2013 yazına incecik girebilmek için buraya !!!

Bugünkü menüm: Sabah: 2 etimet, 2 kk peynir ve 1 bardak 5'li bitki çayı , Öğlen sadece meyve yedim çünkü dün kaçamak yapmıştım , Akşam :2 dilim kepek ekmeği , 8 kaşık domates yemeği , 1 bardak 5'li bitki çayı

Merhaba arkadaşlar,
Bugün yediklerimi yazıyorum
Sabah: küçük bir parça beyaz peynir, 2 adet siyah zeytin, 1 dilim kızarmış kepek ekmek, 1 bardak çay ve 1 bardak diyet cayı
Öğlen: 7-8 kaşık bezelye yemeği, salata
1. Ara öğün: 4-5 çiğ badem 3 fındık 4-5 siyah üzüm
2. Ara öğün: 1 küçük yoğurt
Akşam: 7-8 kaşık karnibahar yemeği yarım kase tarhana çorbası 2dilim kepek ekmek
Biliyorum biraz fazla oldu ama dayanmak çok zor herkese basarılar

sabah : bir yumurta, 4 zeytin, bir dilim kepek ekmek
ara: yeşil elma
öğlen: 4 tane ızgara köfte, çeyrek domates
ara : müsli
akşam 80 gr ton balık, bir dilim kepek ekmek

kalori hesaplama programı yükledim telefonuma yediklerimin kalorisine de dikkat edeceğim artık.
1,5 litre su içebildim yatmadan da bi yarım litre içsem iyidir.
yeşil çay da yatmadan içilecek
40 dk fitness

durmak yok o kilolar gidecek :)

selam canım nasılsın?
bikaç gündür yazamadım kusura bakma pazartesi misafir geldi bozuldu diyet biraz bugün spora başladım ama yarın tam gaz seren serengille diyete başlıyorum :) kendisi twitterda listelerini paylaşıyo da bakalım inşallah bu sefer verebiliriim.:16:
seni takip ediyorum ama bomba gibi gidiyosun maşşallah :nazar:

merhaba kizlar ben de sizlerle diyet yapabilir miyim?
gecen sene bu zamanlar baslayip baya bi zayiflamistim ama sonra tekrar kilo aldim.
ins yaza kadar 60 kiloya inmek istiyorum.
bugun menum cok kotuydu bunu saymayalim yarin basliyorum ins ben de.

sabah
1 ince ev yapimi bazlama ve peynir

oglen
1 porsiyon somon, 4 minik kirmizi patates 1 muz, 1 ince bazlama

aksam
et doner ve pilav, yaninda yogurt

cay saati
cay badem yaban mersini kurusu, potibor arasi bal :(

kotu oldugunu soylemistim :(

Günaydıııııın bugün 2büyük bardak suyumu ıctim kahvaltıda 2dilim cavdar ekmeği ,az diyet beyaz peynir salatalık ,domates yedim,şimdi yürüyüş zamanı 45 dak.

selam canım nasılsın?
bikaç gündür yazamadım kusura bakma pazartesi misafir geldi bozuldu diyet biraz bugün spora başladım ama yarın tam gaz seren serengille diyete başlıyorum :) kendisi twitterda listelerini paylaşıyo da bakalım inşallah bu sefer verebiliriim.:16:
seni takip ediyorum ama bomba gibi gidiyosun maşşallah :nazar:

Sağol canım idare ediyorum . Bugün diyetimin 1.ayı bitti 7 kilo vermeyi beklerken 5 kilo verebildim ama yine de şükür . Şu an 59.7 yim . Şu seren serengille diyet işini merak ettim biraz anlatırsan iyi olur :)

merhaba kizlar ben de sizlerle diyet yapabilir miyim?
gecen sene bu zamanlar baslayip baya bi zayiflamistim ama sonra tekrar kilo aldim.
ins yaza kadar 60 kiloya inmek istiyorum.
bugun menum cok kotuydu bunu saymayalim yarin basliyorum ins ben de.

sabah
1 ince ev yapimi bazlama ve peynir

oglen
1 porsiyon somon, 4 minik kirmizi patates 1 muz, 1 ince bazlama

aksam
et doner ve pilav, yaninda yogurt

cay saati
cay badem yaban mersini kurusu, potibor arasi bal :(

kotu oldugunu soylemistim :(

Hoşgeldin :) Bence döner ve pilav olmasaydı iyiydi ama dönerle pilav bozmuş biraz :) Başarılar dilerim .

