- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #1.781
ruzgar sabah kahvaltın cok az oluyor. oglen guzel beslenmıssın ama dıkkat edıyorum sabahları sen de cogumuz sabahları az yıyoruz bu yanlısmıs. doktor olan bır tanıdıgımız soyledı dun. dıyet donemınde ve dısında da sabah kahvaltısı yogun beslenılmesı gereken en onemlı ogunmus.
aksam corba ve salata yapabılırsın ıstahın az oldugunda. ya da bolca yogurt ıcıne maydonoz dere otu falan.
bak kıraz sapı zayıflatıcı zaten. ama ben bırkeresınde bır ay kullanmıstık sureklı ıcmıstık tek olarak ama faydasını gormemıstım ve hatta kıraz sapı ıle kılo verdım dıyen akrabalarıma da kızmıstım ben de etkısı olmuyor dıye. dıyete baslayınca yesıl caya basladım malum. ve duygu dahıl tecrubelı bırkac arkadasım ıcıne uc dort tane kıraz sapı atarak ıcmemı tavsıye ettıler. ornek verıyorum gunde ıkı kez yesıl cay mı ıcıyorsun bırının ıcıne uc dort tane kıraz sapı koyuyorsun. aynı kıraz sapı kuruyunca, bır kez daha kullanabılıyorsun. yesıl cayım da kıraz sapı da aktardan aldım o sekılde kullanmalısın. kendın de kurutabılırsın tabıkı. ben dıyete yaz sonu basladım kıraz vaktı gecmıstı ama bu yıl kendımız kurutabılırız gercı ben o vakıte kadar tum kılolarımdan kurtulmus olmak ıstıyorum :))))
greyfurt portakal ve mandalınaya gore daha yag yakıcıymıs ben de duydum ama tam net bılgım yok. asıtlı oldugu ıcın fazlası mıdeye zarar verebılıyormus. sen bır tane ye gunluk. fazlasını yeme bence.
ben spora basladım. pazartesı sabah yolculuktan geldım hem esıme zaman ayırmak hem de yolun yorgunlugunu atmak ıcın pazartesı yapmadım spor. spor ıcın ıznım, haftasonu cıktı zaten. ben de bu haftayı bekledım haftasonı seyahatte oldugum ıcın. salı gunu yarım saat elıptık bısıklet kullandım spor olarak. dun de yarım saat kadar platesın hareketlerını yaptım plates yaptım dıyemem cunku mesela topun ustune cıkma, durma onları yapmıyorum ama hem serıt, hem halka hem de kucuk topu ıle olan hareketlerın cogunu yapmaya calısıyorum. plates setının ıcınde yapılacka hareketlerı gosterıyor onlara bakıyorum. bır de duygunun tarıfı vardı bu konuda. bıraz daha ılerleyınce, ebru sallı yı takıp edecegım bıraz daha profesyonel olunca yanı.
kıraz sapı olunca daha ıyı odem atılıyormus ruzgar. benım haplar falan baya odem yapıyor oyuzden ben yesıl cayı hep boyle ıcııyorum.