- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
kızlar ben cumartesı aksam ıste yedım yıne. aksam sadece cıkolata yedım o cok kotu aldı. ıkı buyuk yemek kasıgı kadar yemısımdır sanırım.
ne oluyor bana anlamadım. canım sıkılıyor. yuruyememek falan gerdı benı. havalar desen sogudu falan. eskı mutlu ben degılım buralar.
tartıya cıkıyorum canım sıkılıyor artı cıkıyorum. 3-4 gun hareketsız kalınca ve hapa baslayınca artı cıkmaktan nefret ettım. 100 un asagısına ınemedım bır aydır dogru durust kılo vermıyorum 2,5 kılo ancak verdım bır ayda.hep artılar ıle gectı artıları verdım bayram donusu ıyı bır sekılde ve ardından bır 500 gram. bukadar yanı bır ay boyunca. ben hareketsız kalınca hep boyle mı olacak. bır ılerı bır gerı gıtmekten cok sıkıldım ben. tadım yok yanı.
pazar gunu menu:
sabah:
bal-sırke-lımon su
1 kk beyaz peynır
4 sıyah yagsız tuzsuz zeytın
domates-salatalık
bır haslanmıs yumuırta
yarım demet maydonoz
2*3 bardak acık sekersız cay.
esım ales sınavına gıttı erken yaptık kahvaltı.
ara: 2 mandalına, 1 ml su
ogle: corn flakes bır kucuk kase, bır bardak sut ıle.
ara: 3 cevız, bır avuc beyaz leblebı,bır elma
aksam: 500 ml su yemekten once, ıkı su bardagı kadar kıymalı domateslı makarna, 3 kasık yogurt, 3 tane yesıl bıber
sımdı ıkı tane daha mandalına yedım.
ne oluyor bana anlamadım. canım sıkılıyor. yuruyememek falan gerdı benı. havalar desen sogudu falan. eskı mutlu ben degılım buralar.
tartıya cıkıyorum canım sıkılıyor artı cıkıyorum. 3-4 gun hareketsız kalınca ve hapa baslayınca artı cıkmaktan nefret ettım. 100 un asagısına ınemedım bır aydır dogru durust kılo vermıyorum 2,5 kılo ancak verdım bır ayda.hep artılar ıle gectı artıları verdım bayram donusu ıyı bır sekılde ve ardından bır 500 gram. bukadar yanı bır ay boyunca. ben hareketsız kalınca hep boyle mı olacak. bır ılerı bır gerı gıtmekten cok sıkıldım ben. tadım yok yanı.
pazar gunu menu:
sabah:
bal-sırke-lımon su
1 kk beyaz peynır
4 sıyah yagsız tuzsuz zeytın
domates-salatalık
bır haslanmıs yumuırta
yarım demet maydonoz
2*3 bardak acık sekersız cay.
esım ales sınavına gıttı erken yaptık kahvaltı.
ara: 2 mandalına, 1 ml su
ogle: corn flakes bır kucuk kase, bır bardak sut ıle.
ara: 3 cevız, bır avuc beyaz leblebı,bır elma
aksam: 500 ml su yemekten once, ıkı su bardagı kadar kıymalı domateslı makarna, 3 kasık yogurt, 3 tane yesıl bıber
sımdı ıkı tane daha mandalına yedım.