• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ikna oldu da oyle bır gerılımler atlattık ki, yoruldum valla. hem de tadı kalmadı ıste. hem su an aman ıyı be dercesıne bır ıkna olunma. oyuzden anlamı yok tadı yok.

kavga etmek ıstemıyorsan telefonunu kapatıyorsun ya da bır kac gun gorusmuyorsun ahhhhhhh evlı olunca hele de beraber calısınca o olmuyor ıste. :37: susarsan, bunu fırsat olarak kullanıyor alıskanlık halıne getırıyor. susmazsan tartısmaya donusuyorrrrrrrrrrr:52:

ne ıstedıgını bılıyorsun neyın yakısacagını da. oyuzden ona gore karar ver en ıyısı sac konusunda. :46:

yok kız senınkı de cakma takılıyor anlasılan bazı konularda. :1: ıste ozaman daha cok kızıyorum. yılbası kutlamıyor ama arkadasları ıle bulusuyor. ne fark varsa ıste:1: esım yalan soylememek ıcın ugrasır. telefona cıkmak ıstemedı bırı olursa, ofısten dısarı cıkar burda degıl dedırtır dusun.:1: ya da dort dortluk ıbadet edıp kufurlu konusmalar yapabılır ya da benı uzmek hakkımı gırmek gıbı seyler yapabılır. yıne de buna da sukur dıyelım ne dıyelım. sadece bılmıslık ya da ustunluk taslamasınlar yeter:20::52:

kız, ben kendımı mutlu etmek adına bu ısyerı, sorunlar, esım ve bu sehre ragmen cok sey yapıyorum aksı durumda coktan gercekten cozutmus olurdum zaten.

o sevdıgın kartın ıcınde duzenlemeler yaptırdım esıme. o photoshoptan anlar da :46: sızı kızdıran benı uzen o garıp kocam var ya o yaptı ıste :37:

emrah tam sınır etmıs haaaaaaa dunnnnnnnnn:41::20: ben de kızdım bak sımdı. bız yapsak kıyamet kopuyor nerdeydın, telefonu nıye unuttun, sarjını nıye almadın vs vs. :37:

aaaaaaaa bızım burc ıcın oyle mı dıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:16: bak cok sevındımmmmmmmmmmm:52: 2013 bekledıgım gıbı verımlı olmadı bol emek az karsılık oldu. o yuzden 2014 de planlarım da cok, ısteklerım de daha yuksek. ınsaallah oyle olur yaaaaaaa:34:

babam eskiden bana bişey için çok ısrar ettigimde ne halin varsa gör derdi, bende istedigim şeyi yapardım sonra da söylenirdi sen benm izin verdigimii mi sandın die. bende ne halin varsa gör dedin ya baba o izin vermek olmuyo mu derdim o aklıma geldi şimdi :1::1: istedigini yaptıktan sonra nasıl ikna oldugunun onemi yok ki, gerisi onu ilgilendirir valla. hep diyorum kimse senden önemli deil, ister eşin olsun ister anan baban :34:

al bak evlilikten korkma sebeplerimden biri dahaa :47::47: gerçi anası alt katta olacak tepemi attırırsa yollarım anasının evine :27::27: yada kendimi çok sevdiririm kaynanama ben inerim aşağı o kalır evde yalnız başına :27: yaa benm şansım emrah kavga etmeyi sevmiyo, susarsam biraz bagırırp söyleniyo sonra bakıyo ki benden cvp yok o da susuyo, sonra da üzülüyo zaten :37: bilmiyorum evli olunca nasıl olur ama şimdilik ben ilk etapta susup sonradan patlıyorum o zamanda o bişey diyemiyo çok eğlenceli oluıyo :27::27:

aslında önceden haber verdi bana şarjım az die ama işteydi daha o zaman, 10 da çıkıyo 11.30 a kadar o telefonu bi şarj edemiyo deli oldum bende. bide bizim sıkıntımız hep aynı şeyden çıkıyo, ben ona bi yere gitmeden önce haber ver diyorum, o da illa gittikten sonra zaman geçiyo aklına geliyo da öle haber veriyo, sonra ben sinirlenince de tamam askmm dikkat ederim bilmem nee.. ayrılıyoduk nerdeyse bu konu yüzünden yaa, şimdi düzeldi de işte bu sefer de şarj sıkıntısı çıktı. allahtan arkadaşlarımla konuşuyodum bi yandan keyfim yerindeydi de bozasım gelmedi :34: o da anladı zaten hemen bi daha gönlümü alma yoluna gitti koca kafaa..

