- 15 Eylül 2012
- 125
- 40
- 48
- Konu Sahibi worldqueen
Ben bugun gec kalkip gec kahvalti yaptigim icin atladim ogleni
normalde yerim oglen yemegimi. isten tatil olumca geciiyorum kahvalti oglee yemegi biarada oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki öğün atlamak değil ben öğlen yemeği yemiyorum. 2 öğün besleniyorum. akşam çorba içtim salata yedim. birazdan yeşil çay içerim
Ben bugun gec kalkip gec kahvalti yaptigim icin atladim ogleninormalde yerim oglen yemegimi. isten tatil olumca geciiyorum kahvalti oglee yemegi biarada oluyor
Arkadaşlar merhaba
yav ben de dikkat ediyorum ama bi türlü randıman alamıyorum.Son kilolarımdayım 53.6 dan 49.5 e inmek hedefim.Çok zayıf olur muyum endişesi de var.Sanki sonra kilo alıp tekrar 53 olmak çok zormuş gibi :))Neyse her nedense başaramıyorum .Aslında 1 haftadır gayet iyi gitmişti bugün moralim biraz bozuktu o yüzden sırf kendimi cezlandırmak istercesine akşam yemeğinde tıka basa yedim ve sonra da abur cubur.Daha da kötüsü vicdan azabı da hissetmiyorum.Ayarlarım iyice bozuldu herhalde:)
Bu hafta regl olduğum için bi 4 gün sonra filan tartılmayı düşünüyorum zira benim adet şişkinliğim adet bittikten 3-4 gün sonra ancak iniyor bunu biliyorum.
Bu topicteki herkes umarım başarılı olur.Düzenli yazmasam da sizi takip ediyor olucam.İyi bir grlişme eldeedersem muhakkak haber veririm.Herkese kolay gelsin bakalım.:))))![]()
Ben istikrarı koruyamıyorum malesefDiyete başlıyorum, bir kaç kilo verince birden bozuyorum
aslında yeme alışkanlığımı tamamen değiştirmeliyim.
Kızlar bende katılabilir miyim aranıza. Farkında olmadan aldığım kiloları görünce hemen kendimi siteye attım. Evlilik acayip kilo aldırdı.Şu an 65kg olmuşum boyum 168cm. Hedef 57 kg. 8 kilo 3 ayda versem süper olur. Bunun için motivasyona ihtiyacım var. Salı günü spora başlayacağım. Allah yardımcımız olsun.
Bu arada su içmiyorum, çok hareketli değilim, birde uyku düzensizliğim var. Bu üç sorunu çözersem kilo vermem hızlanacaktır diye düşünüyorum bunların yanında yememe de dikkat edersem kısa sürede istediğim kiloda olacağım.
Katılabilirsin tabii hoşgeldiin :)) Spor yaparsan zaten su içmesen bile içersin spor sayesinde . Uyku sorunu bende de var bir çözüm bulamadımBaşarılar dilerim umarım istediğin kiloya ulaşırsın .
Beni de ekleyin listeye 166 cm boy ve 62 kg ilk hedefim 57 inşallah başarırım