2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bana moral verir misinizz erkek tarafi su an sifiri tuketti kina malzemelerini biz aldik kina kiyafetimi de moral istiyorum
Dugunde de nisanda takilan aynen takilacak ustune ek yapamiyolar bir tane set sadece
olsun canım bosver bozma morelını..aslında sete hevesın yoksa bılezık alsınlar onun yerıne hem deger kaybetmez eger hevesın yoksa tabı

Bi tanidik var o yapacak canim erkek tarafi bastiramiyor cunku artik o tanidik ne uygun gorurse
modelı begenın kodu soyleyın barı ? benımde kardeım bastırmıstı bız netten begendık kodu soyledık o yarı fıyatına yaptırdı sagolsun

Kendi isinin patronu dusun ama isi birakamiyor o kadar yogun ki aklim almiyor

hı bak bunu soracaktım, patron yanındamı çalışıyor diye.

benim eşimde kendi işinin patronu, buyuzden işe giderse çıkması zor oluyodu, bizde her işimizi işe gitmeden hallettik.
sabah 7-8 hep ilk bekliyoduk her yerde, ki maksat beraber seçelim herşeyi.
öyle yapamazmısınız sizde sabah ayırsa biraz işlerinize zaman

Nisanlim gece gunduz calisiyor sabah 10da filan uyuyor canim 4 5 saat uyuyup uyaniyor
Sizin yaptiginiz da cok mantikliymis olmadi bir gun hic uyumasin

Bozmayim di mi canim
Set nisanda alindi aynen geri takilacak bilezige hevesim var ama alamiyolar iste
he bılezık mı hıc yok canım ?
tabıkı bozma esın neyın ne oldugunu bılıyorsa sorun yok :)
banada cok bısey yapmadılar ama esım cok sukur farkında bunların oda bana yetıyor :)

he bılezık mı hıc yok canım ?
tabıkı bozma esın neyın ne oldugunu bılıyorsa sorun yok :)
banada cok bısey yapmadılar ama esım cok sukur farkında bunların oda bana yetıyor :)

Bilezik hic yok canim
Bi de hic yapamiyoruz diye uzulduklerini de dusunmuyorum altinla mutlu olunmaz deyip geciyorlar hic onemsemiyolar

Nisanlim gece gunduz calisiyor sabah 10da filan uyuyor canim 4 5 saat uyuyup uyaniyor
Sizin yaptiginiz da cok mantikliymis olmadi bir gun hic uyumasin

hadi ya fazlaymış hakkaten
bilemedim canım ama bi yolu olmalı çunki az zaman kalmış
ya yalnız uğraşacaksın, ya 1-2 gün işineara vermeli.

Bana moral verir misinizz erkek tarafi su an sifiri tuketti kina malzemelerini biz aldik kina kiyafetimi de moral istiyorum
Dugunde de nisanda takilan aynen takilacak ustune ek yapamiyolar bir tane set sadece
Canım inan bana bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksın hiç sıkıntıya sokma kendini, bizim düğünde neler neler oldu, sen aldın ban aldın olayına hiç girmedik, çünkü eşimle birlikte yaptık düğünü, ailelerin durumu pek iyi değildi, moralini bozma, gelinliğimi bile kendim aldım düşün ama bunu hiçbir zaman problem yapmadım hayatta bunlardan önemli şeylerde var seni çok iyi anlıyorum ama olduğu kadar dediğim gibi, davetiyeyi de uygun birşey alırsın, seçersin

Ay evet bence de doktorların olması gerekeni sen sormadan söylemesi gerekir.

Hı hı ben de bekletip açayım madem.
:))) Yapalım kuzu yapalım. Annem yapacagı zaman inciri derim ben aynı tarifle yaparız, cidden çok güzel oluyor. O da nasıl olmuştu biliyo musun, bir sene biziim köyde bahçede incirler acaip boldu, toplarken cogu ezilmişti, o şekilde yaptı bizimkiler, e haliyle dağıldı incirler, ama herkes o haliyl ebayıldı artık o şekilde yapıyoruz

Ah niye almıyorsun yaa valla ben ikiletmeden alıyorum :) Dediğin gibi zaten elbet verecek birilerine :)
Buzluga mantı gayet ıyı oluyor canımi gecen annemle acmıştık , fazlasını attık buzluga, gayet iyi pişti ama aynen biraz fazla kaynatmak gerekiyor

Selam kizlar
Nisanlim cok yogun calistigi icin daha nikah tarihi alamadik dusunebiliyor musunuz dugune 24 gun kaldi
Bugun gidecektik yine toptantisi cikti bu gidisle ben dini nikahtan evlenecegim sadece

Biraz sıkıntılı geçiyor canım galiba süreç.Evet erkek tarafının imkansızlıkları malesef sorun olabiliryor.Bizde de aynı şekilde takı mıhabbettine, vs ye çıkmıştı problemler ama duman91 cığımın da dediği gibi zaman geçiyor, üstü örtülüyor.Yeter ki siz yuvanızda huzurunuzu kaçırmayın. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah bu süreçte her birşeyi. Hayırlısı olsun canım. İnşallah minimum stresle atlatabilirsin.

ozel mı suan gıttıgın devlet mı canım bıde kızlar sızın dogumlar ozelde mı dusunuyorsunuz devlet mı SirriEyvan Ladypurple

Ben devlette yapmayı düşünüyorum canım doğumu

hadi ya fazlaymış hakkaten
bilemedim canım ama bi yolu olmalı çunki az zaman kalmış
ya yalnız uğraşacaksın, ya 1-2 gün işineara vermeli.

Sizin oralarda nasil sistem canim burada tek basina yapamiyorsun cunku kan tahlili yapiliyor akciger filmi filan cekiliyor

Canimm cok iyi moral oldu cok sagolll

Cok sagol canim cok tesekkur ederim ikinizd de

Kiz bisey olmaz çok çıksın ya birine verirsin en olmadı :)))
Göz kararı yapınca oyle oluyor çünkü, kestiremiyor insan...
Yalnız pogaca hamur işi bende göz kararı yapamam..onun haricindeki her sey goz kararı :)))

Çok iyi olmuş değiştirmen canim..
Minnosumuz sağlıklı tabii yaaa. :)
Yerim ben onuuuu...:)

Sende tatlıyı seviyorsun anlaşılan canım..
Zaten sadece meltem yaptı sanırım sizin ne var menüde?
Evet seviyorum canim..tam bi tatli delisiyim:)
Bugun patates köftesi ve pirinç pilavı olacak canim.. çorba olmaz muhtemelen, salata yaparım bide yanına bitti:)))

Soktayim...
Gorevine son verilmeli o doktorun ne bicim doktormus ya..!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…