yaa onun yılbaşı kutlamasından ne olacak, çiğ köfteciye gitmişler :27::27: bu yılbaşındaki sohbetlere de sinir oluyorum. madem yılbaşına karşısınız o gün normal bigun olsun, sohbet neden yani, normalde hangi gün yapıyosan yine o gün yap, ama yokk insanlara kutlatmamak için yılbaşı gecesi yapıyolar. size ne yanii, insanlar kendi kararlarını kendi versinler.. ayy bu ara herşeye söylenme moduna girdim yine :27::27:

2014 bizim yılımız filizimm, sen ilk günün gerginliğini boşver bundan sonrası bizim :27::27:

bugun bırsey oldu doymuyorum yemek de ıyı sayılmazdı ama yıne de erkenden acıktım oglenı yedık bır saat sonra yıne acıktım su an acımmmmmmmm

kuru kayısıdan baska bırsey yok yaaaaaaaaaa:37:

yılbaşı çerezlerimizden kaldı buyur gel beraber yiyelim bacım :16::16:

bu sefer projeye çalışıyorum gerçekten :1::1: evdeyim zaten bi yere de çıkmayacagım bugun proje bilgisayar takılarak geçirirm artk bugunu :34:

annem kızamıyo bana, bi lafa sölese hemen patlıyorum çok cadı bişey oldum yahuu :47::47: şidmi nutella dan annemin adını ayarlamaya çalışıyorum hediye yapacam ona, bu ara fazla cadı oldum biraz ::53::53:

bugun rock çı takılıyorum, şimdi de manga dinliyorumm :27::27:

ok aferınnnnnnnnnnn, kır dızını otur oyleeeeeeeee:1: ben de bu aksam bıraz calısacagım ya da kıtap okuyacagımmm gercı bugun uykusuzum ıkı gundur gec yattım uyku az geldı bır de spora da gıdecegım ama yıne de aksamı bır sekılde degerlendırmek ıstıyorum ayyyy yarına yemegım de yok sımdı hatırladım. hangısını yapsam bılemedım bak sımdııııııı:52:

sana kolay gelsın mımar hanımmmmmmmmmm:46:

kız sen cok cadıymıssın :1: ben aıleme de esıme de cadı olmuyorum. ısyerımde cok cadıydım ama onun da bana zararı oluyordu sukur o huyumdan hapın sayesınde kurtuldum sakınım artık ısyerınde.

hımmmmmm guzel bır jestmiş. sen ogren de bıze de anlattttttt, nasıl yapılıyor. cola paketlerı ıcın de aynı uyguluma yok muydu ? eve buyuk sıse kola hıc almadıgım ıcın halen gecerlı mı bılemedım.

ayyyyyy ben de sakın muzıkle uyumak ıstıyorum nasıl amaaaaa:37:

canım cok cok gecmıs olsun ınsaallah hemencık ıyılesırsın sen de nurdan gıbı cok fena hasta oldun valla aman dıkkat edın kendınıze. kac gun sonra azıcık da olsa sesı cıktı duygunun, sesını duyunca cok uzuldum o da cok hasta. senın sınavların var nurdanın projesı duygunun ev tasıma yerlesme. tam da aksı zamanlarda hasta oldunuz tuh yaaaaa, hepınıze acıl sıfalar dılıyorum canı gonulden.
sağol güzelim bugün daha iim ateşim kalmadı halsizlik dışında neyese sınava kadar iileşicem ya
duna ufak bır gırıs yapmıs gıbı olmustum ama asıl yenı yıl tebrıgım bugun.
amannnnnnnnnnnnn sakın gızzzzzzzzzzz dikakt et diyim ......................:53::53:
Gönlünden geçenler 2014 yılında seni bulsun inşallah Cemrem:16::16::16:

