• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlarr birde birşey danışcam şimdi 2 resim yüklücem ikiside aslında beğendiğim modelleri internette bulamadım ama benzelerin resimlerini yüklücem biri cam diğeri klasik model benim gönlüm camda ama kulllanan duyum olan var patlama kırılma durumu olabilirmi??

Eki Görüntüle 903542 Eki Görüntüle 903543
duygucum cnm benimde fikrim yok ama ben olsam senin yerinde camlıyı alırdım yani bilindik bi marka olunca güvenmeseler camdan yapmazlardı diye düşünüyorum..güle güle kullan...şimdiden:34:

hepsi biraz birbirine benzeiyor aslında, çok klasik şeylerden hoşlanmadıgım için biraz daha modern ve sade şeyler var sanırım

Eki Görüntüle 903574

Eki Görüntüle 903573

Eki Görüntüle 903572

bunun şomine kısmını çok begenmiştim, büyük bir salon için kullanılabilir die :34:
Eki Görüntüle 903571

bunun da koltugun dönüşü çok orjinal geldi, tam L koltuk da deil ama değişik bir havası var sanki :34:
Eki Görüntüle 903570

bunda da duvardaki rafların ve aksesuarların kullanımı çok başarılı. tabi bu kadar geniş bir salonun olursa
Eki Görüntüle 903568

kesinlikle benm en favorim bu :16: :16: tabi buna uygun nasıl tekli, ve ikili koltuk yapılır onu bi düşünmem lazım ama bu haliyle inanılmaz seviyorum bu koltugu
ATTACH=CONFIG]903567[/ATTACH]

bu da tv ünitesi olarak bir fikir :34:
Eki Görüntüle 903575
çeşmi cnm resimler çok güzel ebnde şömineliye bayıldım inşl evine bunların en iisini alırsın..:34:
ben geldim kızlar...birazcık kilolu geldim amma...yarından itibaren diyete başlıyorum..yer vardır herhalde bana yine bu topikte..
hoşgeldinnnn ..artık kolocuklar gidecek desene inşş. :46:
umut tup bebek ben de cok duydum ılerde ben de dusunuyorum bahcecı tup bebek merkezını de aynı sekılde cok duydum sızın doktorun adı ne ?

hımmmmm sen ıstanbulun gırısındesın resmen. annemlere geldıgımde bır cay ıcelım dıyecektım ama cok uzagız valla. bana en yakın yerler besıktas ıstınye bebek cıvarı.

hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah canım yaaaaa,

yaaaa dun o keyıflerı yapamadım canımı sıkan bazı haberler aldım 9 da uyandım telefon geldı vs. komsum da gelemedı ben ev ıslerıne sardım oyle gectı gunum.
cnm olsun yolum düşerse oralara görüşürüz senide buralara beklerim gel buyur :34:bahçeci abna uzak olunca umut daha yakın geliyo o yüzden umutu sectik kısmet olursa tabii...:26:
gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrr

guzel bır hafta olsun ınsaallah hepımıze. guzel haberler guzel gelısmeler guzel gelısmeler neselı anlar huzurlu dakıkalar ıle dolu gunler olsun ınsaallah hepımıze. hastalıklar, yogunluklar, telaslar, gergınlıkler, soguk havalar derken, ıcımızı ısıtacak bıze ıyı gelecek bunlara ıhtıyacımız var dıye dusunerek boyle bır gırıs yapmak ıstedım.

pazar sabahı uyandıgımdan ıtıbaren ıcımde sıkıntı vardı ıcım daraldı durdu. hatta bır haber mı alacagım dıye bıle dusundum dısarı cıkalım dedım esıme, asırı soguk dıye cıkmadı da, ben haftasonu mu evde gecırmıs oldum komsum soguk oldugu ıcın bebekle gelemıyor artık sık sık. oyuzden temızlıgımı de utumu de kendım yaptım acıldı ama gerekırse ona yaptırırım yıne. malum benım sehır dısı olaylarım falan oluyor bır de ev cok cok buyuk. her hafta boyle gecırmek de ıstemem dogrusu.

bugun haftalar sonra kalem ve rımel de yaptım ev ve ıslere bır daldım kendımı kaybettım resmen. bu hafta ozenecegım artık. ozlemısım de.

