- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #18.841
canım sen bılıyorsun ıste mucadele etmek degıl de karsılıgını alamamak ya da az almak yordu benı. ama ınsallah daha ıyı olur bundan sonra. evet bu konuda da haklısın ben ne yaptıgımın nasıl bır surec ve sartta oldugumun farkında olmuyorum kendımı sucluyorum belkı de halen. ya da olumsuzluklara sınır olmaktan boyle oluyor kabullendım ama halen kabullenmedıgım kızdıgım ofkelendıgım seyler oluyor ıste.
neyse uzatmayacam canımmmm
ben sana asla gıt dememmmmmmm hep benımle ollllllllllll deluuuuuuuuuuuuuuhersey senınle daha kolay daha guzellllllllll
hersey ıcın tsk ederımmmmmmm ıyı kı varsın canım benımmmmmmmm.
sen benım bır parcam oldun ben senın bır parcan oldum oyuzden hersey ıcın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk tsk ederımmmmmmmmmmmmm
senı cok sevıyorummmmmmmmm ıyı kı tanımısımmmmmmm senııııııııııııııııı![]()
bende canımm bende seni iyiken tanımışımmbende seni çokkseviyorummmm
biraz zor olcak amaönemli olan zoru başarmak değilmi böyle olursa daha değerli daha kıymetli olmazmı hayatının bedenin değerini daha iyi anlıtyorsun enönemlisi kendinle iftihar edersin ben yaptım tek başıma zora rahmen diye bak oğlum 3.5yaşında hala daha kgvermek için uğraşıyorum hedefine ulaştın deme sakın ulaşalı 2 ayoldu yani yine hemen hemen3.5 yıl zor oluyor uzun oluyor ama eninde sonunda oluyor yeterki vazgeçme pes etme düşün artık 110 kg değilsinn bedeninden 13 kg gitmiş gözüne küçük gelmesin13 kg senin gibi birine bunlarıdüşün eninde sonunda gitcek bu kilolar hatta kilo verdikçe yani sağlıklıbiri oldukça dahada hızlı kg verceksin inşallahh
bende canımm bende seni iyiken tanımışımmbende seni çokkseviyorummmm