• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

Ben bugun gec kalkip gec kahvalti yaptigim icin atladim ogleni :P normalde yerim oglen yemegimi. isten tatil olumca geciiyorum kahvalti oglee yemegi biarada oluyor

benimki öğün atlamak değil ben öğlen yemeği yemiyorum. 2 öğün besleniyorum. akşam çorba içtim salata yedim. birazdan yeşil çay içerim

Tamam tamam hatırladım sen 2 öğün besleniyodun . Ya normalde öğün atlamayın diyolar ama işe yarıyo heralde sen kilo vermiştin baya diye hatırlıyorum . 2 öğünle doyuyosan zaten sorun yok . Ben doymam valla diğer öğünde bulduğumu yerim . Sen hırslısın baya . Taktın kafaya benim gibi zayıflamayı anlaşılan . Olucak bu sefer o-lu-cak :)))

Ben bugun gec kalkip gec kahvalti yaptigim icin atladim ogleni :P normalde yerim oglen yemegimi. isten tatil olumca geciiyorum kahvalti oglee yemegi biarada oluyor

Ya ben geç de kalksam 1 er saat arayla 2 öğün yiyorum yani öğün atlarsam acıkır bozarım ama siz bozmuyosanız sorun yok . Verdiğiniz kiloları lütfen yazın kızlar her hafta :)

Arkadaşlar merhaba
yav ben de dikkat ediyorum ama bi türlü randıman alamıyorum.Son kilolarımdayım 53.6 dan 49.5 e inmek hedefim.Çok zayıf olur muyum endişesi de var.Sanki sonra kilo alıp tekrar 53 olmak çok zormuş gibi :))Neyse her nedense başaramıyorum .Aslında 1 haftadır gayet iyi gitmişti bugün moralim biraz bozuktu o yüzden sırf kendimi cezlandırmak istercesine akşam yemeğinde tıka basa yedim ve sonra da abur cubur.Daha da kötüsü vicdan azabı da hissetmiyorum.Ayarlarım iyice bozuldu herhalde:)
Bu hafta regl olduğum için bi 4 gün sonra filan tartılmayı düşünüyorum zira benim adet şişkinliğim adet bittikten 3-4 gün sonra ancak iniyor bunu biliyorum.
Bu topicteki herkes umarım başarılı olur.Düzenli yazmasam da sizi takip ediyor olucam.İyi bir grlişme eldeedersem muhakkak haber veririm.Herkese kolay gelsin bakalım.:)))):52:

Ben istikrarı koruyamıyorum malesef :( Diyete başlıyorum, bir kaç kilo verince birden bozuyorum :( aslında yeme alışkanlığımı tamamen değiştirmeliyim.

Arkadaşlar merhaba
yav ben de dikkat ediyorum ama bi türlü randıman alamıyorum.Son kilolarımdayım 53.6 dan 49.5 e inmek hedefim.Çok zayıf olur muyum endişesi de var.Sanki sonra kilo alıp tekrar 53 olmak çok zormuş gibi :))Neyse her nedense başaramıyorum .Aslında 1 haftadır gayet iyi gitmişti bugün moralim biraz bozuktu o yüzden sırf kendimi cezlandırmak istercesine akşam yemeğinde tıka basa yedim ve sonra da abur cubur.Daha da kötüsü vicdan azabı da hissetmiyorum.Ayarlarım iyice bozuldu herhalde:)
Bu hafta regl olduğum için bi 4 gün sonra filan tartılmayı düşünüyorum zira benim adet şişkinliğim adet bittikten 3-4 gün sonra ancak iniyor bunu biliyorum.
Bu topicteki herkes umarım başarılı olur.Düzenli yazmasam da sizi takip ediyor olucam.İyi bir grlişme eldeedersem muhakkak haber veririm.Herkese kolay gelsin bakalım.:)))):52:

Boyunuda yazsaydın keşke canım . Çünkü kilon baya iyi . Son kilolar zor gidiyo diye duymuştum zaten. Boyunla orantılıysa kilo korumaya geç istersen . Ne kadar kilo verdin nasıl verdin acayip merak ettim :)

Ben istikrarı koruyamıyorum malesef :( Diyete başlıyorum, bir kaç kilo verince birden bozuyorum :( aslında yeme alışkanlığımı tamamen değiştirmeliyim.

