2013 yazında evlenmeyi düşünenler, güzel fikirleri olanlar buyrun paylaşıma:))

günaydınnnnn

söyleme telaşında olan gelincikler söyleyin gitsin, korkunun ecele faydası yok
şaka bi yana en büyük adımı atmış olacaksınız
cesareti toplayıp söyleyin canlarım benim

Günaydınnn
Okul bitmeden hayata atılmadan evlenmeye cesaret etmek büyük cesaret hemde 21 yaşında.
ben 24 yaşında evlenebilmek için babamı ikna etmeye uğrasıyorum sendeki iyi cesaret. :)

Günaydınnn
Okul bitmeden hayata atılmadan evlenmeye cesaret etmek büyük cesaret hemde 21 yaşında.
ben 24 yaşında evlenebilmek için babamı ikna etmeye uğrasıyorum sendeki iyi cesaret. :)

okul bitmemiş mi
heee bunu bilmiyodum ben
okulu bitirip, kendş ayaklarının üzerinde durup evlenmen daha iyi olur canım bence
ben de tam evlenecek durumdayım ama biraz daha para kazanayım daha rahat yapayım düğünümü diye 2013e erteledim
yaşım da gayet 26

24 yaşındayım canım
Ne guzel tam zamani senin icin ne cok erken ne cok gec :)
günaydın kızlarr
berceste hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin.tatım bende babama söyleyebilme telaşlarındayım ama cesaret edemiyorum malesef:18:
Gunaydin hosbuldum tesekkur ederim aileye soylemek cok zormus yaa uf :)
günaydınnnnn

söyleme telaşında olan gelincikler söyleyin gitsin, korkunun ecele faydası yok
şaka bi yana en büyük adımı atmış olacaksınız
cesareti toplayıp söyleyin canlarım benim

Gunaydin:) babama ben msj atarak soyledim dusunun yani anneme de mektup filan yazacagim sanirim babama msj atarlen de anneme soyleme dedim

kızlarr ya dün melek annem moralimi çok bozdu.ağladı falan böyle duygulandı evlilikten bahsediyorduk.okadar içinde biriktirmiş ki kıyamam ben onaa onun ağlaması etimden bir parça kopmuş gibi canımı yakıyor.biz birbirimize aşırı bağlıyız kopmak çooooooooook zor olacak üniversiteye giderken bile çok zor ayrılmıştım.çok zor alıştık birbirimizden ayrı kalmaya.candan erçetinin annem şarkısı bizim şarkımız hep onu dinler ağlardım. bir yandan evlenmeyi deli gibi istiyorum bir yandan annemden ayrılmak çok üzüyor beni...ayy havada kapalı zaten bunaldım sanırım. yağmurun gökten boşalması gibi bir anda buraya dökülüverdim bende

haziran-temmuz-ağustos-eylül-ekim-kasım-aralık kaldı
oyalancak bişeylerimiz olsun bari de çabuk geçsin zaman :18:

6 aycık

iş var ama sanki ben calısmıyoken evdeyken zaman daha cabuk geciodu yaaaa

ben sana kıyamaaaam kıyamaaaammmm kiiiii

kuzum yin
e aynı semtte olcaz sonucta baska yerlere gitmioruz kiiii okumak icin gitmek gibi olmaz istedigin zaman gidersin annişineee

evet kuzumm ama beni düşündüren o kadar çok şey varki...benim annemle babam ayrı ablamda evli bende evlenince annem tek kalıcak.bu konuda çok canımı sıkıyor.bide bizim ilişkimiz çok farklı bizim evin annesi benim annemde evin yaramaz çocuğu.çok değişik bir ilişkimiz var anlıycağın.off offff düşünmemeye çalışıyordum ama efkarlandım yinee...

kıyamam sana ezgimmmm
ama kendi yuvanı kurcan ne güzel olcak..anneciğine de istediğin zaman gitçen
doğanın kuralı işte gün gelip uçuyoz yuvalarımızdan

o zaman değişir tabi cok zor bir durum kuzummmm ama eninde sonunda olcak bişey işte

annene yakın yerde tutarsınız evi cok da sıkma canını kuzum

sağolun canlarım benimm öyle paylaşmak istedim tutamadım içimde.çok teşekkür ederim hepinize

Günaydınnn
Cesaret mi cilginlik mi bilemiyorum :) Annemden izin cikacak mi bakalim babadan izin cikti cunku :)
Ben de para kazaniyorum hem okuyorum hem calisip para kazaniyorum canim :)

Umarım istediğin gibi olur herşey :) Evlenmeyi düşündüğün kişi kaç yaşında? iş askerlik gibi engeller var mı önünüzde

Umarım istediğin gibi olur herşey :) Evlenmeyi düşündüğün kişi kaç yaşında? iş askerlik gibi engeller var mı önünüzde
Ehehe bu soruya cevap verdiimde iyice kizacaksiniz:) benden 1.5 yas buyuk sevgilim o dabenim gibi okuor ve calismaya baslayacak. askerlikten muaf olabilir cunku gözlerinde yüksek derecede miyopi var :)

Ehehe bu soruya cevap verdiimde iyice kizacaksiniz:) benden 1.5 yas buyuk sevgilim o dabenim gibi okuor ve calismaya baslayacak. askerlikten muaf olabilir cunku gözlerinde yüksek derecede miyopi var :)

bu ne acele kuzum ?

biz 25 ve 30 olcaz evlenince hala bile erken mi diorum....

daha yasınız cok kucuk hele de bir erkegin 26 yı falan gecmeden evlenmesi cok garip ve yanlıs gelio bana

bu ne acele kuzum ?

biz 25 ve 30 olcaz evlenince hala bile erken mi diorum....

daha yasınız cok kucuk hele de bir erkegin 26 yı falan gecmeden evlenmesi cok garip ve yanlıs gelio bana

Ay vallahi bu ne acele sorusundan usandim :) evlenmeyi dusundugumuz tarihe 16 ay var o zamana kim öle kim kala bakalim :) ama kisiden kisiye degisir bu insanlarin karakterine bagli kimisi boyle evcil oluyor kimisi olmuyor

Diyecek bişey bulamadım. :) Hakkınızda hayırlısı ama daha okurken iş bulmamışken askerliğin ne olacağı belli değilken evliliğe karar vermek ilginç. 16 ay uzun bir süre değil. bu süre içinde okul bitip askerliği halledip iyi bir iş bulamaz insan.
bence bu kadar acele etmeyin. birde ben insanın çalışmaya başladıktan sonra bir süre evlenmemesi taraftarıyım. ailenin hakkı hiç bir şekilde ödenmez ama yinede ele para geçtiğinde bir süre bunu aileyle paylaşmak gerekir. kendi paramla onlara bişeyler aldığımda onların mutluluğunun bir tarifi yok inanın. annemin her seferinde gözleri dolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…