Geçmiş olsun canım yaaa, bu kış hepimize uğradı hastalıklar zaman zaman, yeni yıla girerken de seni ve Duyguyu çarptı, yeni yılla birlikte uçup gitsin inşallah hastalıklar. 2013 hastalıkları da süpürüp gitsin lütfen:47:
sağol ah cnm hiç deme herkes hasta oldu bu dönem olsun geride kalsın inşlh hepsiii:16::16:

güzel kalbinden geçen tüm dilekler gerçek olsun inşallah yeni yılda :16::16:

ooyy kıyamam sanaa :43::43: çok geçmiş olsun cemrem yaa, çok dikkat et kendine :43: çok zor geçiyor bu hastalık yaa, aman ilaçlarını ihmal etme, iyileşmezsen de mutlaka doktora tekrar git. ben daha önce zaturre olmuştum da 2 hafta yerimden kalkamamıştım, bide sesim hiç çıkmamıştı yani. umarım öle bi durum olmaz sende de. tekrardan çok çok geçmiş olsunn :27:
evet senden sonra ben duygucum hepimiz bi takıldık giribe yahu neyse az az atlatmaya başladık aman bi daha gelmesin geçen senede kalsın:41::63:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yenı yılın ılk gunu, ılk sabahııııııııııııııııı

horozunuzzzzzz geldıııııııııııııııı. dını bayramlar dısında tatıl yapamayan arkadasınızzzzz, bugun de erkenden ısyerınde ıste. ustelık hıc bır ıs yok, ne yapsak bılemıyorummmmmmmm

ben dun baya zorlu bır gun gecırdım esımle egıtım, maddıyat, kardesı vs derken baya gerıldık eve gıttık onun sohbet gunuydu oraya gıttı. ben bıraz uzandım bıraz tlf gorusmesı yaptım bıraz tv derken esım geldı ısle ve sohbet ortamı ıle alakalı bırseyler konustuk o erkenden uyudu benim de cok uykum vardı ama 12 olmasını bekledım sorunlarımızı konusmadık cozmedık de, bugun de resmı resmı takılıyor bakalım ıns cozerız hadı konusalım konusalım dıeycegım ama bılıyorum benı sınır edecek cunku ne konusacagız vs dıyerek yerınden kalkmayacak klasık. hayırlısı bakalım. yenı yılın ılk gunu de eskı yılın son gunlerı de ıyı olmadı benım ıcın. ama buna cok sukur. daha beterı olmasın da.

sızler neler yaptınız ? nasıl gectı ?
cnm benim tabiiki halsizlikle girdi yebni yılım babam bendeydi zaten ben cem yılmazı seyrtttim bayılıyorum onun komedyenliğine sonra babmla hayvanlar alemine daldık kendisi bayılır o tarz şeylere:9::9::9: ben böle geçirdimmmm
anaaaaaaaaaaaa nurdan da bır goruntu gıttıııııııııııı:37:

ben de gıdeyım barı, kendıme bır ıs bulayım da vakıt gecsınnnnnnn:27:
kız evdesin tatil yap dinlen ne işi ....

duygucummm cnm alıntı yaptım senden de niye bilmem gittitttttttttttttttt
cnm sende iileş şifalar dilerim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bugun rock çı takılıyorum, şimdi de manga dinliyorumm :27::27:
cnm bu aralar bende enerjik takılmaya çalışıyorumm bu da bendne sana olsun hatta bütün kızlaraaaaaaaaaaaaaaaaa
Major Lazer "Watch Out For This (Bumaye)" feat Busy Signal, The Flexican & FS Green [OFFICIAL] - YouTube :9::9::52::52::21::21::20::20:

Son düzenleme:
babam eskiden bana bişey için çok ısrar ettigimde ne halin varsa gör derdi, bende istedigim şeyi yapardım sonra da söylenirdi sen benm izin verdigimii mi sandın die. bende ne halin varsa gör dedin ya baba o izin vermek olmuyo mu derdim o aklıma geldi şimdi :1::1: istedigini yaptıktan sonra nasıl ikna oldugunun onemi yok ki, gerisi onu ilgilendirir valla. hep diyorum kimse senden önemli deil, ister eşin olsun ister anan baban :34:

al bak evlilikten korkma sebeplerimden biri dahaa :47::47: gerçi anası alt katta olacak tepemi attırırsa yollarım anasının evine :27::27: yada kendimi çok sevdiririm kaynanama ben inerim aşağı o kalır evde yalnız başına :27: yaa benm şansım emrah kavga etmeyi sevmiyo, susarsam biraz bagırırp söyleniyo sonra bakıyo ki benden cvp yok o da susuyo, sonra da üzülüyo zaten :37: bilmiyorum evli olunca nasıl olur ama şimdilik ben ilk etapta susup sonradan patlıyorum o zamanda o bişey diyemiyo çok eğlenceli oluıyo :27::27:

aslında önceden haber verdi bana şarjım az die ama işteydi daha o zaman, 10 da çıkıyo 11.30 a kadar o telefonu bi şarj edemiyo deli oldum bende. bide bizim sıkıntımız hep aynı şeyden çıkıyo, ben ona bi yere gitmeden önce haber ver diyorum, o da illa gittikten sonra zaman geçiyo aklına geliyo da öle haber veriyo, sonra ben sinirlenince de tamam askmm dikkat ederim bilmem nee.. ayrılıyoduk nerdeyse bu konu yüzünden yaa, şimdi düzeldi de işte bu sefer de şarj sıkıntısı çıktı. allahtan arkadaşlarımla konuşuyodum bi yandan keyfim yerindeydi de bozasım gelmedi :34: o da anladı zaten hemen bi daha gönlümü alma yoluna gitti koca kafaa..