benden haberler boyle. cızelgeyı dedıgım gıbı cok gec saat yayınlayabılırım cunku eve gelıp yemek yıyıp spora gıtmeyı planlıyorum karar degıstırmezlerse eger kıs boyu 5:30 da cıkacagız oyuzden 6 ya dogru evde olabılırım. bucukta da evden cıksam en gec 7 de spora baslamıs olurum eve yurume mesafesı 15dk. kar, buz olmadıgı ıcın sorun yok ana cadda uzerındeyım saat 10da bıle cıksam sorun da olmaz mesafe olarak da yaklastım zaten. uyelıgım bıtmıstı yenıleyecegım sukur. yemeklerımı aksamları ya da pazar gunu yapacagım eve gırer gırmez yıyebılmek ıcın. hava buzlu karlı olursa, ısyerımde yemegımı yıyecegım evden ,salona kadar yurumemek ıcın. bu durumda sadece donuste yurumus olurum.
sen kendine bak ne güzel spor lara devam kolaylıklar dilerim ev işinde sana...:34:
cıkolata nerden cıktı dersenız, reglllllllllllllllllllllllllllllll oldum bu asıl guzel haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16:

adet sokturucuye gerek kalmadı bu kez cok sukur. ya da 3-4 ay gecıkme olmadı ınsaallah boyle devam eder. yogun olmasam da regl oluyorum eskıye gore daha az, anlasılan beklenen sona yaklasıyorum ama enazından normal suresınde olsun o da yeter cok sukur.

ben kactım hepınızı opuyorummmmmmmmmm saat 10 cıvarı gorusuruzzzzzzzzzzz
:46::46::46::46::46:ayyy çokkk sevindimmmmmmm ne güzel bundan sonra hepppppp böle gider her ayınn reglyy içinnnnnn:46::46:
herkeslere mutlu haftalar diliyorum canlaarrr :16::16: birazdan bir yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, azıcık beynime oksijen gitsin :1::1: sonra da yarın sunumu olan bir canlı olarak işime yogunlaşacagımm :43::43: neyse işin tatsız kısmını konuşmayayım şuan :34:

nesli hiç girmemiş bu haftasonu onu merak ettim şimdi, bu sbaha da girmemiş sanırım. yolundadır inşalah herşey :44::44: onu merak ettim şimdi :44: ulaşan olur da haber verirse sevinirimm :34:

ben kaçtım canlar, öptüm herkesii :16::16:

sanada mutlu haftalarrrrrrrrrr kolaylıklar olsun sunumunda sıkıntılarında hepsi geçsin ...:16::16:

kk nın güzellerii, herkese iyi akşamlarr :16: ercem le konuştuk facebook tan ve hepinize çok selamı varmış onu iletmemi istedi, bende iletiyorumm :16::16:

sunum hazırlıyor oldugumdan dolayı nurdan hemen kaçar :34: yarından itibaren menu paylaşımlarını yapacagım umarım, sevgilerimleee, en yakın zamnda görüşmek üzere :16::16:

sabah: 2 dilim ekmek,3 yeşil 2 siyah zeytin,domat,maydanoz,30 gr. çökelek peynir,20 gr.kaşar peynir,bugün şekersiz çay içtim

ara: 2 mandalin

öğle: 4 yk sebze yemeği,2 yk makarna,yarım su br.yoğurt,1 kase çorba,1 dilim ekmek,bi köfte

ara: 20 gr. kuru üzüm,1 mandalin

akşam: 4 yk sebze yemeği,2 yk makarna,yarım su bar.yoğurt,2 dilim ekmek,bi köfte

ara: 80 gr.nar,2 kuru kayısı,şekersiz çay

activite: 2 mil lessie, ve bölgesel hareketler,2,5 lt su bi form çayı.. yarın görüşmek üzereee:3::3:

