- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #18.821
[/QUOTE]
bak canım bunalıma girmekde üzülmekde çaresiz hissetmekde haklısınn burda asıl örnek sensin hep derim ben bile bi parça daha iyi durumdayım senden dibine kadar dikkatle verebiliyorum ancak ama sen elinden geleni fazlasınıyapıyorsunn sonuç alamıyorsun alsanda hak ettiğin kadar değil , ama napcaz öncelikle budurumu kabuletcez senin bünyen bu elinden gelen buu ,sen senin durumunda olan senin kilonda olan biriyle karşılaşsan nekadar zoru başardığını anlarsın bi kere vicdanın rahat olsunn, sporun boşa gitmiyordur incelmensıkılaşman adına işe yarıyor herşeyden önce spor yaparak daha sağlıklı o luyorsun..
ben herzaman yanındayım sen git başından diyenekadarr
benim sana ne hissettiğimi sen esra ile olan arkadaşlığında bir parça anlarsın bir parça diyorum çünkü benim sana gösterdiğim özeni değeri kimse hatta sen bile bir başkasına gösteremezsin bu konuda mutavazı olmucam ben seni bir arkadaş olarak değil ailemden gördümm çünkü.. 

amın canım benım hepımızın mubarak olsun ugurlu hayırlı olsun ınsaallah sen maasallah hem namaz hem oruc ıle taclandırdın bu mubarek gunlerı. senı cok takdır edıyorummmmmm her konuda ornek alıyorum kesınlıkleeeeeeeeeAllah kabul etsın ınsaallah canım benım.
yanlıs anlasılma cozuldu evet sukur. destegın ıcın tsk ederım canım bu konuda da herzamankı gıbı duramadın el attın. kıyamaz benım arkadasım yaaaaaaaa
sen bana sadece spor olarak degıl kı herseyı soyledın ıcımı actın yıneç umut verdın sahıp olduklarım olamadıklarım kazandıklarım emekler herseyı hatırlatıp guc bulmamı sagladın zaten benı en ıyı anlayan sen oluyorsun hep. daha dogrusu belkı anlamak da demeyım de bana neyın ıyı gelecegını benı nasıl toparlayacagını bılen bunu nasıl yapacagını bılen ınsansın. anlamak belkı kolaydır ama cozum bulabılmek ve en onemlısı o cozume karsıdakını ıkna etmek zordur sen bunu basarıyorsun ıste. sana kac kez tsk ettım bılmıyorum hep de edecegım. tsk ederım canım benım. ALLAH razı olsun son gunlerde gercekten cok kotuydum daha ıyıyım sayende.
bak canım bunalıma girmekde üzülmekde çaresiz hissetmekde haklısınn burda asıl örnek sensin hep derim ben bile bi parça daha iyi durumdayım senden dibine kadar dikkatle verebiliyorum ancak ama sen elinden geleni fazlasınıyapıyorsunn sonuç alamıyorsun alsanda hak ettiğin kadar değil , ama napcaz öncelikle budurumu kabuletcez senin bünyen bu elinden gelen buu ,sen senin durumunda olan senin kilonda olan biriyle karşılaşsan nekadar zoru başardığını anlarsın bi kere vicdanın rahat olsunn, sporun boşa gitmiyordur incelmensıkılaşman adına işe yarıyor herşeyden önce spor yaparak daha sağlıklı o luyorsun..
ben herzaman yanındayım sen git başından diyenekadarr
Son düzenleme: