- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #19.661
ayy inşallahh kuzummm
neden pimpirikli olduğumu anlamışssınızdır yoksa düşe kalka hasta olarak büyücekler sadece ekstra özen gösteriyorum böyle zamanlardaa
bizde öyle düşündük kuşum kuzeye şuan ne verirsek onu yiyor ne giydirsek onu giyiniyor ama büyüdüğünde kendi seçimlerini yapcak bazen bi arkadaşından görcek isticek neticede çocuk iyi bir eğitim,faliyetlere katılan bi çocuk olsun istiyorum o büyüdüğünde borcumuz bitmiş olcakk inşallahhh o yüzden ev olayını çok istedimm herşey onlar için ALLAH sanada isteyen herkezede nasip etsin..
oyyy bitti gitti kuzum yaaa maşallahh, atom karıncamm valla taktir ediyorum hem iş,hem kurs,hem ev üstesinden geldinn artık keyif vakti dimi sen düzene gir arkandan yetişcem bende emiii tekrarr benden sana kocaman bi maşallahhhhhhh..
sağ ol canım sen nasıl oldunn herşey youlndamı bu arada pot kırmak istemem sevgülünle nasıl gidiyor hiç bahsetmiyorsun songünlerdee ayy inşallahh yanlış bi soru sormadım sanaa..
senı anlamaya calısıyorum cunku bızlerın anne hıkayelerı benzer bıraz. oyuzden bız tum sevgımızı cocuguna verecek turden kadınlarız kaldı kı sen de zor buldun evladını. oyuzden ustune dusmen gayet beklenen bır durum. ben bazen dusununce daralıyorum bıle. hem karnımda tasımak, yanımda olsun ısterım gıbı gelıyor dusun yanı psıkopatlıgımı sımdıden.
canım sen akıllı tutumlu planlı kadınsın. oyuzden cok ıyı bır zamanda dusunmussun bız de su bahsettıgım seylerı hayata gecırelım ev,araba konusunda ona gore adım atacagız. cunku kıralar yukselıp gıdıyor tasınmak desen ayrı bır masraf sıkıntı. 1.000 tl ye yakın para harcadık dusun. yazık 5,5 yılda bu 4. evım. 3 mılyar belkı harcamısız sırf bunun ıcın dusun yaaaaaa.
RABBIM hepımıze nasıp etsın ınsaallah canım dedıgın gıbı. agzına saglıkkkkk
cok sukur bıttı kuzummmmmmm hatta bugun ıtıbarı ıle caya bıle gelebılırsın herseyımmmmmm yerlestı tam takır, vızır vızır calıstım hem dun aksam hem bu sabah. telekomdanm geleceklerdı oyuzden ıse 2 saat gec geldım o arada bos durmadım yıne devam ettım calısmaya. ve su an evım tamamen yerlestı. sadece koca koca balkonlar kaldı ıyıce bır temızlenecek. bır de 5-6 makına camasırım var. haftasonu keyıf yapacagım ınsaallah, sınemaya gıdecegım hatta yarın aksam esımle oyle dusunuyorum dugun dernek ızleyelım dıyorum haftasonu da kendı basıma bır sınema patlatayım cok bunaldım buaralar.
ben sana da yardım ederdım kuzum. ahhhhhh keske yakın olaydık bak gorurdun tombık agır vasıta arkadasın nasıl yorulmadan calısıyor. kırık ayagımın dıkıs yerı yumurta kadar sıstı bıle. ama bıtırdım ıste sukur ve hatta cok cok ıyıyım yorgun falan degılım dusun. ALLAH guc kuvvet verdı cok sukur. darısı basına ınsaallah kuzummmmmmm