Merhaba kızlar, bugün yoğun bir gündü o yüzden giremedim, kusura bakmayın, sabah kızkardeşim ve eşi bir arkadaşını İzmir'e getirmişler, hastaneye, o yüzden evden biraz aceleyle çıktım ve yanlarına gittim. Öğleden sonra da kendi doktor randevum vardı, kontrolüm iyi geçti, rahimde minik bir yara kalmış dedi, muhtemelen yara büyük olduğu için olabilir bilmiyorum, bir dondurma işlemi daha yaptı ama bu sefer bir kaç gün dikkat et yeter dedi, ilaç falan vermedi. Onun dışında herşey yolundaymış. Yumurtlama dönemindeki sancıyı da söyledim, normal ve iyi birşey dedi. Tekrar edip etmeyeceğini bilmiyoruz. Bu arada doktor şöyle bir şey söyledi, belki Duygucuğumun işine yarar:34: tam çatlama olduğu gün ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksekmiş, birkaç gün önce ilişki olursa kız olma ihtimali yüksekmiş, ben doktorun yalancısıyım:1:
Kardeşim ve eşi akşam Denizli'ye döndüler, özlemişim valla, çok iyi geldi onu görmek:16:
Eve gelince de dışardan sipariş verdik bugün, eşimin de yoğundu çünkü günü, ama Duyguşuma fikir olsun diye ve daha önce sözüm olduğu için evin birkaç fotoğrafını çektim, hem Duyguşum hem Nurdan ilham alabilirler belki:16: Küçük odayı da çekecektim ama şu an hem kanepenin üstü yıkanmış çamaşırlarla dolu, hem de çamaşır asılı askılıkta, o yüzden orayı es geçtim:1:
Benim de salonda yapacağım ufak birkaç değişiklik var, TV ünitesi oluşturacağım mesela ikeadan. Belki sandıklı bir puf alacağım, şu an salonda olan mavi (üzeri yeşil örtülü) sandıklı bankı da küçük odaya alacağım. O değişikliklerden sonra da yeni fotoğraf koyarım.

Merhaba kızlar, bugün yoğun bir gündü o yüzden giremedim, kusura bakmayın, sabah kızkardeşim ve eşi bir arkadaşını İzmir'e getirmişler, hastaneye, o yüzden evden biraz aceleyle çıktım ve yanlarına gittim. Öğleden sonra da kendi doktor randevum vardı, kontrolüm iyi geçti, rahimde minik bir yara kalmış dedi, muhtemelen yara büyük olduğu için olabilir bilmiyorum, bir dondurma işlemi daha yaptı ama bu sefer bir kaç gün dikkat et yeter dedi, ilaç falan vermedi. Onun dışında herşey yolundaymış. Yumurtlama dönemindeki sancıyı da söyledim, normal ve iyi birşey dedi. Tekrar edip etmeyeceğini bilmiyoruz. Bu arada doktor şöyle bir şey söyledi, belki Duygucuğumun işine yarar:34: tam çatlama olduğu gün ilişki olursa erkek olma ihtimali yüksekmiş, birkaç gün önce ilişki olursa kız olma ihtimali yüksekmiş, ben doktorun yalancısıyım:1:
Kardeşim ve eşi akşam Denizli'ye döndüler, özlemişim valla, çok iyi geldi onu görmek:16:
Eve gelince de dışardan sipariş verdik bugün, eşimin de yoğundu çünkü günü, ama Duyguşuma fikir olsun diye ve daha önce sözüm olduğu için evin birkaç fotoğrafını çektim, hem Duyguşum hem Nurdan ilham alabilirler belki:16: Küçük odayı da çekecektim ama şu an hem kanepenin üstü yıkanmış çamaşırlarla dolu, hem de çamaşır asılı askılıkta, o yüzden orayı es geçtim:1:
Benim de salonda yapacağım ufak birkaç değişiklik var, TV ünitesi oluşturacağım mesela ikeadan. Belki sandıklı bir puf alacağım, şu an salonda olan mavi (üzeri yeşil örtülü) sandıklı bankı da küçük odaya alacağım. O değişikliklerden sonra da yeni fotoğraf koyarım.

neslicim bugun seni göremeyince ufaktan bi telaşlanmıştım şimdi gördüm ki sorun yokmuş çok sevindimm :34: ayrıca doktordan aldıgın haberlere de çok sevindim :16::16: inşallah o ufacık minicik yara da hemencecik geçer hiç sorun kalmaz :34::34:

şimdi evli deilim ama bu yumurtlama çatlama döneminde erkek olacagı dogrusu aklımın kocaman bir yerine not olarak düşüldü :1: erkek çocuk hastasıyım da birazcık :27::27:

evine çok bayıldım beenn, inanılmaz sakin bir ev gibi duruyor tam benm yapmak istedigimden :34: aksesur olmazsa dümdüz sade, aksesurlarla istedigin yönü verebilirsin tam benm istedigimden :34: güzel günleriniz olsun inşallah hep evinizde :16::16:

kızlarr birde birşey danışcam şimdi 2 resim yüklücem ikiside aslında beğendiğim modelleri internette bulamadım ama benzelerin resimlerini yüklücem biri cam diğeri klasik model benim gönlüm camda ama kulllanan duyum olan var patlama kırılma durumu olabilirmi??

Eki Görüntüle 903542 Eki Görüntüle 903543

Duygucum cam olan şık görünüyor yalnız güvenli midir bilmiyorum açıkçası. Sadece cam olması değil kafamda soru işareti yaratan, tencere tava koyulacak yerlerin tek tek olması da bende soru işareti yarattı açıkçası. Bir de sen çocuklu bir kadınsın, güvenli olması en önemli şey, o yüzden ben 2.'yi öneririm. Bir de 2. koyduğun benimkine çok benziyor:34: Yine de çok beğendiysen iyice araştır forumlardan ve öyle karar ver derim ben.

herkes hata yapar canım eminim bende yapacagımdır ama bnundan sonraki hatalarımın ömrümü etkilemesine izin vermek istemiyorum, o yuzden fazla düşünür oldum sanırım :44:

eşin keşke tedaviyi tamamlasaydı be filizim doktorla konuşmadan bırakmasaydı hapları. son zamanlardaki sorunlarınız için demiyorum sadece kendü düşünceleri için de diyorum onun da kafası daha rahat olurdu. senin tabirinle içindeki kaba insan biraz bu hastalıktan ötürü de çıkıyor olabilir, yani ben istemedigim şeyleri söleyebiliyodum zaman zaman sonradan çok pişman oluyodum falan da o yuzden söledim :50:

çokk teşekür ederimm :16::16: salon geniş olur mu tam bilemiyorum da geniş olmazsa biz de dar olanlara göre mobilya bakarız naapalım :1::1: açık renk konusunda annem de dedi bana nasıl temizleyeceksin onları falan die ama ben koyu renk mobilyayı hiç sevmiyorum o yuzden o riski göze alabilirim sanırım :34: kendim yapabildigim kadarını kendim yaparım olmadı temizlik yapacak bir yardımcı alırım ama koyu renk mobilya alerji yapıyo bendee :33::33: bide senelerdir hep hayalim var bembeyaz bir salonda renkli objeler falan. hatta bu ara renklere de karar verdim, beyazın üzerine kırmızı ve turkuvaz mavisi kullanacagım :34: duvarlar da çerçeveler falan, baya bi plan var kafamdaa :1::1: ve zorlanacagımı bile bile hepsi beyaz koltuktan geçiyor :1::1:

Nurdancım beyaz kullanması zor bir renk olsa da çok keyifli:16: Huzur veriyor kesinlikle, ayrıca başka renklerle kombinlemek kolay oluyor. Koltuklar için önerim, kılıflar çıkabilir ve makinede yıkanabilir olsun. Öyle bir model seçersen çok rahat edersin. Böylece silmeyle falan uğraşmazsın:34:

Nurdancım beyaz kullanması zor bir renk olsa da çok keyifli:16: Huzur veriyor kesinlikle, ayrıca başka renklerle kombinlemek kolay oluyor. Koltuklar için önerim, kılıflar çıkabilir ve makinede yıkanabilir olsun. Öyle bir model seçersen çok rahat edersin. Böylece silmeyle falan uğraşmazsın:34:

mükemmel bir akıl verdin neslicim çok teşekkürlerr :16::16: temizlik olarak da kolay olur hem de gönül rahatlıgıyla istedigim renkleri kullanırım, çok teşekkür ediyorumm :16::16::16:

Kızlar bu arada Filizin regl nedeniyle ağrıları çokmuş, erken yatacakmış, dolayısıyla foruma giremeyecek bu akşam, bilginiz olsun.

