yok canım evrensele gitmiyorum, ama bizim kursun hocaları önceden oradaydı, yarışmalara katılıyorlardı ordan şimdi değiştirmişler ama. ama evrenselden çok kişiyi tanıyorum arkadaşını da tanıyor olabilirim belki
bahçeliye bir gittigimde sorayım bakayım canım dedigini, umarım olur öyle bişey, balıga bayılırım yani
dans gecesi çok eğlenceliydi canım yaa. biraz diyetin dışına çıkmış olsam da muhteşem eğlendim ve çok özlemişim hepsini. dayanamayıp kursa yazılacaktım yeniden ama çok baglıyo beni kurs olunca. haftada 3 gün oluyor kurs, derslerimi engelliyor yani. o yuzden sadece dans geceleriyle idare etmeye çalışacagım
bu arada yazmışsın ya hayata tutunmuş falan diye benim için, o kadar mutlu oldum ki çok teşekkür ederimm

kaybettiklerimi telafi etmeye çalışıyorum sadece
valla canım dün sabah tartıldım hafta başından beri ilk defa bayagı bi güldürdü, ki adetimin ilk günüydü dün. umarım ki haftasonu dikkat ederek pazzaartesi de aynı başarıyı devam ettirmiş olurum
valla neslicim aynen öyle, o kadar keyifli zaman geçirdim ki, bide platonik aşkım getirince birayı hayır diyemedim yani

içeyim gitsin dedim o kadar dans ediyoruz yani
platonik aşkım dedigim benm dans hocam, çok güzel dans ediyor ben onla dans ederken kimseyi görmüyorum yani

dün de gösteri yaptı çıplak ayakla. gösterisi biter bitmez yanıma geldi hadi kalk dans ediyoruz diye. salsa muzigi vardı o ara, ben salsayı beceremiyorum yapmasak dedim, ben çıplak ayakla sana geldim sen beni red mi edeceksin deyince koştum resmne piste

ondan sonra da bi sohbet edelim dedi aldı birayı konuştuk falan ama, geçen sene ben aylarca onu sayıklayarak gezdim, dün resmen geri döndüm yine ona yani, çok tatlı bişey o yaa, liseli ergenlere döndüm resmen

canım eğer birgun ankaraya gelirsen inşalah birlikte gideriz dans gecesine görürsün o zamn beni dans ederken, geçen sene gösteriye de çıktım gerçi, videolar falan var ama kötü onları begenmiyorum pek

o yuzden canlı canlı görürsün inşalah
ohh sevindim canım haydi hayırlı olsunnn

kızlar bu arada

bugun hepinizin yerine gittim Anıtkabir e. yurttan resmi törene götürdüler bizi, saat 9 u 5 geçe o siren sesleri, o ortam, tutamadım gözyaşlarımı, inanılmaz bir duyguydu.

sizlerle de paylaşmak istedim.