Aynen bende en fazla 2-3 kilo veriyodum sonra seviniyodum veriyodum kendimi yemeğe . Boğazımızı tutmalıyız canım başka çare yok malesef .

Öğlen: 1 kase yoğurt , 1 dilim kepek ekmeği , Akşam : hasşlanmış tavuk , yarım kase yoğurt , 2 dilim kepek ekmeği , 1 bardak yeşil çay. (aralarda 1 elma ) Ve tabiki leslie yapmaya devammm

Bugün kendime ödül verdim yani kaçamak yaptım kızlar çünkü sabah tam 59.7 yi gördüm yani tam tamına 5 kilo vermişim 1 ayda . Ama abartmadım kaçamak konusunda . Hep abartırdım önceden . Pişmaniye ve lokum yedim çünkü regl oldum olucam canım tatlı çekiyor . Ama abartmadım o yüzden kendimi suçlu hissetmiyorum .

Kızlar bende katılabilir miyim aranıza. Farkında olmadan aldığım kiloları görünce hemen kendimi siteye attım. Evlilik acayip kilo aldırdı.:43: Şu an 65kg olmuşum boyum 168cm. Hedef 57 kg. 8 kilo 3 ayda versem süper olur. Bunun için motivasyona ihtiyacım var. Salı günü spora başlayacağım. Allah yardımcımız olsun.

Bu arada su içmiyorum, çok hareketli değilim, birde uyku düzensizliğim var. Bu üç sorunu çözersem kilo vermem hızlanacaktır diye düşünüyorum bunların yanında yememe de dikkat edersem kısa sürede istediğim kiloda olacağım.

Kızlar bende katılabilir miyim aranıza. Farkında olmadan aldığım kiloları görünce hemen kendimi siteye attım. Evlilik acayip kilo aldırdı.:43: Şu an 65kg olmuşum boyum 168cm. Hedef 57 kg. 8 kilo 3 ayda versem süper olur. Bunun için motivasyona ihtiyacım var. Salı günü spora başlayacağım. Allah yardımcımız olsun.

Bu arada su içmiyorum, çok hareketli değilim, birde uyku düzensizliğim var. Bu üç sorunu çözersem kilo vermem hızlanacaktır diye düşünüyorum bunların yanında yememe de dikkat edersem kısa sürede istediğim kiloda olacağım.

Katılabilirsin tabii hoşgeldiin :)) Spor yaparsan zaten su içmesen bile içersin spor sayesinde . Uyku sorunu bende de var bir çözüm bulamadım :( Başarılar dilerim umarım istediğin kiloya ulaşırsın .

Katılabilirsin tabii hoşgeldiin :)) Spor yaparsan zaten su içmesen bile içersin spor sayesinde . Uyku sorunu bende de var bir çözüm bulamadım :( Başarılar dilerim umarım istediğin kiloya ulaşırsın .

Sağolasın. Bu sefer çok kararlıyım. İstediğim kiloya inip, bir kaç ay koruyabilirsem bebiş gelir belki belli mi olur. İşin şakası bu tayt olayı bitiriyor. rahat rahat giyiyorum kilo aldığımın farkında bile değilim. Reglimde yeni bitti gerçi ödem de vardır ama ne kadar da olsa almışım. evlendiğimde 58-59 dum 14 ayda 65 i gördüm. Bu güne kadar gördüğüm en fazla kilo şoktayım resmen.
sloganım "o kilolar geldiği gibi gidecek arkadaş" :1:

Merhabalaar boyum 170 kilom 65-67 arasında aaaaacilen zayıflamam lazım. :18: Diyeti uygulamaya çalışıcam.İnşallah yaza kadar 5-6 kilo veririm :) zaten gerisi çorap söküğü :51:

Back
X