- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
selam kızlaar, hayırlı cumalar inşallahhh
sabahtan beri temizliğimi yaptım geldim, ne pislenmiş ya ..küçük çocuk olsa düşünemiyorum evi
sizinde misafirleriniz gelicekmiş ,meltemim hakkaten sana çok güzel tecrübe oluyor.. her yaştan var tadını çıkar
güldürdün beni he hakkaten bitleniriz
e bizahmet eşlerde yardımcı olsun yanniii, bebiş az ele avuca gelenekadar bari yardım etsinler.. iyi günde kötü günde demedikmii
heleki holde yemek yenmesini,yere kırıntılar düşer diye en ufak bişiler yesek süpürge tutuyorum..
çok şeyim o konuda ya, halbuki çocuklar nerde denk gelirse orda yemek yerler o konuda naparım bilmem.. fazla titizlik başabela hakkaten
Ay bizim nikah memurumuz iyi günde kötü günde kabul ediyor musunuz diye sormadığı için eşimin eline koz verdi resmen. Yooo diyo biz öyle demedik ki diyor sırf beni sinir etmek için, ama çocuk bakımı konusunda benden çok çok daha iyi olacağını tahmin ediyorum, umarım yanılmam. Zaten çok kötü hissetmeyene kadar ben işe başlayana kadar geceleri onu kaldırmam, istisnai durumlar dışında, banyo ona ait, ben pek becerebileceğimi düşünmüyorum :)
Aslında masada yemek yeme alışkanlığını edindirmek lazım, kardeşim küçükken hiçbirşey yemezdi zorla yedirirdik, bi düşsün hemen bir yeri kırılırdı o kadar narindi cam bebek misali, şimdi maşAllahı var tosun paşa :) O yüzden zorla yemek yedirmeye karşıyım, bizimle birlikte masaya oturur. yerse yer, yemezse kendi bilir :) Ne rahat bir anne aday adayıyım değil mi
Ben eminim görmedim seni ama çok tatlı bir anne olacaksın:)Kesinlikle rahat olmak gerek canlar.Dediğiniz gibi bu yeme konusunda çok sıkınıtlı olan anneler illaki var ama nasıl alıştırırsan da öyle gider.Belli bir yaştan sonra kesinlikle kendi yemeye alışmalı.Dökse de saçsa da, en azından yemek yenecek sabit bir yer oldugu öğretilmeli ve kendi yemeli.Hadi bakalııım, ben böyle çok güzel ahkam keserimNasıl bir anne olucam merak içerisindeyim . :)))
Ahhh inşallah kuzum yaaa, hep ahkam kestiğim sabrım o zaman da daim olsun yeter bana :)Ben eminim görmedim seni ama çok tatlı bir anne olacaksın:)
"Sabır" ahh keşke bende öyle sabırlı olabilsem, hani sabırsızlık gösterdiğim bir konu yok ama tezcanlıyım sadece..Ahhh inşallah kuzum yaaa, hep ahkam kestiğim sabrım o zaman da daim olsun yeter bana :)
Bence canım o tezcanlılık törpülenir çocuk olunca, mecburen olmak zorunda zaten :) Ama kısmen olması da iyi o tezcanlılıkla bu yoğunluğa daha kolay yetişirsin bence, tabi yıpratmadan kendını :)"Sabır" ahh keşke bende öyle sabırlı olabilsem, hani sabırsızlık gösterdiğim bir konu yok ama tezcanlıyım sadece..
Yaparsın yapar, Bak burda hergün dualarımızı alıyorsun İnşAllah güzel şeyler olacak :)
Amin canım amin İnşAllah...Bence canım o tezcanlılık törpülenir çocuk olunca, mecburen olmak zorunda zaten :) Ama kısmen olması da iyi o tezcanlılıkla bu yoğunluğa daha kolay yetişirsin bence, tabi yıpratmadan kendını :)
Doğru diyorsun canım, Allah razı olsun.Edilen duaların iki katını karşı tarafa versin Allah , diyeyim. :)
Evet bugün bana da geçmedi, kitaba sardım geçsin diye. Neyseki 1 buçuk saat kadar kaldı :)Amin canım amin İnşAllah...
Saatte geçmek bilmiyor yaa sanki..
Ahh canım bak aklıma geldi size sorayım, eşim mi yaptı, ben mi yaptım bilemiyorum ama mutfakta tezgahın yanındaki duvarım leke leke olmuş, su lekesi gibi, sildim falan ama fayda etmedi, ne yapabilirim ki acaba çok çirkin duruyor, kirli gibi her baktığımda gıcık oluyorum :)
Valla yağ da olabilir geçmediğine göre, ama çok alakasız bir yerde yani, ocağın ordaki fayans, ben diğer tarafındaki duvarı diyorum orası olmuşAllah duvar derken, fayans değil dimi duvarlar normal boya? Ama boyaysa da su kurumaz mı nasıl leke olmuş ki? Yağ falan sıçramamıştır demi?
Heeee, hani şu yağ çözücü spreyler var ya canım onlardan denedin mi? Ya da cifle?Valla yağ da olabilir geçmediğine göre, ama çok alakasız bir yerde yani, ocağın ordaki fayans, ben diğer tarafındaki duvarı diyorum orası olmuş
Açıkcası denemedim, çünkü alttaki boya çıkacak diye korkuyorum, altaki boya mavi, bizimkisi kum grisiHeeee, hani şu yağ çözücü spreyler var ya canım onlardan denedin mi? Ya da cifle?
Ayy eve gidince hemen deneyeyim yaa, her baktığımda sinir oluyorum çünkü, alttaki boya çıkacak diye de çok üstüne gidemiyordum da...Hmmm yağ çözücüden sıkıp bulaşık süngerinin yumuşak tarafıyla bastırmadan silmeyi bir dene istersen canım..
Hatta bak ne buldum nette :)
Eğer duvarlarımızda yağ lekesi oluşmuşsa; su kovasına bulaşık deterjanı ve az miktarda yağ çözücü ekleyerek, yumuşak bir bez ile duvarları silmek yağların kolay çıkmasını sağlayacaktır.
Dene canım, hani yine de çıkar mı acaba diye korkarsan aynı boyanın olduğu evde duvarın göz önünde olmayan bir yerinde istersne bir dene ondan sonra o kısmı silersin.Ayy eve gidince hemen deneyeyim yaa, her baktığımda sinir oluyorum çünkü, alttaki boya çıkacak diye de çok üstüne gidemiyordum da...
Tamam canım aynen öyle yapayım bende olmazsa..Dene canım, hani yine de çıkar mı acaba diye korkarsan aynı boyanın olduğu evde duvarın göz önünde olmayan bir yerinde istersne bir dene ondan sonra o kısmı silersin.
Ahh canım bak aklıma geldi size sorayım, eşim mi yaptı, ben mi yaptım bilemiyorum ama mutfakta tezgahın yanındaki duvarım leke leke olmuş, su lekesi gibi, sildim falan ama fayda etmedi, ne yapabilirim ki acaba çok çirkin duruyor, kirli gibi her baktığımda gıcık oluyorum :)
günaydınlaar
canım yağ lekeside olabilir evet ama nemlenme falan olmasın ?
altındaki renk maviyse çıkabilir canım.. bizimde kum rengi,bej rengi gibi işte genelde lekelenme herzaman oluyo sildiğimde altındaki renk yine aynı ama beyaz kalıyo sildiğim yer..
tabi tüm odaları öyle lekeledim ben ya, süpürgeyle hele hep duvarlara çarparım malesef..
inşallah çıkmaz canım alttaki renk ama maviyse dediğim gibi ihtimali yüksek.. gerekirse aynı boyadan kaldıysa boyarsınız o arayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?