Günaydın kızlar, yine kapalı, yağmurlu bir İzmir'den hepinize güzel dileklerimi yıolluyorum

Ben seviyorum böyle havaları

Bir de spor yapabilsem süper olacak ama henüz moda giremedim. Bu hafta perşembe günü bir sunum yapacağım, ona hazırlanmam lazım. Cuma gününe kadar yetiştirmem gereken bir iş var. Bense dışarı çıkıp, ellerim cebimde, hafiften şarkı mırıldanarak sokaklarda gezmek istiyorum

Filizcim, sabah girmişsin, hızlıca baktım canım, kendine dikkat et, kardan da korkma. Kar için kullanıma uygun, tabanı tırtıklı, kaymayan bir botun varsa giy, yoksa al bence. Bilekten saran modellerden. Daha güvende hissedersin en azından.
Çizelgemiz yayınlanmış, ellerine sağlık Filizcim. Görüldüğü gibi herkes takır takır kilo verirken ben alıyorum

Şaka bir yana hepinizim kutluyorum

5'li kilolarda bulunan Duygu ve Züleyha başta olmak üzere, 7'li rakamlara çok yakın olan Cemremi ve Esrayı, 6'lı rakamlara doğru azimle ilerleyen Nurdanı yürekten tebrik ediyorum

Ben de haftaya -- olacağım inşallah, en azından elimden geleni yapacağım. Bugün yarın regl olacağım, spor yapmaya çalışarak değerlendireyim diyorum

Gelelim assolistimize

Filizcim, kullandığın ilaçlara, rahatsızlıklarına, vücudunun sürekli ödem tutmasına rağmen; kilo almak bir yana üstüne çok güzel kilo verip doktorları bile şaşırttığın için en büyük alkış sana gelsin

Kızlar bu arada bana ceza verin bence, ne olacak benim bu halim yaaa, iki ileri bir geri durumdayım epeydir. Kaldım bu kilolarda:18: