- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.841
bugunumu şöle kısa bi özet geçeyim cancagızlarımm
sabah normal bi şekilşde kahvaltımı ettim, beyaz peynirli salçalı tostum ve çayımlasonra gittim sunumumu yaptım biraz çuvalladım ama kötü şeyleri konuşamam şimdi hiçç
sonra sunum yerinden kızılaya kadar yürüdüm tempolu bi şekilde ( bu soğukta yavaş yürüyemezsin donarsın valla :18::18: ) sonra 1 saatten fazla magaza bakındım ( arkadaşım ne kadar az bekletmiş beni deil mi
) sonra da onunla beraber ne yapsak ne yapsak die düşünürken o daha kahvaltı etmemiş benm de öğle yemegi vaktim geldi, karadeniz yemekleri yapan bi kafe varmış oraya gidelim dedi, bende karadeniz kültürüne bayılırım
gittik masum bir kahvaltı tabagı yemeyi planlıyorduk ki ( masum dedigimde katıksız karadeniz tereyagı, kestane balı falan öle bi masum yani
) mıhlamayı görünce bizim gözümüz döndü
dedikki 1 tane söleyelim ortaya ordan yiyelim, öle de yaptık. hatta çakal arkadaşım benm eski nişanlıma para kaptırma muhabbetimden yararlanarak mıhlamanın 4 te 3 ünden fazlasını yedi de hadi az yemiş olayım işime gelir die ses çıkarmadım
sonra bi daha çay muhabbet. kapalı mekandan sıkılınca da hadi bi cesaret dedik çıktık dışarı 1 saate yakında öle yürüdük
7.30 gibi de evime geldim. yemegimi yedim ( o kahvaltının üstüne çorba ve 3 yk nohutlu pilav yedim o kadar
) internete girecektim, bilgisayarım baglanmadı ben de kızdım o ses türkiye vardı zaten ona baktım falan derken ancak bu saatte açabildim işte
benden öle fıstıklarr, biraz çenem düşmüş sanırım baya ayrıntılı yazmışımyarın sabahtan girerim sanırım ama öğleden sonra arkadaşlarla buluşup monopoly oynama planımız var
perşembe günü için de yurttan bi arkadaşımla önce sinema sonra da yemek yeriz diyoruz
cuma akşamı ise henuz kesinleşmemiş olmakla berabeerrr ankarada beşiktaşın maçı varrr
stada onu izlemeye gidebilirzz inşallaahhh
azıcık ihmal edersem sizi ve diyetimi şimdiden affola
öptüm herkesiii
![]()
sunum, telafı edılebılecek bırsey mı ? kotu gectı demıssın uzuldum yaaaaaaa
boyle kotu bır anın ardından tam bır keyıf yapmıssınız arkadasınla vallaaaaaaaaaaaaaa

oooooo cok heveslendım valla. monopoly, magaza gezmeler, arkadaslar ıle yemekler, sınemaaaaaaaaa ohhhhhhhhhhhh keyfe bakkkkk

anaaaaaaaaaaa maca da gıdecekmıssssssssssssssss yattı yattı sonra costu bızım kızzzzzzzzzzzz