Günaydın forumun güzel hatunları

Bende bugün biraz kırgınlık var, öksürme ve hapşırma da var hafif, o yüzden işyerime telefon edip gitmeyeceğimi söyledim, evde yayılacağım bugün. Ödüm kopuyor tekrar hasta olucam diye

o yüzden bugün bolca yatıcam.
Züleyhacım eşin geliyormuş bugün, yazım dilinden ne kadar keyifli olduğun belli zaten

, biz de yıllarca eşimle ayrı şehirlerdeydik, sizde bir de çocuk var çok daha zor, seneye birarada olacaksınız inşallah

Menün gayet güzel, bana göre biraz az ama sen çok güzel bir düzen kurmuşsun, hedef kiloya az kaldı senin

Duygucum ekle artık sen de bakayım gelin fotoğraflarını, ben faceden gördüğüm kadarına bayılmıştım

Ayrıca yıllar geçmiş olabilir ama sende değişen bir şey yok

Filizcim sende dikkat et canım, biz dün öğlen dışarda yedik, akşam spor yaptım, bugün kötü oldum. Tam toparlanmadan salona gitme kuzum, evde yapmışsın zaten spor, salondan çıkınca korunman daha zor çünkü. Bu arada activia içinde şeker olduğunu biliyorsan sorun yok, ben bilmeden tüketmiş olma diye söylemiştim. Bu ara menülerinde benim dikkatimi çeken şey tatlılar, sen tatlıya düşkün değildin bildiğim kadarıyla ama menülerinde şekerli şeyler oluyor. Dünkü menünde çilekli activia, muzlu süt ve dondurma var, hepsi tatlı şeyler. Dondurma neden yiyorsun, ben hasta olunca sıcak şeylere sarıyorum, sende dondurma görüyorum, şaşırdım:26:
Bu arada siz doğalgaz yakmaya başlamışsınız çoktan demek, biz daha açmadık

geçen hafta işyerinde bir çalışana bugün hava ne güzel böyle, bahardan kalma demiştim, o da "İzmir'in havası gariban havası" demişti

çok hoşuma gitmişti

Doğru aslında, Kasım ayındayız ve daha ısıtma ihtiyacı başlamadı.