Günaydın forumun birbirinden güzel hatunları, önce geçmişe daldım hızlıca, alıntı yapmadan aklımda kalanlarla yazayım

Öncelikle hala hastalıklarını atlatamamış olan Duyguşuma ve Cemreme acil şifalar diliyorum, çok zor valla, bir an önce iyileşin inşallah kızlar. Duygum bir de ev işleriyle uğraşıyor, Allah güç kuvvet versin

Filizcimle ara ara mesajlaştık zaten, herşey yolundadır umarım. Anladığım kadarıyla en azından kötüleşme yok, şimdilik o da yeter

Akşam misafirin gelecekmiş, kolay gelsin kuzu, birşeyler yapmaya uğraşma, hazır al bence

Cemrem çok güzel incelmiş,

maşallah diyorum

, darısı başımıza diyorum

Nurdan cadı günlerinde anlaşılan

benim de olur bazen öyle dönemlerim, cadılık ta iyidir iyi

Biz yeni yılı evde karşıladık, çerezler, cipsler, tatlılar, güzel bir yemek ve şarap. Yeni yıla girdikten biraz sonra uyudum zaten ama çok uzun zamandır içki içmediğim için ertesi gün epey sersem gibiydim

Yeni yıla güzel girdik ama dün eşimin öksürüğü yeniden başladı, gece de devam etti, sabah doktora gittik, ilaç verdi yine, ne biçim bir hastalık bu yaa, geçsin gitsin artık
Fotoğraf makinemle ilgili güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar, henüz fazla kurcalamaya fırsat bulamadım ama inşallah çok güzel fotoğraflar çekerim, bir gün hepimizin birlikte de fotoğrafını çekmek dileğiyle