- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Kizlar ya cok tatlisiniz :)seker000
PembeLokum
ilknurrr22
Bu ev isleri ne cok etkiliyor psikolojik olarak.. bende ayni durumdayim .
Ama genelde aksam mutfagimi toparlamaya calisirim, mutfak daginiksa o gun ben tahmin edemegeceniz kadar gergin oluyorum. Diger odalar kolay genel daginikligi yarim saatte topluyorum ama mutfak hep zor geldi bana..
Yemek kosununda bizde cumartesileri anneme gittigim icin genelde orda yeriz, onun disinda aksamlik yaparim , gunduzleri ise Ayaza yapar kendim.gecistiririm hep atistirmaliklarla..
Bazen kv getirir veya biz gideriz ama biliyosunz ben herseyi kendim.yapma modundayim o yuzden bir yanim seviniyor hazir yemek var diye, bir yanim ne var onu bende yapardim dusuncesindeyim
Kim ne derse desin cocuk varken o ev derli toplu durmuyor,duramaz zaten.. bosverin canlari sag olsun, dagitsinlar zaten nasipse buyuyunce alip.baslarini cikacaklar hergun disari o ev derli toplu olacak ama o sicaklik olmayacak bence :) yani su an ev az cok tooplu belki bu yuzden boyle mantikli dusunuyorum , daginik olsa yine ahlanir vahlanirdim kesin
Nebileyim ya boyle kadinlar tumgun evde diye yorulmuyoruz saniyolar ya he hakkaten sabahtan aksama oturuyoruz zaten..
Ilknurcm oyuncak tencere vs alsan, hani varya mutfak oyuncaklari .
Olmadi cikar 2,3 tencere koy onune bukana kadar iynasin,bosver gerekirse gunlerce dursun oturma odasinda,gelsin gitsin oynasin.
Bizimki bi ara tum oyuncaklarini dokturuyodu, bende 1,2 gun hic toplamadim, oylece hepsi halinin uzerinde durdu sonra toolayinca tepki vermedi saniyorum, simdide eskisi kadar istemiyor dokmemi isteyincw zaten dikkatini baska yone cekiyorum.
Lokumum guluo geciyorum
tam kiskanclik etkislrr hemde, onlarda alip geleydi bir pasta.. zaten kackere cagiracaksin asil dogum gunune davet ettin ne gelen var ne giden..ee daha ne istiyorlar anlamadim. Saka gibiler
Tutkum ben de senin gibiyim hep kendim yapayım ev işlerini kendim yapayım çocuğuma kendim bakayım ama yetişebiliyor muyum ucundan bile değil
Bu arada eşim de tutturdu senden özür dileyeceklermiş bayram geliyor Bayram'dan sonra (Bayram'da tatile gidiyoruz) Silifke'ye gidelim diye ben de yahu ne özürü ben koca insanlardan özür filan beklemiyorum sen sen oldukça annen o kişi baban da kardeşin de o Kişiler olduğu sürece bizim meselemiz bitmez çözülmez ayrıca 5 aydır ben onları silmişim 5 ay sonra mı aklınıza geldi diyorum ve diyorum ki hamile halimle ben oraya gitmem
(hamile halimle Antalya'ya gidiyorum okey ama sonuçta bedava tatil niye gitmeyeyim benzin parası bile ödemiyoruz
)