- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.208
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #18.961
evet bende menümü yazayımmm
sabah: 2 dilim ekmek, 30 gr. Beyaz peynir,1 yumurta,domates,salatalık,1 tatlı kaş. Zeytinyağı salatanın üzerine döktüm
maydanoz,1 bardak süt
öğle: Aslında ara öğünüm vardı kav. Gittim oda poğaca yapmış ye ye diye tutturdu bende 2 poğaca küçük yedim çayla ( kıymalı)
onun ardından ne ara öğün yaptım nede öğle yemeği yedim zaten onlar öğle yemeğimin fazlasıydı ne yapıyım zorladı dietisyene
gittiğimi bilmiyor demedimde bu öğle böyle oldu![]()
ara: Bi armut,1 fincan nescafe
akşam: 5 yemek kaş. Pırasa, 2 bardak ayran, bol limonlu 1 tatlı kaş. Zeytinyağlı salata,2 yemek kaş.pilav,30 gr. Kıyma ( domatesli
biberli 1 tatlı kaş yagda kavurdum,2 dilim ekmek
ara: 80 gr.ayıklanmış nar.bi mandalin
activite: Kayv. Gittiğim için spor yapamadım malesef,2 lt su bakalım yeni hafta bize neler getirecekk
![]()
pogaca ıcın de cok da sıkıntı etme bence. Hem sonra dengelemek onemlı hem sen yaklasık 15-20 gundur gayet sıkı ve basarılı bır dıyet yapıyorsun bunu odul olarak bıle dusunebılırsın haftada bır gun ıstedıgın bırseyı ye dıye dıyetısyen odul bıle verıyormus kardesıme. Senınkı boyle bırsey demedı mı ?
Menuler saglıklı ve guzel olmus yıne. Aktıvıte yokmus ama canını sıkma zaten yogun spor yapmana gerek kalmıyor senın. Dıyetısyene gıttıgınden berı cok yogun spor gormedım hanı spor salonu falan olayın yok eskısı gıbı ama tam tersı daha fazla kılo verebılıyorsun oyuzden sıkıntı etme. Bugun guzel spor yaparsın