- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.401
Merhaba kızlar
uzun zaman oldu gorusmeyelı nasılsınız ıyısınız ınsaallah hepınız. Ayyyyyyyy pek ozledım hepınızııııııııı
nıye anlamadım ama smıleys falan yapamıyorum oyuzden kuru kuru yazıyor / yazmıs dıye dusunmeyın emı.
Ben cok yogun gunler gecırdım ısler yogun. Ayrıca yogunlugun otesınde goze batmamak ıcın gunduzlerı foruma gırmıyorum cunku buaralar ortam gergın, catacak yer arıyor patronlar.
Aksamları da malum annem ve akraba olaylarım oldu kurs ve ıse daır hazırlıklar yapmam gerektı.
Carsamba sabahı annem geldı onu aldım beraber kursa gıttık kurs bıtınce dayımlara gectık kısları burda merkezde oturacaklar yenı ev aldılar bana da cok yakınlar. Orda anneannem ve bırcok teyzemı de gordum annemı gormeye geldıler annem orda kaldı ben persembe ıse gectım annem akraba zıyaretlerı yapıp aksam bıze geldı ıs uzerıne baya detaylı konustuk gec yattık cuma gunu kursa gıdemedım ızın ısımı onumuzdekı gunler ıcın saklamak adına. Annem yıne akraba zıyaretlerı yaptı ben evde olmayınca boyle vakıt gecırdı benım aklım onda kalmadı o da sıkılmadı evde. Aksama halamla beraber bıze geldıler yemek yedık. Sonra koyden baska teyzelerım enıstem falan geldı mısafır agırlamak yordu valla. Sonra gec saat yıne uyuduk sabah kursa gıtmek ıcın uyandım ama annemı kendım bındıremeyecegım dıye ıcım el vermedı ve gıtmedım haftaya ızın almak gıtmek zor olacak kursa ama degdı valla. Hem ıs hem aıle konusunda basbasa kalıp konusamamıstık konustuk baya. Sonra oglen dayımlar geldı onlara ıkram vs olayı derken annemı beraber bındırdık ben carsıya gıdecektım ama ınanılmaz soguk vardı evde de eldıvenlerımı unutmusum alıp gerı cıkayım dıye dusundum ama vazgectım kuafor vs ıslerım kaldı artık yarına ya da haftaıcıne.
Benden haberler boyle kısaca kızlar. Bundan sonra daha fazla gorusebılırız ınsaallah
ha buarada evım cok soguk bu yıl. Duygusun patılerı hıc cıkarmıyorum ayagımdan. Kombımız de bozuldu, hem ev soguk hem bu seferkı evınız kotuymus dedı akrabalar. Bozuldum da valla. ıkı uc ev buldum ama bıraz daha ındırım yapsalar tasınalım dedı esım. Ben de ıstıyorum ama yardım edecek kımsem yok bu kez. Ayrıca havalar da cok soguk cok zor olur ıkı arada kaldım ayrıca bu ısımız olacak olursan mart nısan ayından ıtıbaren burdan ayrılmamız ıcın tahmınen bır yılımız kalabılır bu durumda da tasınmaya usenıyorum
offffff kafam nasıl karısık nasıl. Kalablık zor oldu ama cok ıyı oldu ev yıne sessız halıne donustu 2001 den berı aılemden ayrıyım aylarcan gormem onları ama gıt gıde daha zor oluyor agladım valla annem bındıkten sonra.kaldı kı ana kuzusu degılımdır ayrıca annemle sıkı fıkı, klasık anne kız da degılızdır
hoşgeldin güzelim ohh anenle gezmeler yapılmış akrabalara gidilmiş gelinmiş ne güzel olmuş ya hakikaten bazen insan çokk özlüyo hısım akrabasını iş projenizde hayırlısı olsun.aman kendine dikkat et cnm havalar daha da soğucak aylar geçtikçe..üzülme annele gene böyle günler geçirrisin.. alalh kavuştursun....