herkese iyi akşamlaaarrrr
öldüm bugun ben yorgunluktan yaa.. bi de doğru düzgün bişeyde yiyemedim, bu gece kendimden korkuyorum valla
acele çıktım yurttan, o yuzden planladıgım gibi bişeyler yiyemedim malesef. çantama bi paket eti form atmıştım ama onu bile akşam 4 te yeme fırsatım oldu ancak. düşün ki sabah 8.30 dan akşam 4 e kadar hiç bişey yemedimm

ve 12den 6 ya kadar da toplam yarım saat ancak oturmuşumdur, sürekli ayaktaydım. 1 saate yakın aralıksız yürüdüm dönüşte ama kalan 5 saatte ara ara yürüdüm, ara ara ayakta durdum falan, mahvoldum yani
saat 6 da da akşam yemegimi yedim.
1 kepçe şehriye çorbası,
5 yk nohut
2 yk pilav
1 tabak salata
şimdi de ara öğün yaptım, 2 tane mandalina yedim ve yeşil çayımı hazırladım onu içecegim şimdi. ama suyu az içtim sanırım toplam 1 lt ancak olmuştur bugun. yemekten sonra da 1 tane soda içmiştim.
çok dağınık saçma sapan bir gün oldu bugun benm yaa.. çok acıkırsam süt içerim diye düşünüyorum. tok tutar heralde o. ama bütün gün bişey yemedigim içinde aklımdan kötü kötü şeyler geçiyoorrrr
ayagımdaki sorunu sormuşsun onu da anlatayım hemen canım. ben 3 yaşındayken topuğumu bisikletin tekerine sıkıştırmışım, bu yuzden küçük parmagımın yanındaki parmagın siniri kopmuş ve o büyümemiş o zamandan sonra. ben lisedeyken de küçük parmagım çıkmış, doktorun hatası yüzünden de yanlış yere kaynamış. bu sebeplerden de çok yürümem, ayakta durmam yasak. hemen bileğim şişiyor. 2013 yaz sonunda ameliyat olacam ama o zamana kadar dayanmam lazım, o yuzden de doktor çok dikkat et dedi. şükür ki bu ara pek sıkıntım olmuyor ama yaz başında çok kötüydü 2 hafta üstüne basamadım yani
öyle saçma sapan bir yeme düzenim oldu yani bugun mutsuzum, umarım acıkmam