan biri de sensin
bu arada neslicim sana bikaç ufak soru sorsam, ya bu yagların kasa çevrilme muhabbeti beni biraz korkuttu da, sorabilecegm bi spor hocası da yok malesef, bilgin varsa eger tam olarak nasıl çalışmam benm için doğru olur. hemen hemen her alet var spor okulunda, o yuzden onlardan yana sıkıntım yok, ne dersen yapabilirim yani

sırtım biraz sertleşmeye başlamış gibi geldi de korktum :18::18:
esracanıımmmm, sen seslenmişsin ama ben duymamışımm

murat boz u izlemeye dalmışım da

sen öle bi durumda msj at bana yavrum, koşarak uçarak gelirimm

ayrıca kot etekli kombinine bayıuldım

kot etek mi alsam die derin düşüncelere daldım
ayrıca cancagızım zor günlerinle ilgili bişeyler yazmışsın, aynı şeyleri açıp canını sıkmayım da face te arkadaşım bi şarkı paylaşmış onu dinlerken aklıma sen geldin, azıcık senle paylaşayım onu, umut hep seninle olsun

https://www.youtube.com/watch?v=ouxEmji_cmU
cemremmm, ben seninkini sen benmkini merak ederken sonuç neredeyse başabaş çıkmış ne de güzel olmuş

demek ki diyetisyenin bi bildigi varmış o kadar ekmek verirken, ,valla sende harfi harfine uyguladın sonuç mukemmell

bakalım haftaa hangimiz daha iyi kilo verecek gözüm üstündee

züleyha hocam, bir an önce aramızda olun yeniden sizi çok özledik, Allah acılarınızı dindirsin inşallah, yeniden güzel kızım diyin bana

en kısa zamnda sizin için yeniden o parka gidip kuşlara yem verecem söz
pınarcım, sende bugun buralardaymışsın artık hepimizi tanıdın işte, böle biribirimizi bulduk buralarda güle eğlene diyet yapıypruz

menune de baktım, tabiki dünkünden daha iyi, daha da iyi olur inşallah zamanla, hatta bizleri bile geçersin umarım menuler konusunda

ayrıca su içme konusunu kendine hatırlatman da çok güzel olmuşş, yakında zaten alışkanlık olur o o zamana kadar aynen devamm

ayyy zeynep suya ben aşık oldum galibaaa

allahım o ne güzel ne parlak bi suratt, resmen yanımda olsa öpemem kesin de doya doya bi koklardım, Allahım annesine babasına bagıslasın inşallah, su gibi parlak saf güzel bi ömmrü olsun

unuttugum yoktur dimi yaaa :18::18::18: