Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum

Benim saat 10'da bir toplantım var ama hiiiç canım istemiyor

Dün doktora gittim malum, doktordan çok memnun kaldım, çok şükür doktorumu buldum diye düşünüyorum

Duygucum ve Filizcimle telefonda konuştuk zaten, sağolsunlar rahatlattılar beni, öpüyorum ikinizi de şeker kızlar

Buradan destek olan arkadaşlarım sizlere de çoook teşekkür ediyorum

Öncelikle regl döneminde kanamanın yoğun olması, uzun sürmesi ve ağrılı olması dkh kullandığım için normal değilmiş. Rahim ağzında yara varmış, rahim duvarında kalınlaşma varmış, bu sebeple 2 yerden de biyopsi aldı, ağrılı oldu ve dün akşam da ağrım devam ediyordu, bugün de var ama azaldı çok şükür, yine de bugün spor falan yapmayacağım. Sonuçlar haftaya çıkacak, o zamana kadar kötü şeyler düşünmek istemiyorum, doktorum da çok rahatlatıcıydı zaten, korkutmadı, tam tersine sakinleştirdi

Bunların dışında kist, miyom gibi birşey yokmuş, sonuçlar gelince tam olarak anlayacağız neden olduğunu. Her ihtimalde dkh bırakmam gerekiyor. Farklı korunma yöntemleri düşünmek gerekiyor falan, işin o kısmı da biraz can sıkıcı ama şu an sadece güzel bir sonuç gelsin diyorum, gerisi hallolur.
Benden haberler böyle, dün öğlen dahil menüm normaldi ama akşam maalesef bütün stresimi yiyeceklerden çıkardım. Yine de yazarım sonra dünkü menümü, canım sıkkın olunca yemeğe sardığım için durum böyle oldu

Bu arada kızlar, doktorun söylediği bir şeyi paylaşayım; doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar her yıl düzenli olarak; smear testi, meme ultrasonu ve karaciğer fonksiyon testlerinin yapılması gerekiyormuş. Ben bilmiyordum, içimizde kullananlar varsa bilgi vermiş olayım.