- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
Duygucum tatilin kötüsü olmaz malum:)) Ama ben tatilde doğru dürüst yüzemedim, spor yapamadım ve tatlıları ve patatesleri götürdüm ve kilo aldımŞimdi moralimi bozmadan devam ediyorum vermeye çalışmaya. İşler bazen yoğun bazen rahat, bildiğin gibi yani. Sen anlat bakayım, asıl haberler sende anlaşılan:)
cnm seninki gibi tatil değildi eşimin ekstra izinleri vardı bayramın sonuna birleştirdik böyleceuzadı,bayramlaşma olayı bitince eve dönüşyaptık,günübirlik eğlenceler yaptık hep ,öyle ekşın yok bende yaniii ,bayramda regliydim bu dezavanta oldu çünkü bayram spor yapmak zor aile evlerinde,her evde tatlı pek düşkün olmamama rahmen tatlı yedim,birde(lütfen örnek almayın) aman beeeeeeeeee yeter diyip,büyük boy ruffles ,fıstık,antep,patlamış mısır meşrubatla tv seyrettim habide çiğ köfte görseniz beni resmen özlemgiderdim ama sonra güzel toparladımmm sonuç iyi kendi adımaaa yani nesli böyle geçti günlerim amahergün gezdim gümüldüre denize gittim yine denize giren vardı ben güneşlendim hemen hemen hergün turkuazdaydım canlı müzik eşliğinde yemek faslı filan böyle geçti