Günaydınnn
Okul bitmeden hayata atılmadan evlenmeye cesaret etmek büyük cesaret hemde 21 yaşında.
ben 24 yaşında evlenebilmek için babamı ikna etmeye uğrasıyorum sendeki iyi cesaret. :)
2013 yazı gelsin...
beklemekten sıkıldım
2013 yılına girmeye bile razıyımmmm
ondan sonrası çorap söküğü gibi gelcek zaten
aynenn o bizim yılımız olacaksabret kusumm ne kaldı ki sunun surasında dimi
Ne guzel tam zamani senin icin ne cok erken ne cok gec :)24 yaşındayım canım
Gunaydin hosbuldum tesekkur ederim aileye soylemek cok zormus yaa uf :)günaydın kızlarr
berceste hoşgeldin. Allah tamamına erdirsin.tatım bende babama söyleyebilme telaşlarındayım ama cesaret edemiyorum malesef:18:
günaydınnnnn
söyleme telaşında olan gelincikler söyleyin gitsin, korkunun ecele faydası yok
şaka bi yana en büyük adımı atmış olacaksınız
cesareti toplayıp söyleyin canlarım benim
haziran-temmuz-ağustos-eylül-ekim-kasım-aralık kaldı
oyalancak bişeylerimiz olsun bari de çabuk geçsin zaman :18:
kızlarr ya dün melek annem moralimi çok bozdu.ağladı falan böyle duygulandı evlilikten bahsediyorduk.okadar içinde biriktirmiş ki kıyamam ben onaa onun ağlaması etimden bir parça kopmuş gibi canımı yakıyor.biz birbirimize aşırı bağlıyız kopmak çooooooooook zor olacaküniversiteye giderken bile çok zor ayrılmıştım.çok zor alıştık birbirimizden ayrı kalmaya.candan erçetinin annem şarkısı bizim şarkımız hep onu dinler ağlardım. bir yandan evlenmeyi deli gibi istiyorum bir yandan annemden ayrılmak çok üzüyor beni...ayy havada kapalı zaten bunaldım sanırım. yağmurun gökten boşalması gibi bir anda buraya dökülüverdim bende
6 aycık
iş var ama sanki ben calısmıyoken evdeyken zaman daha cabuk geciodu yaaaa
ben sana kıyamaaaam kıyamaaaammmm kiiiii
kuzum yine aynı semtte olcaz sonucta baska yerlere gitmioruz kiiii okumak icin gitmek gibi olmaz istedigin zaman gidersin annişineee
kızlarr ya dün melek annem moralimi çok bozdu.ağladı falan böyle duygulandı evlilikten bahsediyorduk.okadar içinde biriktirmiş ki kıyamam ben onaa onun ağlaması etimden bir parça kopmuş gibi canımı yakıyor.biz birbirimize aşırı bağlıyız kopmak çooooooooook zor olacaküniversiteye giderken bile çok zor ayrılmıştım.çok zor alıştık birbirimizden ayrı kalmaya.candan erçetinin annem şarkısı bizim şarkımız hep onu dinler ağlardım. bir yandan evlenmeyi deli gibi istiyorum bir yandan annemden ayrılmak çok üzüyor beni...ayy havada kapalı zaten bunaldım sanırım. yağmurun gökten boşalması gibi bir anda buraya dökülüverdim bende
evet kuzumm ama beni düşündüren o kadar çok şey varki...benim annemle babam ayrı ablamda evli bende evlenince annem tek kalıcak.bu konuda çok canımı sıkıyor.bide bizim ilişkimiz çok farklı bizim evin annesi benim annemde evin yaramaz çocuğu.çok değişik bir ilişkimiz var anlıycağın.off offff düşünmemeye çalışıyordum ama efkarlandım yinee...
Cesaret mi cilginlik mi bilemiyorum :) Annemden izin cikacak mi bakalim babadan izin cikti cunku :)Günaydınnn
Okul bitmeden hayata atılmadan evlenmeye cesaret etmek büyük cesaret hemde 21 yaşında.
ben 24 yaşında evlenebilmek için babamı ikna etmeye uğrasıyorum sendeki iyi cesaret. :)
Ben de para kazaniyorum hem okuyorum hem calisip para kazaniyorum canim :)okul bitmemiş mi
heee bunu bilmiyodum ben
okulu bitirip, kendş ayaklarının üzerinde durup evlenmen daha iyi olur canım bence
ben de tam evlenecek durumdayım ama biraz daha para kazanayım daha rahat yapayım düğünümü diye 2013e erteledim
yaşım da gayet 26
6 aycık
iş var ama sanki ben calısmıyoken evdeyken zaman daha cabuk geciodu yaaaa
ben sana kıyamaaaam kıyamaaaammmm kiiiii
kuzum yine aynı semtte olcaz sonucta baska yerlere gitmioruz kiiii okumak icin gitmek gibi olmaz istedigin zaman gidersin annişine
Ehehe bu soruya cevap verdiimde iyice kizacaksiniz:) benden 1.5 yas buyuk sevgilim o dabenim gibi okuor ve calismaya baslayacak. askerlikten muaf olabilir cunku gözlerinde yüksek derecede miyopi var :)Umarım istediğin gibi olur herşey :) Evlenmeyi düşündüğün kişi kaç yaşında? iş askerlik gibi engeller var mı önünüzde
Ehehe bu soruya cevap verdiimde iyice kizacaksiniz:) benden 1.5 yas buyuk sevgilim o dabenim gibi okuor ve calismaya baslayacak. askerlikten muaf olabilir cunku gözlerinde yüksek derecede miyopi var :)
bu ne acele kuzum ?
biz 25 ve 30 olcaz evlenince hala bile erken mi diorum....
daha yasınız cok kucuk hele de bir erkegin 26 yı falan gecmeden evlenmesi cok garip ve yanlıs gelio bana
Ehehe bu soruya cevap verdiimde iyice kizacaksiniz:) benden 1.5 yas buyuk sevgilim o dabenim gibi okuor ve calismaya baslayacak. askerlikten muaf olabilir cunku gözlerinde yüksek derecede miyopi var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?