- 30 Ocak 2015
- 19.869
- 28.691
- 798
- 29
Bencede cok fazla ama belki psikolojik acidan felan da ideal gbi yaa brn suan 2.yi hic dusunemiyorm gercektenHadi iki sene neyse de üç sene fazla değil mi yaw bir de 9 ay hamilelik ekle üstüne etti mi nerdeyse dört sene çok fazla bence
Bencede cok fazla ama belki psikolojik acidan felan da ideal gbi yaa brn suan 2.yi hic dusunemiyorm gercekten
Yani aslinda 3 yasinda felan istyorm ama bakalm 4te doğum yaparim 5 yasina gelince oburude 1 yasinda olur rahatca okula goturup getiririm diye planliyorm tabi Allah nasip ederseArtık sen oğlan kreş ya da anaokulu çağına geldiğinde düşünürsün
Yani aslinda 3 yasinda felan istyorm ama bakalm 4te doğum yaparim 5 yasina gelince oburude 1 yasinda olur rahatca okula goturup getiririm diye planliyorm tabi Allah nasip ederse
PembeLokum aa hadi ya cidden anlam verememn cok normal canim o ne oyle. Hadi aranizda cok tatsizlik gecse anlarim o mesajlar disinda ne diye diretiyolar bu kadar eve gelmemek icin anlam veremedim bende.
Bosver boylesi hayirliymis, gormek isteyen bir yol bulur . Ne farki varmis oradaki.parka gelseler hos parkta gorusmeleride ap ayri sacmalik sonucta uzuuun zamandir gormediler cocugu. Hadi her gun her hafta gorusseler anlarim parkta gorusurler bisi olmaz ama boylesi cok sacmalik.
ilknurrr22 ben gece biberonla verirkn iki yastigi ustuste koyup oyle iciriyorum canim sonra uykusu acilmazsa geri uyuyor ama pipetle denemedim . Biberonu biraktirayip denerim.diyodum ama yatip.icmeyi seviyor o yuzden pipetle veremem bende.
Ya bende oraya gidince sutasin ve icim sutun aldim o kucuk kutu sutlerinden ama sekersiz olunca icmedi. Pinarinkide sekersizmi?
Annem anneannemn yanina gidecek ona gore siparislerimi hazirlayayim :)
Biraz tatliysa ondan soyleyeyim alsin.
Birde bol bol kefir soylicem burdakilerle o kadar farki varki.. hos burda zar zor 1 yerde buldum , kefiri duyan bile nadir
Biraz tatlimsi tadi var canim cok hafif ballisida cikmis smdi arda cok severek iciyo benim sutumemi benziyo napiyo ondan bu kadar iciyo herhalde sutasinda devam sutu var aslinda onuda sevdi bak arda ondanda aldirablrsn kefiri iciyo my yaa benmki sevmedi icmiyoPembeLokum aa hadi ya cidden anlam verememn cok normal canim o ne oyle. Hadi aranizda cok tatsizlik gecse anlarim o mesajlar disinda ne diye diretiyolar bu kadar eve gelmemek icin anlam veremedim bende.
Bosver boylesi hayirliymis, gormek isteyen bir yol bulur . Ne farki varmis oradaki.parka gelseler hos parkta gorusmeleride ap ayri sacmalik sonucta uzuuun zamandir gormediler cocugu. Hadi her gun her hafta gorusseler anlarim parkta gorusurler bisi olmaz ama boylesi cok sacmalik.
ilknurrr22 ben gece biberonla verirkn iki yastigi ustuste koyup oyle iciriyorum canim sonra uykusu acilmazsa geri uyuyor ama pipetle denemedim . Biberonu biraktirayip denerim.diyodum ama yatip.icmeyi seviyor o yuzden pipetle veremem bende.
Ya bende oraya gidince sutasin ve icim sutun aldim o kucuk kutu sutlerinden ama sekersiz olunca icmedi. Pinarinkide sekersizmi?
Annem anneannemn yanina gidecek ona gore siparislerimi hazirlayayim :)
Biraz tatliysa ondan soyleyeyim alsin.
