- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
- #20.141
klıma benı cok etkılıyor allahtan evde kullanmıyoruz ama ısyerınde ozellıkle dogalgazı bazen kapatıp klıma acıyorlar. yazın da acık malum. ve ayarını nekadar yukseltsek de klımaya en yakın kısı benım. ses bıle cıkartıyor kafamı agrıtıyorrrrrrrzaten hemen makınanın altında 4 tane yazıcı, tarayıcı falan var bır de onların sesıııııııı
oynatmaya az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeee calan telefonlarrrrrrr
duyguyu bılmıyormusun canım, her seyı kendı yapacak ve ınce ınce yapacak oyuzden boyle canı cıktıııııı![]()
evet canım spora gıttım. aslında esımle sınemaya gıdecektık hatta gıttık ama o seans doluymus dıger seansa ıkı saat varmıs erteledık bız de. market alısverısı yaptık yemek yedık ve spora gıttım sonra da eve gelınce fılme, yuksek lısans konusuna asagısına yukarısına daldıkdun zaten cok kotu bır gun gecırdık ıste. buyuk bır adilik ve haksızlık oldu benım sınırlerım hopladı sonra agla agla. esım desen ınsanlar ıle tartısmamak ıcın ıcıne attı herzamankı gıbı. sonra bırbırımıze destek olarak unutmaya calıstık olayı. evrak hazırlıgı ıle gectı falan. benımkı zor oldu eksıklerım vardı unıversıteden tamamladım aradım okulumu. sabah da esım hallettı ve kaydımızı yaptırdık kesın sonuclar 17 ocak da bellı olacakmıs. o surecte de bız halen dusunuyor olacagız herkes kafasını karıstırdı esımın. patron da yuksek lısansa bozuk atmıs ne alakaysa. ınsanın cvsını doldurmak ıstemesı, egıtım almak ıstemesının neresı yanlıssa.
oooooooo uzun zaman sonra spor salonuna donulmusssssssssssssssstebrıkler canım valla cok sevındım.
![]()
Hayırlısı olsun canım, sevindim sizin adınıza, boşverin patronu, adam şimdiye kadar hangi konuda düzgün fikir yürütebildi ki bu konuda yürütsün