herkeslere mutlu haftalar diliyorum canlaarrr :16::16: birazdan bir yürüyüşe çıkmayı planlıyorum, azıcık beynime oksijen gitsin :1::1: sonra da yarın sunumu olan bir canlı olarak işime yogunlaşacagımm :43::43: neyse işin tatsız kısmını konuşmayayım şuan :34:

nesli hiç girmemiş bu haftasonu onu merak ettim şimdi, bu sbaha da girmemiş sanırım. yolundadır inşalah herşey :44::44: onu merak ettim şimdi :44: ulaşan olur da haber verirse sevinirimm :34:

ben kaçtım canlar, öptüm herkesii :16::16:

oooooooooooo sen ıyılesmıssın anlasılan hem yuruyus hem sunum dıyorsun. ınsaallah tamamen toparlanırsın canım. bır ıyıles de sunumu halledersın sen.

kolay gelsın, yuruyus de dıkkat et usutme emı. ankara, aksaray, konya derken tum ıc anadolu cok soguk bu yıl. ve ınanılmaz bır sıs var.

hoşbulduk canım...abartmadım ama inşallah gider bu kilolar...okul açılıncaya kadar accık da olsa vermem lazım..

sen verırsın verırsın hamılelıkte bıle hedef bır kıloda kaldın bu dısıplınle sen hemencık ıncelırsın kesınlıkle canım.

tekrardan hosgeldınnnnnnnnnn senı gordugume cok sevındımmmmmmmmmmm

hatalar yapotıkça daha da büyüyoruz yaa, tabi yaşım 18 oldugu için büyüyemedim halaa :33::33:

ilaçlar kesinlikle çok faydalı oluyordu filizim, sende farkındasın zaten ama erkekler konusunda haklısın. zorla bişey yaptırılmıyo onlara, emrahda sürekli baş ağrısı çekiyor, her yolu denedim doktora gitsin die yokk bişeyim yok diyip duruyo. adapazarına dönünce randevuyu alıp zorla götürecem artk.. koparacan şu inatçı kafalarını :47::47::47:

inşallah hepimizin gönlüne göre olur evleri, hep de huzurlu yaşarız o evlerde :16::16: renk konusunda takıntılıyım valla doğruu :1::1: severim rengi kullanmayı :34: şimdi sen bebek falan deyince düşündüm dee ben ayrı oturma odası istemiyorum normalde. ama çocuk olursa ilerde o zamn en koyu renginden oturma odası yapabilirim sanırım :1::1::1:

tüümm güzel dileklerin ve duaların için kocaman bir AMİİNNNNNN diyorummm :16::16: spor salonunun yakın olmasına da çok sevindim canım, benmki uzak die gidemiyorum artkk, sen tadını çıkar valla canım, çoookkkk güzel sonuçlar alırsın inşallahhh :16::16:

şu halley öğlen falan olsaymış var yaa menu muthiş olurmuşş :16::16: ama regl oldugun için görmezden geliyorum ve tebrik ediyorummm :46::46:

çok çokk kolay gelsin sana duygucumm :16::16: inşallah bu tatlı telaşlar yakın zamanda benm de başıma gelir :1::1:

serapcım aramıza hoşgeldin tekrardan :16::16: şimdi sen emziriyor oldugun için ben menulerine yorum yapamıyorum, o yuzden affını diliyorumm :44::44:

soyledıklerının hepsınde haklısın erkekler cok zor hayat cok zor acık renklı mobılyalar cok zorrrrrrrrrrrr :34: :52:ne dıyım kadın olmak cok zor :32:

ben de tum dualarına KOCAMAN AMINNNNNNNNNNNNNNNN DIYORUM HEPIMIZ ICIN.

menulerımı yenı toparlıyorum ınan bır aydır cok bozdum yogunluk ve ev tasıma vs derken.

mrb canım ben iyiyim..artık bayağı toparladım kendimi...annemden döndüm canım 2 hafta oldu..evimdeyim anlayacağın özlemişim de wvimi..ikinci dönem başlıyorum okula canım...psikolojik olarak başlamaya da ihtiyacım var..oğluş iyi teyzesi napsın hayat onun hayatı..herşeyden habersişz büyümeye çalışıyor...bildirimimi yaparım canım..bayağı kilo aldım..stresten tamamen sütüm kesilmişti.zaten o yüzden izin istedim sizlerden..şükür yetmese de kuzuma sütüm gelmeye başladı..bu da benim için yeter..

ben geldim ben geldim:124::124::124:
oğluş izin verdikçe burdayım artıkın...

