- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #18.041
Kızlar mutlu pazarlar herkese;
Temizliğimi yaptım bitti şimdi annemle kahve keyfiyapıyorum .Misss gibi
ne güzel bir pazar değil mi ? aslında varya benden tam bi ev kuşu olurmuş.Çalışmayı da seviyorum ama evde kendime vakit ayıramıyorum.Hep evde olsam bir sürü şeye vaktim kalır.Ders spor bakım temizlik yemek gezmek her açıdan.Ama çalışınca insan kendine hiç vakit ayıramıyor.Yine bu halime şükür.Ben evliyken günde 12 saat çalışırdım.Eve 9 da gelip 9 dan gece bire kadar kaynanam ve misafirlerine hizmet ederdim.Bir den sonra az eşimle konuşup 2 de falan uyuyup sabah yine 7 de kalkardım.Ayy ne günlerdi yaa anlatırken bile içim daraldı.Şimdi daha rahatım en geç 6 da evde oluyorum.Yemeğim hazır oluyor.Saolsun annem bana göre yemek yapıyor.Yinede vakit az da olsa eskiye oranla milyonlarca defa şükürr.....
Çenem mi düştü ne
kızlar şaka bi yana çok güzel toparlanmadık mı ? Herkes çok azimli .Bu haftaki bildirimlerde göreceğiz bunu oh ohhh millet sapı sapır dökülürken bizim topik tam gaz devam .Bu gidişle yaza hepimiz sıfır beden falan oluruz 

Ver coşkuyu esraaaa

dün gece yine güzel muhabbet olmuş bu aralar pek de aktifiz.Herkesin işi gücü var ama yine de vakit ayırıyoruz.SÜPERİZZZZ

Hadi kızlar ben bi kalori hesaplaması yapayım yine bakarım öperim hepinizi

Temizliğimi yaptım bitti şimdi annemle kahve keyfiyapıyorum .Misss gibi
Çenem mi düştü ne
Ver coşkuyu esraaaa
dün gece yine güzel muhabbet olmuş bu aralar pek de aktifiz.Herkesin işi gücü var ama yine de vakit ayırıyoruz.SÜPERİZZZZ
Hadi kızlar ben bi kalori hesaplaması yapayım yine bakarım öperim hepinizi