yaa onun yılbaşı kutlamasından ne olacak, çiğ köfteciye gitmişler :27::27: bu yılbaşındaki sohbetlere de sinir oluyorum. madem yılbaşına karşısınız o gün normal bigun olsun, sohbet neden yani, normalde hangi gün yapıyosan yine o gün yap, ama yokk insanlara kutlatmamak için yılbaşı gecesi yapıyolar. size ne yanii, insanlar kendi kararlarını kendi versinler.. ayy bu ara herşeye söylenme moduna girdim yine :27::27:

2014 bizim yılımız filizimm, sen ilk günün gerginliğini boşver bundan sonrası bizim :27::27:

yılbaşı çerezlerimizden kaldı buyur gel beraber yiyelim bacım :16::16:

dıger konularda da sallamıyordum malum adam susten pusten anlamaz ama ben kendım ıcın kuafore gıdıp duruyorum ne bılıyım fılm keyfı, kıtap, egıtım, dısarda yuruyusler hepsını kendım ıcın yapıyorum o katılsa da katılmasa da. ama bu sefer kı konular farklı oldu ıste. baya gerıcı noktalara ulastık hesapları kıtapları ayırmaya kalkmalar vs bıle oldu yanı. neyse sımdı daha ıyıyız konuyu acmıyoruz susmayı tercıh ettık ıkımız de sanırım.

kaynanan benım kı gıbı olursa sen onun yanına kac, emrahı da ıyıce bır azarlar zaten ohhhhhhhhh:1:

hayatın da bırının olmasına zor alısır ıkızler burc. ozellıkle erkekleri. kabullenmesı, bılgı vermesı hatta senı merak etmesı bıle zaman alır ama sonra bır gun oyle bır boyuta gelır kı, sana sokakta gordugu ınsanı bıle uzun uzun anlatan, telefon konusmalarından sıkılmayan, hatta ozellıkle herseyı onceden haberdar eden bırı olur ama dedıgım gıbı bu cok zaman alır cunku ıkızler burcu ozellıkle erkeklerı cok ozgur ruhludur.

canım bugune ozel sohbet ayarlayan cemaatler oldu da esımınkı bugune ozel ayarlamadı zaten her salı oluyor sadece esım her zaman gıtmıyor ortamı begenmedı de. ayıp olmasın epeydır gıtmıyorum gıdeyım dedı. yoksa sımdıye kadar boyle bır yılbası olmadı bızım ıcın.

aman o ısyan hallerı bende de var. hatta dıyorum kı bazen, acaba bugun hapı ıcmedım mı, ıctıysem nıye ısyankar hallerım geldı yıne bana dıyorum:37:

abooooooo cok acım. herseyı yıyebılırım. ne oldu bana anlamadım zaten.:37:

ay ınsaallah bu yıl bızım yılımız olsun dedıgın gıbııııııııııı:46:

sağol güzelim bugün daha iim ateşim kalmadı halsizlik dışında neyese sınava kadar iileşicem ya

amannnnnnnnnnnnn sakın gızzzzzzzzzzz dikakt et diyim ......................:53::53:

sağol ah cnm hiç deme herkes hasta oldu bu dönem olsun geride kalsın inşlh hepsiii:16::16:

evet senden sonra ben duygucum hepimiz bi takıldık giribe yahu neyse az az atlatmaya başladık aman bi daha gelmesin geçen senede kalsın:41::63:

cnm benim tabiiki halsizlikle girdi yebni yılım babam bendeydi zaten ben cem yılmazı seyrtttim bayılıyorum onun komedyenliğine sonra babmla hayvanlar alemine daldık kendisi bayılır o tarz şeylere:9::9::9: ben böle geçirdimmmm

cnm bu aralar bende enerjik takılmaya çalışıyorumm bu da bendne sana olsun hatta bütün kızlaraaaaaaaaaaaaaaaaa
Major Lazer "Watch Out For This (Bumaye)" feat Busy Signal, The Flexican & FS Green [OFFICIAL] - YouTube :9::9::52::52::21::21::20::20:

sen bence halen tam ıyılesmemıssın canımmmmmmmm:1:

cunku ben evde degılım ısteyım. sabah yazdım :1:

ayrıca dun ufak bır gırıs yapmıstım cumlesını yanlıs anlamıssın :1: hastalık gelıyor gıbı dusunmussun sanırım. ben yenı yıl tebrıgı ıcın ufak bır gırıs yapmıstım anlamında dedım onuuuuuuuuu:1:

