öncelikle çok geçmiş olsun canım, bugun mide bulantın oldugundan dolayı menun hakkında çok bişy diyemeyecem ama normal bi zaman için bu menu az. boyozu çok bilmiyorum ama bi lokmacık diyosan yine de bi dilim de olsa ekmek yiyebilirmişsin, öğlen için de en azından bi yoğurt yada salata olsaydı, akşam zaten mide bulantından dolayı sadece salata ve yogurt yemişsin sanırım ama normal bi zamnda bunun yanında çorban ve yemeginin de olması gerekiyor, hatta protein agırlıklı beslendiysen ekmek de yemen gerekiyor.
az yemek iyi bişey deil bunu pek çok uzman söylüyor, vucut kıtlık alarmı veriyormuş ve yediklerini yag olarak depoluyormuşsun. o yuzden kararında yersek hem yag depolamaya geçirmeyiz vucudu, hem de gözümüz doyar böylece diyetten çabuk pes etmeyiz
dün 1. gün olarak başladım senin dediklerine canım bitek mekik çekmeyi unutmuşum onu da bugun ekliyorum ve hergun aralıksız onları da yapacam, geçen hafta ölçümü de almıştım bakalım bende nasıl bi faydası olacak

ben zaten biraz asiyim duygucum bu konularda, hele ki bi ömürde bi kere olacak şeyler konusunda kolay kolay vazgeçemem, tabiki mantık çerçevesinde olanlardan. bazen çok mantıksız bişeyler de isteyebiliyorum

geçen mesela dost hayatı yaşasak ya hiç ailelerle tanışma derdimiz olmaz dedim emraha gözleri kocaman oldu

sonra şaka yaptıgımı açıklamak zorunda kaldım 1 saat boyunca

tabi biraz imkanlara da baglı, maddi olarak diyorm yani. gelinlik konusunda kolay kolay taviz vermem gerekirse üstünü cebimden eklerim, ama düğünün yapılacagı yerde çok fazla sözüm geçemiyor

gerçi mekanın resimlerini begendim ama imkanlar ona el veriyor die çok yapacak bişeyim kalmıyor malesef
ben fotograf çektirme özürlüyüm mesela, poz veremiyorum, o yuzden dış çekim istemiyordum ama o konuda da veto yedim

düğün yemekli olsun istemiyordum yemekli olacakmış o konuda da veto yedim

yalnız ban bakar mısın sanki erkek tarafıyım hiçbişey istemiyorum