Günaydın kızlar erken kalktım kahvaltımı yaptım ve leslie yapıcam . Kahvaltım : 2 etimek , 2 kk peynir , 1 bardak 5'li bitki çayı . Ve şimdi leslie zamanı :)))

Sağol canım idare ediyorum . Bugün diyetimin 1.ayı bitti 7 kilo vermeyi beklerken 5 kilo verebildim ama yine de şükür . Şu an 59.7 yim . Şu seren serengille diyet işini merak ettim biraz anlatırsan iyi olur :)

hedef kilona yaklaştıkça zorlaşıyor işte bu işler ama 5lileri görmüşşün canım bu da süper değil mi :)

deneyimlerimiz başlığına bir konu açtım ayrıntılı oraya bakabilirsiin. Ama seren serengil çok iddialı bu listeyle herkesi 2 ayda zayıflatacığnı söylüyor :)

hedef kilona yaklaştıkça zorlaşıyor işte bu işler ama 5lileri görmüşşün canım bu da süper değil mi :)

deneyimlerimiz başlığına bir konu açtım ayrıntılı oraya bakabilirsiin. Ama seren serengil çok iddialı bu listeyle herkesi 2 ayda zayıflatacığnı söylüyor :)

Evet zorlaşıyo ama 5 leri görmek güzel gerçekten . Topiğine baktım . Sağol bizi bilgilendirdiğin için :)

Öğlen: 1 kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmeği , Ara : 1 elma , Akşam : 2 dilim kepek ekmeği , yarım kase yoğurt , 9 kaşık domates yemeği , 1 bardak 5'li çay , Ara : 1 elma .

bende diyet yapıyorum nedense yazma ihtiyacı duydum 4 ayda 10 kilo verdım son aydır baya salladım dıyeti ve yıne azımlendım hedefim 56 suan 61,5 kiloyum hepimize basarılar ne diyim bende varım zayıflamaya :)

sabah: 1 dilim kepek ekmek, kk beyaz peynir, 5 zeytin, çeyrek yumurta ve bir bardak şekersiz çay

öğlen: haşlanmış tavuk, bir dilim ekmek

akşam: nesfit ( akşam kurstaydım yemek yiyebileceğim bir yer olmadığı için gitmeden yedim)

arada yarım elma bir şekersiz kahve

6 bardak su

Birde telefonuma bir program yükledim yediklerimi yaptığım sporları yazyorum aldığım ve harcadığım kalorileri gösteriyor. hoşuma gitti az yedim gibi görünürken ne kadar çok kalori aldığımı farkettirdi

Son düzenleme:
meyvemi yedim yoğurdumu yedim 2 tane de diyet bisküvimi yedim bu akşamlık bu kadarr :) sırada kahvem ve yeşilcayım var iyice acıkmıyım gece diye ne kadar gec icersem okadar tutar beni onları bekliyorumm :))

sabah: 1 dilim kepek ekmek, kk beyaz peynir, 5 zeytin, çeyrek yumurta ve bir bardak şekersiz çay

öğlen: haşlanmış tavuk, bir dilim ekmek

akşam: nesfit ( akşam kurstaydım yemek yiyebileceğim bir yer olmadığı için gitmeden yedim)

arada yarım elma bir şekersiz kahve

6 bardak su

Birde telefonuma bir program yükledim yediklerimi yaptığım sporları yazyorum aldığım ve harcadığım kalorileri gösteriyor. hoşuma gitti az yedim gibi görünürken ne kadar çok kalori aldığımı farkettirdi

Aaa ne kadar güzel bi programmış o . Bende indirmek istiyorum adını söylemende bi sakınca var mı acaba ?

Back
X