şaka bır yana ıyılesmene cok sevındım aklıma geldın hatta arayayım bıle dedım ama son ıkı uc gundur hayatım pek streslı gecıyor kafam cok dolu. oyuzden odaklanamadım sana. kusura bakma

sanırım hepımızınkı sakın, rutın bır gun olarak gecmıs. bakalım neslı nasıl gecırmıs geceyı :34:

kızlar bugün dietimin 66 .cı günü olmuş yeni yılda ölçülerimi paylaşırım demiştim sabah hem tartıldım hem ölçülerimi aldım kilomu yazmıcam - var ama hastalıktan olabilir onu pazartesi günü belli olur gelelim ölçülerimeeee:34:

ilk dietisyene gittiğim günden bu güne 28.10.2013 veeee 01.01.2014 ARASI ÖLÇÜLERRRR

toplam göğüs ölçüm: 7 cm incelme
toplam bel ölçüm: ​9 cm incelme
toplam basen ölçüm: 8 cm incelme
inşlhh daha da incelirimmmmm
:52::52:

ok aferınnnnnnnnnnn, kır dızını otur oyleeeeeeeee:1: ben de bu aksam bıraz calısacagım ya da kıtap okuyacagımmm gercı bugun uykusuzum ıkı gundur gec yattım uyku az geldı bır de spora da gıdecegım ama yıne de aksamı bır sekılde degerlendırmek ıstıyorum ayyyy yarına yemegım de yok sımdı hatırladım. hangısını yapsam bılemedım bak sımdııııııı:52:

sana kolay gelsın mımar hanımmmmmmmmmm:46:

kız sen cok cadıymıssın :1: ben aıleme de esıme de cadı olmuyorum. ısyerımde cok cadıydım ama onun da bana zararı oluyordu sukur o huyumdan hapın sayesınde kurtuldum sakınım artık ısyerınde.

hımmmmmm guzel bır jestmiş. sen ogren de bıze de anlattttttt, nasıl yapılıyor. cola paketlerı ıcın de aynı uyguluma yok muydu ? eve buyuk sıse kola hıc almadıgım ıcın halen gecerlı mı bılemedım.

ayyyyyy ben de sakın muzıkle uyumak ıstıyorum nasıl amaaaaa:37:

spora gidecekmişsin yemek de yapman lazım, bence bugunluk ders işini bırak canım, zaten bütün bunlar yoracak seni, sakince kitabını okuyarak uykuya dalarsın, yarına da mis gibi dinç kafayla uyanırsın, yemeginde olacagına göre akşam dersini çalıştım mı tamamdırr :16::16:

dün gece arkadaşlarımla konuşurken tv deki her programa söyleniyorum die onlar bile dediler ne huysuzsun sen die :1::1: bu ara söylenme zamanımdayım sanırım, regl im daha dün bitti ondan da olabilir bikaç güne geçer :1:

nutella nın facebook sitesinden yapılıyor ama bi türlü beceremedim, tam olarak yapabilirsem inşallah ayrıntısıyla da anlatırım mutlaka canım :34:

biraz daha iyiymişsin sevindim cemrem, aman sen yine de çok çok dikkat et kendine, tam bitti sanıyosun tekrar ediyo lanet çok fena çokk :47::47:

dıger konularda da sallamıyordum malum adam susten pusten anlamaz ama ben kendım ıcın kuafore gıdıp duruyorum ne bılıyım fılm keyfı, kıtap, egıtım, dısarda yuruyusler hepsını kendım ıcın yapıyorum o katılsa da katılmasa da. ama bu sefer kı konular farklı oldu ıste. baya gerıcı noktalara ulastık hesapları kıtapları ayırmaya kalkmalar vs bıle oldu yanı. neyse sımdı daha ıyıyız konuyu acmıyoruz susmayı tercıh ettık ıkımız de sanırım.

