Günaydın kızlar, uykuya doyamayan Duygu ve Filizime hemen katılıyorum ben de

Akşam 23:30'a kadar sunum hazırlamaya uğraştım. Pilim bitti resmen, hala hazır hissetmiyorum kendimi. Bu hazırladığım konu, tam olarak hakim olduğum bir konu değil, o yüzden zor geliyor, bana şans dileyin kızlar. Öğleden sonra sunumum, inşallah çok kalabalık değildir. Ne giyeceğimi bile bilmiyorum. Sunum tam içime sinmedi ya, güzel giyineyim, biraz havalı olayım da sunumdaki eksikliği kapatmaya çalışayım en azından diyorum

Şaka bir yana, şu hafta bir geçse, çok güzel olacak. Yarın da bir uygulama göstereceğim. Perşembe günü de sabah sunumum var, hatta sunum öğleden sonraydı aslında ama sabaha aldırdım, malum öğleden sonra doktor randevum var:18: Bu konuda da desteğiniz için çoooook teşekkür ederim kızlar, Duygu ve Filiz, modum düştüğü anda hızır gibi yetişip moral veriyorsunuz valla. Ne diyeceğimi bilemiyorum, Allah ikinizden de razı olsun
Filizcim bu hafta tatil olmamıza çooook sevindim, stresten mi, yemekten mi bilmiyorum ama her gün daha ağır çıkıyorum tartıda. Su içmeyi unutuyorum, dün akşam farkettim, bütün gün içtiğim su miktarı 1.5 litre anca olmuştu. Bugün biraz daha dikkat etmeye çalışacağım.
Haftaya da inşallah tekrar bir düzen kurmaya başlarım, önce sağlık, sonra gitsin fazla kilolar

Nurdancım sen de yoğunsun bu aralar, kolay gelsin canım. Sizin yarışmaya da az kaldı galiba, iyi bir şey çıkaracağına eminim

Züleyha yok görünürlerde, iyidir inşallah:26: Bu hafta da güzel kilo verdiğine eminim

Filizcim fotoğraf koydun mu, çok merak ettim saçlarını, koymadıysan koy

İmage Maker'in Duyguysa nasıl olduğunu hayal edebiliyorum

Benden şimdilik bu kadar, sunumu gözden geçireyim, sonra da ne giyeceğime karar vereyim