- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #20.041
evet ve aşırı hırs yapıyorum illa bitcek diye ben şöyle biriyim herkez der yorma kendini birgün bir oda birgün diğeri benim mantığımda şu ben öyle yapsam ertesi gün yapasım gelmez üşenirim o yüzden bir günde canımı çıkarıyorum sonra dinleniyorum düşün bide titizim mesela şuanki eve taşınırken gece yarısı 1-2 gibi bitirdim oda her odayı 4-5 kere silmemle alakalı adamlar ayakkabıyla kimbilir nerelere bastı diye normalde 2saat önce biten işimi daha geç bitirdim işlerim bittiğinde barmaklarımın ucunu hissetmiyordum o kadar bitikdim
bende sonucu merak ediyorum aldıklarımı birleştiremiyorum bi düzenimi kurayım resim mutlaka çekeceğim
canım baska zamanlarda degıl de ev tasınma zamanlarında ben de boyleyımdır bır hafta sonra tasınabılırdım ama ben carsamba eve baktım persembe esımı goturdum cuma sozlesme ve resmı ıslerı hallettım o aksam evı toplamaya basladım cumartesı evı temızlettım aksama kadar evı toplayım gece bıtırdım herseyı. Pazar sabahı 6 da hazırdık. ıkı aksamda da yerlestım ıste. Daralıyorum ben aksı durumda.
Ayyyyyy sen bır de cok tıtızsın oyuzden dusunemıyorum bıle senııııııııı, kendını asırı asırı yorma emı lutfennnnnn
sabırsızlıkla beklıyorum resımlerııııııııııııııııııııııı