- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.721
ne güzel bir fikir bu öylee, hem de kara salıyı atlattım, teslimi yaptım ohhhhhhh![]()
kızlar sonunda teslimi yaptım, juri haftaya olacak ama olsun teslim ettim de benden çıktı yani sonunda. ama yorgunluktan ölüyorum. sizlere bi bakayım dedim sonra hemen yatıp uyuyacagım. bir de regl olmuşuum inanılmaz karnım ağrıyor. akşam dans gecesine giderim diyordum aslında ama dinlenebilir miyim bilmiyorum işte karar verecem bakalım akşama
bugunden itibaren dikkat etmeye ben de dönüyorum valla. artk menu paylaşımlarım ve sporlarım gayet düzenli, olacak. bomba olacagız hepimiz bombaaaa![]()
![]()
pomo cum canını hiç bişey sıkmasın, en önemli insan sensin unutma. diliyorum Rabbim den en güzel şeyler seni bulacak, biraz daha sabret. hem bizim burcun aralık ayı yorumları süpergüzel şeyler olacak güzel, hissediyorumm
kızlar şimdilik ben kaçar, süt içip de yatayım, akşama kadar dinlenirsem dans gecesine gider havadisleri gece yazarım size. eğer yorgun olur da gidemezsem akşama görüşürüzü. öpüyorum hepinizii![]()
fıstık bence bugun dınlen dansa gıtme. dersler, yorgunluk, bır de regl gelmıs ustune. bence dınlen derım. ozledık senı dersler bıttıgıne gore daha sık takıl bıze.