Birde bol bol kefir soylicem burdakilerle o kadar farki varki.. hos burda zar zor 1 yerde buldum , kefiri duyan bile nadir
Esin niye boyle yapiyo canim hep sessiz kalirdi demi brn mi yanlis hatrliyorm ilk defa yaziyosn sanki onlari savundklarniDiyorum ya canım ailecek baştan sonra saçmalıklarla dolular hayır koca bir de diyor ki torununu göremiyor kadın ah alıyorsun yahu sanki ben engel oluyorum kabak benim başıma patlıyor sanki biz tartışmadan önce her hafta geliyorlardı sanki ben dedim te gidin Silifke'ye taşının diye gidin orda bahçe kurun tavuklarla horozlarla uğraşın diye ben resti çekene kadar sanki kaç kere gelip çocuğu görmüşler tavukları bırakamayız deyip 1 saat durup dönüyorlardı onca yolu 1 saat için geliyorlardı
La havle vela kuvvete ya hem tüm hamileliklerimde beni böyle üzdüler koca da dahil onlar hiç ah almıyor benden sanki benden aldıkları ahlarla bir türlü bellerini doğrultamadılar aslında bakma
Ben bu adama nasıl ders vereceğim bak bıgün eve daha yemi geldim
Esin niye boyle yapiyo canim hep sessiz kalirdi demi brn mi yanlis hatrliyorm ilk defa yaziyosn sanki onlari savundklarni
Ya bu adam ilk başta böyle bir savunur canım sonra pişman oluyor hemen benim yanımda yer alıyor da ben ama artık sürekli böyle olmasından bıktım haliylebakalım bugün çocuğu görme krizini aşabilecekler mi mübarek Ortadoğu krizi sanki altı üstü bi torunlarını görecekler
Hadi ya yani buyutecek hic bisey yok aslinda kendi kendilerine olay cikariyolarYa bu adam ilk başta böyle bir savunur canım sonra pişman oluyor hemen benim yanımda yer alıyor da ben ama artık sürekli böyle olmasından bıktım haliylebakalım bugün çocuğu görme krizini aşabilecekler mi mübarek Ortadoğu krizi sanki altı üstü bi torunlarını görecekler
Allaaah yine mi olaylar kuzucuk
Hadi ya yani buyutecek hic bisey yok aslinda kendi kendilerine olay cikariyolar
Ay canim benim gecmis olsun bulasici olduğunu sanmiyorm bende nete bakma sen dikkat et yinedeKizlar dun kislik hazirlik yapip odun getirtmistik onlari tasidik..
Bu sabah koluma bakiyorm yara gibi bisi var iyice baktim amann kene yapismis
Dr gittim cikartti, igme yapti ben daha bunun stresini atamazken aksam ustu bir baktim bir tane daha.. hemen gittim yine dr zor cikardi bu kez..
Nette iyi seyler yazmiyor tabi cok korktum , baskasina bulasabilir falan yaziyor maskeyle gezdm bugun ama dr oyle bisi yok senden cikan kene baskasina yapisirsa bulasabilir dedi .. yinede icim rahat degil Ayaza sarilma bana dedikce sariliyor icim.gidiyor
Insallah baska yoktur
Insallah guzel yetistirebiliriz yaa en ck korktgm sey yaaSonunda parkta buluşmaya karar aldılar gitti bakalım bebişim uslu duracak mı
Ya erkek anaları üzmeyin gelinlerinizi ilerde bence torun sevdasına gelinle anlaşmak lazım mümkün mertebe anlaşmaya çalışmak lazımtutkku ilknurrr22
Ben Gül gibi gelinim de bakmayın işte kıymetimi bilmediler
Aa cok ayip insan ufakta olsa bisey alirtutkku ilknurrr22 çocuğa bir Doğum günü hediyesi almamışlar ya siz olsanız ne düşünürsünüz o kadar Doğum günü muhabbeti oldu insan hediye almaz mı ya?
ilknurrr22 tamam canim aklimda olsun.
Ilk sevmiyodu canim ama sade icmiyor muz,biskuvi,hurma,badem ,çam bali veya normal bal katiyorum icine ogle uykusuna yatmafan once yediriyorum sevdi cok sukur yoksa sade icmiyor.
PembeLokum hele sukur bulustular desene :) napmis sevdirmismi.bari kendini Gulsima :)
Hediye almamalarida ayip aslinda ilk torin, ilk dogum gunu ..nolacak bi oyuncak bati alinsa..
Mutella nasilsin canim.nasil.gidiyor :)
Kizlar dun kislik hazirlik yapip odun getirtmistik onlari tasidik..
Bu sabah koluma bakiyorm yara gibi bisi var iyice baktim amann kene yapismis
Dr gittim cikartti, igme yapti ben daha bunun stresini atamazken aksam ustu bir baktim bir tane daha.. hemen gittim yine dr zor cikardi bu kez..
Nette iyi seyler yazmiyor tabi cok korktum , baskasina bulasabilir falan yaziyor maskeyle gezdm bugun ama dr oyle bisi yok senden cikan kene baskasina yapisirsa bulasabilir dedi .. yinede icim rahat degil Ayaza sarilma bana dedikce sariliyor icim.gidiyor
Insallah baska yoktur
Aa cok ayip insan ufakta olsa bisey alir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?