ben geldiiimmmmm

hele şükür sorun giderildi, internet yok diye de yurtta durup sıkılmamak için günlerdir fıldır fıldır sokaktayım, hal böyle olunca da diyet falan hak getire oldu biraz

not da malesef almadım canım, dedigim gibi çoğunluk dışarıdaydm zatn buraya yazıp da kendimi de sizi de sinir etmiyim bence
bugun düzenime geri dönecektm fakat arkadaşımın annesi memeleketten yiyecek göndermiş hal böyle olunca da aç kalmış kaplanlar gibi saldırdık yemege, bikaç içli köfte bir miktar sarma benden nasibini aldı yani :26: şimdi elma krom çayı içmeyi düşünüyorum. midemi rahatlatır umarım.
perşembe gününe kadar vakıfta çalıştım zaten, her akşam çıkışta yurda kadar yürüdüm ki bu da 1 saat ediyor. bir de çıkışta alışveriş amaçlı da gezindim biraz. perşembe akşamı alacakaranlıga gittim bir de amaa oofff ne güzel filmdi oo
cuma günü de dans gecesine gittim, saat 7 den 11 e kadar dans ettim neredeyse suyum çıktı artık, bu arada da bir olaylar var ama kafamda netleştirince paylaşacagım sana özelden
dün de dans yarışması vardı bizim hocalar katılıyordu ona gittim hem onlara destek olmak için, hem de yarışmayı izlemek için. 11.30 dan akşam 8 e kadar oradaydm onlarla birlikte ve koşturmaktan heyecandan zorla 1 tost yedim o kadar. yurda gelmeden once de 1 saatten fazla yürüdüm. ama tabi o açlığın patlaması kötü oldu neyse bunu da geçeyim keyif bozmayım şimdi

ayrıca haftaya kursa tekrar başlıyorum. ben ileri seviyede oldugum için benm ki özel ders olacakmış, ve cumartesileri tüm gün gibi olacak, canım çıkacak yani

ama çok büyük keyif alıyorum, özellikle cuma günü dans gecesinde bizim hocalardan biriyle çıktık dans ettik, herkes durdu bizi izledi ve çok begendiler. o yuzden ankaradaki son 7 ayımda kursa devam edecegim, güzel olacak umarım
bugun de zaten dedigim gibi sarma ve içli köfte katlıamı yaptım. akşamı çorba ve salatayla geçirmeyi düşünüyorum. umarım yapabilirim çünkü çok ders çalışmam lazım bu yuzden de gece geç yatabilirim, işte o zamn nasıl bişey yemeden duracagım tam bilmiyorumm
neysee son günlerde çok keyifliyim ve aranıza bomba gibi dönüyorum. hiçç merak etmeyinnn kaldıgım yerden rejimime devam edecegimm
çok çok çokkkkkk güzelsinizz maşalaahhhhh
hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrrrr