- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #18.341
ayy maçı iple çekiyorum cimbomumu ama kalecimiz sakat esas adamda inş bi sorun çıkmazz kalbim galatasarayımla..
canım şimdieliptik ayakda yapılan bi spor biliyorsun ben baya uzunsüre yaptığım için arada paslaşma yapıyordum yani oturarak 10 ileri pedal özellikle yağlıolan üst arka baldırlar için geri pedal sürüyordum 10dk tabi oturarak sonra yine ayağa kalkıp eliptik olarak devam ediyordum bende eliptiği çok severek yapıyrdum rekorum 1.30 saat minimum 45 dk yapardım özellikle bi film açar yapardım evde seviye olarak 25 ile 30 arası bazen şarkıda gazagelip 33 lere çıkardım tam hatırlamıyorum açıkçası 1yıldan fazla oldu satalıı.. ama çok faydasını gördüm.
nurdan bölgesel hareketlerin faydasını ramazanda çok gördümama düzenli yaptımm.
takrar ALLAH kabuletsin orucunu bizlerede dua et canım.
ercenin bebeğine bende bittim selamını söylerim ulaşırsamm..
yaa ben muslerayı sevmiyorm zaten çok üçkagıtçı geliyo bana o yuzden üzülmedm pekk
benm eliptik bisiklette oturma yeri yok ondan geri çevrilmiyor sanırım
düzenli yapacam canım, sen yoktun o zmanlar emrahla iddiaya girdim ben nişana kadar 10 kilo verecem o zman bana istedigim elbiseyi alacak
zencefil ve tarcını dondurmanın uzerıne doktum de yedım nasıl amaaaaaaaaaaaaaaa
ben de haftaya baslamayı dusunuyorum oruca ınsaallah orucumu ısyerınde acmam gerekır acarım ve spora gıderım dıye dusunuyorum
ya bız bırbırımızı pek ozlemısız konus konus doyamadık cenemız dustu sen bıze bakma deluyuz ısteeeeeeeeeeee
kız benım totemım sana tutmustu ınsaallah senınkı de tutar eger tutarsa sana hedıye alacam sozzzzzzzzzzzzzz![]()
aayyy hadı tutar inşallah da en büyük hediyen o olur zaten banaaa