bu arada doktora gittim..spora başlayabilirsin dedi...bende hemen leslie'nin cd.lerini çıkarrtım...akşam ilk siftahı yaptık...:52:

sen nıye bukadar strese gırdın bakem, esının aılesı mı yıne ? oysa annenın yanındaydın bır suredır.

aman cok sevındım canım, enazından tamamen kesılmemıs ınsaallah artar sutunnnnnnnnn ınsaallahhhhhhhh

spora da baslanmıs cokkkkkkkkkkk sevındımmmmmmmm hadı kolay gelsın sana, basarılarrrrrrrrrrrrrrrr

sabah: 2 dilim ekmek,3 yeşil 2 siyah zeytin,domat,maydanoz,30 gr. çökelek peynir,20 gr.kaşar peynir,bugün şekersiz çay içtim

ara: 2 mandalin

öğle: 4 yk sebze yemeği,2 yk makarna,yarım su br.yoğurt,1 kase çorba,1 dilim ekmek,bi köfte

ara: 20 gr. kuru üzüm,1 mandalin

akşam: 4 yk sebze yemeği,2 yk makarna,yarım su bar.yoğurt,2 dilim ekmek,bi köfte

ara: 80 gr.nar,2 kuru kayısı,şekersiz çay

activite: 2 mil lessie, ve bölgesel hareketler,2,5 lt su bi form çayı.. yarın görüşmek üzereee:3::3:

cokelek dıyınce aklıma geldı ben cokelek pek sevmem yazdan berı buzlukta vardı teyzem kendı yapmıstı neyse ıste dun aksam onunla borek yaptım esıme. sanırım 3 yıl sonra ılk kez borek yaptım hayatımdakı ıkıncı ya da ucuncu borek yapımısımdı zaten. hamurıslerınde cok zayıfım ya ınsaallah zamanla ustalasırım haftasonu da pasta yaptım onu da begenmedım begenseydım dayımları cagıracaktım caya. pratık yas pasta, kurabıye falan ogrenmem lazım benım.

menu harıka, su cok guzel, spor da yapılmıs

kocaman bır alkıs sana ne dıyımmmmmmmmmmm:46:

kk nın güzellerii, herkese iyi akşamlarr :16: ercem le konuştuk facebook tan ve hepinize çok selamı varmış onu iletmemi istedi, bende iletiyorumm :16::16:

sunum hazırlıyor oldugumdan dolayı nurdan hemen kaçar :34: yarından itibaren menu paylaşımlarını yapacagım umarım, sevgilerimleee, en yakın zamnda görüşmek üzere :16::16:

aleykum selam canım, ben face aylarca gırmıyorum yerı gelıyor. bır gorusemedık erce ıle.

sana kolay gelsınnnnnnn mımar hanımmmmmmmmmmmm

ooooooooo ıyılesılmıs ıse donulmus hatta menu bıle yazılacakmısssssssssss sana da kocaman bır alkıs gelsınnnnnnnn:46::nazar:

duygucum cnm benimde fikrim yok ama ben olsam senin yerinde camlıyı alırdım yani bilindik bi marka olunca güvenmeseler camdan yapmazlardı diye düşünüyorum..güle güle kullan...şimdiden:34:

çeşmi cnm resimler çok güzel ebnde şömineliye bayıldım inşl evine bunların en iisini alırsın..:34:

hoşgeldinnnn ..artık kolocuklar gidecek desene inşş. :46:

cnm olsun yolum düşerse oralara görüşürüz senide buralara beklerim gel buyur :34:bahçeci abna uzak olunca umut daha yakın geliyo o yüzden umutu sectik kısmet olursa tabii...:26:

sen kendine bak ne güzel spor lara devam kolaylıklar dilerim ev işinde sana...:34:

:46::46::46::46::46:ayyy çokkk sevindimmmmmmm ne güzel bundan sonra hepppppp böle gider her ayınn reglyy içinnnnnn:46::46:

sanada mutlu haftalarrrrrrrrrr kolaylıklar olsun sunumunda sıkıntılarında hepsi geçsin ...:16::16:

ınsaallah canım nasıp. ıstanbulda oılman bır avantaj tabıkı malum benım aılem ıstanbulda. bebek tedavısı ıcın de ıstanbul tercıh edıyorum oyuzden gorusmek nasıp olur dıye dusunuyorum ınsaallah. konularımız farklı olsa da senden fıkır alacagım zaten yazın. cunku eylul ekım gıbı tup bebek dusunuyorum ben ınsaallah bakalım.

