Canım benim bir gün beraber de yaparız inşallah, hatta Kuzey de katılır bize

şaka bir yana çocuklar yoga hareketlerine bayılıyorlar, kuzenimin çocuğu, eşimin yeğenleri üzerinde yaptığım denemelerde bunu gördüm, bir hareketi gösteriyorsun, sonra bıkmadan aynısını yapabilmek için uğraşıyorlar
Kilo konusunda bende de benzer bir durum var, spor yaptım, haftasonu hariç cozutmadım, haftasonu da az cozuttum eskiye göre ama kilo sabit. Neyse benim de içim rahat, haftaya veririz inşallah

Ben ben ben ben

işleri yapacak birini bulmam lazım önce ama olsun, düşüncesi bile güzel
Duygucum valla Karşıyaka tarafında olsun istiyorum doktor ama bulamazsam gelirim o tarafa

senin doktor özel hastanede mi?
Valla Duygucum yumurtalıklar mı iyi çalışıyor bilmiyorum, dkh kullanıyorum sonuçta, acaba yaş ilerledikçe böyle semptomlar mı oluyor, yoksa yumurtalıklar yaş geçiyor çalışalım da bebek olsun moduna mı girdiler bilmiyorum.
Geçen seferki doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama dediğim gibi bana güven vermedi. Aslında hazır Duygu memnunken onun doktoruna mı gitsem diye düşünmeye başladım.
Evet canım yaaa, bence de görüşelim artık. Sen bir öneride bulun, oruç olmadığın bir gün olsun ama

ayarlayalım ve görüşelim
BİRGÜN PİLATES YAPAYIM DEDİM ÜSTÜME ATLADI GIDIKLAMAYA BAŞLADI SENCE KUZEYLE YOGO NASIL OLUR TAHMİN ET SES VERMEZSEN HAYATIM GÜZELİM NEDEN KONUŞMUYORSUN DER GÜLDÜRÜR BİZİ:)))))
TABİ CANIM ORUÇ TUTMADIĞIM BİRGÜN OLUR ŞÖYLE KARIŞIKLI YEMEK YİYELİM KAHVE İÇELİM..
CANIM ,BENİM DOKTOR TIP MERKEZİN KAÇ YILDIR AYNI YERDE O KADAR HASTASI VARKİ SAATLİ RANDEVU ALIYORSUN ,BAZEN TAM SAATİNDE BAZEN BİR ÖNCEKİ HASTAYAGÖRE SAAT KAYABİLİYOR ADI AYLİN BARBAROS BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEDİĞİM GİBİ 8 YILLIKDOKTORUM KUZEYİDE O DOĞURTTU.. HANGİ DOKTORA GİDERSEN GİT İNŞALLAH UMDUĞUNU BULURSUN VE İNŞALLAHHÇOK İYİSİNDİRR BENCE GAYET NORMALSİNN ÖZELLİKLE BİZE GÖREEE:)))
CANIM BEN YOĞURTLU ÇORBALARI ÇOKSEVERİMM VE ÇORBAYA GÖRE MENÜ OLUŞTURCAM ÖZELLİKLE ÇORBA ÇOK İSTİYOR CANIMM..SEBZE ÇORBALARIDA SEVERİMM SEN EN KEYİF ALDIĞIN ÇORBANIN TARİFİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM..