dün ayarı verdim kuzum ben koca kafaya

bütün gün de küstüm konuşmadım, akşam özür dilemek zorunda kaldı

yoksa dili de kopacak kafası da valla, kendine bakmıyo da beni begenmiyomuş peehhhh

gerçi o begeniyomuş benm iyiligim için diyomuş falan filan daaa herşeyde her yerde denmez canımm böle şey mi olur
dün dedim ona benm kendimle hiç bi sorunum yok, ben hem kilomu göstermiyorum hem de yüz güzelligim var, aynaya bakınca bi şikayetim derdim olmuyo. sadece ilerde nişanımda düğünümde sıkıntı olsun istemiyorum, bu konunun senle hiç alakası yok, böle söledigin zaman ancak beni kendinden soğutuyosun, şüpheye düşürüyosun, o yuzden ya seçimini yap beni her halimle kabul et, yada saygı duyarım git ve istedigin gibi birini bul dedm. bidaha özürler güzel sözlwr falann

ooohhhhh

koca kafa neyden rahatsız oldugumu anlamamıştı, artk anladı, bi daha bişey derse filize yollayacam dilini koparsın die

yok canm büyüdüm artk projeye dalıp yemeler yok

bide yurtta deilim ya o çok büyük avantaj. yurtta birileri yiyodu aman bi kereden bişey olmaz diyebiliyodum, şimdi öle bişeyim yok

cips yemeyeli, yada şöle sevdigim gofretlerden birini agzıma atmayalı asırlar oluyo. ozellkle cipsle vedalaşmak ağır oldu benm için ama yaopacak bişey yk

bitek spora gidemiyorum onu da evde halletmeye çalışıyorum işte
evet filizimmm gıcaklayacam yakında hergun yumurta yiyorummm

protein tok tutuyo die her sabah annem haşlıyo bi tane, allahtan da seviyorum da sesim çıkmıyo
hee sunumum var öğlen 1 de ben hala buralardayım

gell gell ankaraya gelll

ben burdayken gel beraber starbucks yaparızz ohh, chai tea latte içiyorum bu ara favorimm

canm istedi bak şimdi
gece yaşamayı seviyorum ben sakin oluyo ohh

gün ışığından hoşlanmıyorum oek vampir miyim neyim

gündüzleri uyuyorum zaten canm genelde, yoksa akşam bitmişyo bana, öle dengeliyorum artk
duyguşş fizik olarak zaten benzetiyodum sizi de bakış açınız istekleriniz falan da ne kadar benziyo eski görümceme

Allah inşallah önce seniin sonra hepimizin dileklerini kabul etsin

hepimize sonsuzh uzur ve mutluluk versin rabbimmm