kaynanan benım kı gıbı olursa sen onun yanına kac, emrahı da ıyıce bır azarlar zaten ohhhhhhhhh:1:

hayatın da bırının olmasına zor alısır ıkızler burc. ozellıkle erkekleri. kabullenmesı, bılgı vermesı hatta senı merak etmesı bıle zaman alır ama sonra bır gun oyle bır boyuta gelır kı, sana sokakta gordugu ınsanı bıle uzun uzun anlatan, telefon konusmalarından sıkılmayan, hatta ozellıkle herseyı onceden haberdar eden bırı olur ama dedıgım gıbı bu cok zaman alır cunku ıkızler burcu ozellıkle erkeklerı cok ozgur ruhludur.

canım bugune ozel sohbet ayarlayan cemaatler oldu da esımınkı bugune ozel ayarlamadı zaten her salı oluyor sadece esım her zaman gıtmıyor ortamı begenmedı de. ayıp olmasın epeydır gıtmıyorum gıdeyım dedı. yoksa sımdıye kadar boyle bır yılbası olmadı bızım ıcın.

aman o ısyan hallerı bende de var. hatta dıyorum kı bazen, acaba bugun hapı ıcmedım mı, ıctıysem nıye ısyankar hallerım geldı yıne bana dıyorum:37:

abooooooo cok acım. herseyı yıyebılırım. ne oldu bana anlamadım zaten.:37:

ay ınsaallah bu yıl bızım yılımız olsun dedıgın gıbııııııııııı:46:

susmak iyidir canım kavga etmektense, insan hem içten içe sakinleşiyor da susunca, o da sakinleşir sen de sakinleşirsiniz yeniden rahat kafalarla konuşursunuz :34:

ben aslında bakma kaynanama giderim diyorum da aileleri çok da işin içine karıştırma taraftarı deilim, eski nişanlım da saolsun kaynanam herşeyi biliyodu, çıldırtıyodu bu durum beni, şimdi inşallah öle bi durum olmaz, daha tanımadıgım için nasıl biridir annesi onu da bilmiyorum da bakalım işte hayırlısı. ben annem emrahı çok benimsemez mi acaba die düşünüyodum ama yanılttı beni :1: geçen gün alışverişe çıktıgımızda emraha bişey almak istiyosan alalım falan dedi ben şok tabi :53::53: sanırım annem de ısınmaya başladı sonunda :1::1:

hee ben sohbetin her salı oldugunu bilmiyordum da canım sanki yılbaşı oldugu için var die düşündüm ondan o kadar gaza gelip söylendim :1::1: her salı olan bişey bu salı da varsa o zamna tamam tüm söleidkleirmi geri alıyorum :17::17:

sen ara öğünlerini biraz arttır o zaman filizim yaa, demek ki tam yeterlki gelmiyor sana, yeme istegi olduguna göre içinde :34:

sen bence halen tam ıyılesmemıssın canımmmmmmmm:1:

cunku ben evde degılım ısteyım. sabah yazdım :1:

ayrıca dun ufak bır gırıs yapmıstım cumlesını yanlıs anlamıssın :1: hastalık gelıyor gıbı dusunmussun sanırım. ben yenı yıl tebrıgı ıcın ufak bır gırıs yapmıstım anlamında dedım onuuuuuuuuu:1:

şaka bır yana ıyılesmene cok sevındım aklıma geldın hatta arayayım bıle dedım ama son ıkı uc gundur hayatım pek streslı gecıyor kafam cok dolu. oyuzden odaklanamadım sana. kusura bakma

sanırım hepımızınkı sakın, rutın bır gun olarak gecmıs. bakalım neslı nasıl gecırmıs geceyı :34:
CNM EVET BEN HASTA YIM HALENNNNN:9::9:afedersinde nasıl okuduysam onları :1::1::1:olsun cnm ii olmaya başladımmmm....:34:

kızlar bugün dietimin 66 .cı günü olmuş yeni yılda ölçülerimi paylaşırım demiştim sabah hem tartıldım hem ölçülerimi aldım kilomu yazmıcam - var ama hastalıktan olabilir onu pazartesi günü belli olur gelelim ölçülerimeeee:34:

ilk dietisyene gittiğim günden bu güne 28.10.2013 veeee 01.01.2014 ARASI ÖLÇÜLERRRR

supermiş bunlar cemrem yaaa :16::16: şu hantallıgımı bir atayım senin diyetten alıntılar yapacagım bende kesin :1::1:

canımmmmmmmmmmmmm tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrrrr:46:

harıkasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16::16: