- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.161
Merhaba arkadaşlar, bugün İzmir fena yağmurlu, araba kullanmaya cesaret edemedim valla, evden çalışıyorum bugün. Öncelikle haftasonu giremedim, bütün haftanın yorgunluğu ve stresi anca çıktı, bolca dinlendim. Biraz ağrım vardı, bugün çok daha iyiyim şükür. Henüz diyet moduna da giremedim. Züleyhacım, diyet demişken hedefe ulaşmışsın bile sentebrik ederim arkadaşım
ben yerimde saydım valla
eee 5'li rakamlara ulaşmanın şerefine bir fotoğraf yüklersin artık çıtır rakibem
Bu arada geç te olsa, öğretmenler gününü yürekten kutlarım
Duygucum, temizlik işlerin kolay gelsin canım, ben de haftasonu yapamadığım için bugün biraz temizlik yapmayı planlıyorum. Şimdilik planlama aşamasından öteye geçemedim
Esoşum, forumumuzun şirin, kokoş, sevimli kızı, nasılsın bakayım![]()
Nurdancım annene geçmiş olsun canım. Sana da kolay gelsin, projen en kısa zamanda bitsin, yarışmada da birinci olsun inşallah
Suna fotoğraflarına bayıldım canım, tekrar hoşgeldin aramıza. Oğlun da çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün
Filizim filizim seni çoooook seviyorum arkadaşım. Temiz kalpli, ince ruhlu, hassas ve dünya iyisi bir insansın, hayat er ya da geç gönlünden geçenleri verecek sana, buna yürekten inanıyorum![]()
Kokoşşşş işte o benim
Nolur diyet konusunu kafana takma bu hafta böyle olsun haftaya toparlarsın hem bak sen adapte olduğunda çok da güzel sonuç alıyorsun.