evet evet hem regl geldı hem dıyet askı geldı yenıden sukurrrrrrrrrrrr:16:

canım ben de nurdan gıbı endıselendım senı goremeyınce. randevunu bu hafta bılıyordum ama carsamba persembe gıbı hatırladım neyse kı senden haber aldım da rahatladım sukur sonuclar da guzel cıkmıs doktorunu cok begendım cok ıcıme sındı valla her acıdan. sen usutme, anı hareketler yapma emi.

yumurtlama donemındekı sancılar ıyı bırsey canım sıkıntı etme kendıne lutfen.

kız, erkek meselesıne gelınce evet ben de duydum nekadar dogru bılemıyorum tabı kı:1:

bebek demısken hep sorayım sorayım dıyorum ama cekındım madem kı sen bebek konusunu yazmıssın ne dusunuyorsun bu konuda ? en son kafan karısık bır durumdaydın. ne bılıyım yazmak ıyı gelır dıye dusundum sen duygularını anlatmazsın paylasmazsın kolay kolay. senı sıkıstırmak ıstemıyorum ama cok da merak edıyorum

resımlere ben de bakıp hemen yorum yapacagım emınım kı cok sade ve zarıftır evın.

degısıklık fıkırlerıne de ayrıca bayıldım ben cok severım cokkkkkkkkkkkkkkk:16:

Bugün ki menümü paylaşayım oğluş uyurken canlar...inşallah bu programa uyarım...
Uyanınca bir bardak su
kahvaltı:(Saat 10-10:30 arası)
1 yumurta
1 dilim ekmek
2 tane zeytin
2 fincan çay
1 tane elmalı kurabiye:17:
ara öğün(12- 12:30 arası)
1 bardak humana çay
1 avuç dut kurusu

Öğle (14-14:30)
2 parça tavuk kızartma
1 dilim ekmek
bol yeşillikli salata
2 bardak ayran

ara öğün(16-16:30)
1bardak humana çayı,
2 adet incir
1 adet ceviz

akşam(19-19:30 arası)
7-8 kaşık bezelye
7-8 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara öğün (21:30-22arası)
1 fincan humana çayı
1 adet portakal

humana cayı, sut yapıyor galıba ? ama olcuısu cok degıl mı ? bıtkı cayı gunluk en fazla uc bardak olmalı denılıyor da.

bulgur pılavın gozume fazla geldı. aksam salata yeseydın daha guzel olurmus ama yıne de komple fena sayılmaz menulerın bence.

Günaydın sevgi kelebeklerim, günaydın birbirinden güzel hatunlar hepimize hayırlı sağlıklı çok güzel bir hafta dilerim herkez iyimi ???

bu aralar aşırı yoğunum elimden geldiği sürece burayı ihmal etmicem ama artık saatlerce kalamam herhalde lütfen herkes kendine iyi baksın

alıntı yapamadım NURDANCIM dekorasyon paylaşımın için teşekkür ederim hepsi zevkli seçimler henüz karar vermediğim için paylaşımların aklımda..:16:

filizim ne güzel bir giriş yapmışsın öyle hep böyle ol kuzum neşeli ol bakımlı ol hem bu aralar izmir soğuk ama güneşli bilmem anlatabildim mi:))))):16:

ayyyy regl oldun demek yuppi inan çok sevindim inşallah devamı hep gelir

menü paylaşmışsın afferim düzene gir bir müddet sonra bende katılcam inşallah ama şimdilik yorum yapamıcam kuzum artık son anlayış istemelerim sizden...:16:

serapda dönüş yapmış tekrar aramıza hoşgeldin canımm:16:

neslicim,cemrecim,sunacım sizlerde iyisinizdir inşallahhh..:16:

duygu ışık hızıyla kaçar hepinize keyifli günler sohbetlerrr:10::10::10::10::10::10:

gunaydınnnnnnnnnn pıtırcığımmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sen sımdı bızlerı dusunme emııııııııı hem esya alıyorsun hem tasınmaya calısacaksın cok ısın var sen evıne guzelce yerles sonra bızımle ılgılenırsın canımmmmmmm

kolay gelsın kardesımeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kendını cok yorma emııııııııııııııııı:16::16::16::16::16::16::16: