- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
olsun canım bosver bozma morelını..aslında sete hevesın yoksa bılezık alsınlar onun yerıne hem deger kaybetmez eger hevesın yoksa tabıBana moral verir misinizz erkek tarafi su an sifiri tuketti kina malzemelerini biz aldik kina kiyafetimi de moral istiyorum
Dugunde de nisanda takilan aynen takilacak ustune ek yapamiyolar bir tane set sadece
modelı begenın kodu soyleyın barı ? benımde kardeım bastırmıstı bız netten begendık kodu soyledık o yarı fıyatına yaptırdı sagolsunBi tanidik var o yapacak canim erkek tarafi bastiramiyor cunkuartik o tanidik ne uygun gorurse
Kendi isinin patronu dusun ama isi birakamiyor o kadar yogun ki aklim almiyor
olsun canım bosver bozma morelını..aslında sete hevesın yoksa bılezık alsınlar onun yerıne hem deger kaybetmez eger hevesın yoksa tabı
modelı begenın kodu soyleyın barı ? benımde kardeım bastırmıstı bız netten begendık kodu soyledık o yarı fıyatına yaptırdı sagolsun
hı bak bunu soracaktım, patron yanındamı çalışıyor diye.
benim eşimde kendi işinin patronu, buyuzden işe giderse çıkması zor oluyodu, bizde her işimizi işe gitmeden hallettik.
sabah 7-8 hep ilk bekliyoduk her yerde, ki maksat beraber seçelim herşeyi.
öyle yapamazmısınız sizde sabah ayırsa biraz işlerinize zaman
he bılezık mı hıc yok canım ?Bozmayim di mi canim
Set nisanda alindi aynen geri takilacak bilezige hevesim var ama alamiyolar iste
he bılezık mı hıc yok canım ?
tabıkı bozma esın neyın ne oldugunu bılıyorsa sorun yok :)
banada cok bısey yapmadılar ama esım cok sukur farkında bunların oda bana yetıyor :)
Nisanlim gece gunduz calisiyor sabah 10da filan uyuyor canim 4 5 saat uyuyup uyaniyor
Sizin yaptiginiz da cok mantikliymis olmadi bir gun hic uyumasin
Canım inan bana bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksın hiç sıkıntıya sokma kendini, bizim düğünde neler neler oldu, sen aldın ban aldın olayına hiç girmedik, çünkü eşimle birlikte yaptık düğünü, ailelerin durumu pek iyi değildi, moralini bozma, gelinliğimi bile kendim aldım düşün ama bunu hiçbir zaman problem yapmadım hayatta bunlardan önemli şeylerde var seni çok iyi anlıyorum ama olduğu kadar dediğim gibi, davetiyeyi de uygun birşey alırsın, seçersinBana moral verir misinizz erkek tarafi su an sifiri tuketti kina malzemelerini biz aldik kina kiyafetimi de moral istiyorum
Dugunde de nisanda takilan aynen takilacak ustune ek yapamiyolar bir tane set sadece
aynen canım inşallah,soracağın bişi varsa sor diyodu hep. ben ne sorayım anlatsana, neyden anlarım ben daha dün bir bugun iki..
hatta nette okudum o doktor hakkında, kadın 8 aylık gitmiş, hissetmiş bebeğine bişi olduğunu, bu herşey normal diyip eve göndermiş.
kadın başkasına çıkmış ve bebek ölmüş içinde
bunu duyunca zaten iyice emin oldum iyi biri olmadığına.
vicdanları nasıl rahat anlamıyorum böylelerin
yok kuzum ıyıkı ogrendık ama nolur nolmaz sende yapma artıkk
anlatırken canım cektıya ben ıncır sevmıyorum ama merakta ettım sımdı dene kuzum hepo bırlıkte yapalım ınsallah tutkku da davet edıyoruz
doktora bak ya boyle sey mı olur daha cok bozuyor senın morelını bıde kurtaj demısıyı yapmıssın degıstırmekle canım
ıyıkı erkenden ogrenmıssın cnım ya
badana mı yapacaksınız canım ?
bence yap salata ohhhhh :)
bu sene yapacak daha canım gecen sene yapmadı :) ay ne bılıyım ben hep boyleyım bılıyomusun kımseden bısey almıyorum aptal gıbıkv ve annem bırsey verdıgınde kotu hıssedıyorum kendımı annem ve bı komsumuzda bana kızıyo hep affetmıceksın kızım dıye ama yok ben ınatlasıyorum hep sen ne guzel alıyomussun bak :) yok dıyorum ya becerıksızım bu konuda ama heveslıyımde :) buzluk harıka ya :) ben hıc mantı yapıp atmadım ama :)
Selam kizlar
Nisanlim cok yogun calistigi icin daha nikah tarihi alamadik dusunebiliyor musunuz dugune 24 gun kaldi
Bugun gidecektik yine toptantisi cikti bu gidisle ben dini nikahtan evlenecegim sadece
Bana moral verir misinizz erkek tarafi su an sifiri tuketti kina malzemelerini biz aldik kina kiyafetimi de moral istiyorum
ozel mı suan gıttıgın devlet mı canım bıde kızlar sızın dogumlar ozelde mı dusunuyorsunuz devlet mıSirriEyvan Ladypurple
hadi ya fazlaymış hakkaten
bilemedim canım ama bi yolu olmalı çunki az zaman kalmış
ya yalnız uğraşacaksın, ya 1-2 gün işineara vermeli.
Canım inan bana bugünleri gülümseyerek hatırlayacaksın hiç sıkıntıya sokma kendini, bizim düğünde neler neler oldu, sen aldın ban aldın olayına hiç girmedik, çünkü eşimle birlikte yaptık düğünü, ailelerin durumu pek iyi değildi, moralini bozma, gelinliğimi bile kendim aldım düşün ama bunu hiçbir zaman problem yapmadım hayatta bunlardan önemli şeylerde var seni çok iyi anlıyorum ama olduğu kadar dediğim gibi, davetiyeyi de uygun birşey alırsın, seçersin
Ay evet bence de doktorların olması gerekeni sen sormadan söylemesi gerekir.
Hı hı ben de bekletip açayım madem.
:))) Yapalım kuzu yapalım. Annem yapacagı zaman inciri derim ben aynı tarifle yaparız, cidden çok güzel oluyor. O da nasıl olmuştu biliyo musun, bir sene biziim köyde bahçede incirler acaip boldu, toplarken cogu ezilmişti, o şekilde yaptı bizimkiler, e haliyle dağıldı incirler, ama herkes o haliyl ebayıldı artık o şekilde yapıyoruz
Ah niye almıyorsun yaa valla ben ikiletmeden alıyorum :) Dediğin gibi zaten elbet verecek birilerine :)
Buzluga mantı gayet ıyı oluyor canımi gecen annemle acmıştık , fazlasını attık buzluga, gayet iyi pişti ama aynen biraz fazla kaynatmak gerekiyor
Biraz sıkıntılı geçiyor canım galiba süreç.Evet erkek tarafının imkansızlıkları malesef sorun olabiliryor.Bizde de aynı şekilde takı mıhabbettine, vs ye çıkmıştı problemler amaduman91 cığımın da dediği gibi zaman geçiyor, üstü örtülüyor.Yeter ki siz yuvanızda huzurunuzu kaçırmayın. Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah bu süreçte her birşeyi. Hayırlısı olsun canım. İnşallah minimum stresle atlatabilirsin.
Ben devlette yapmayı düşünüyorum canım doğumu
Ah canım ne demek sen sıkma canını, hani sadece iş maddiyatla ilgili sorunsa herşey aşılıyorCanimm cok iyi moral oldu cok sagolll
Kiz bisey olmaz çok çıksın ya birine verirsin en olmadı :)))helal olsun sana :) annemde ılıyınca kaptıyormus agzını aradakı fark ne oluyor acaba bırını oyle bırını oylemı yapsam
bende herseyı goz kararı yapıyorum ama pasta kurabıye harıc bıde recelı cesaret edemem sanırım2 ye 2 yaparım dıyorum klasık olcu :)
offf offf orduya yeter o2 lt cıksa bıze tamamdır annemde kestıremıyor oda hep goz kararı yapar cılegı sekerı herseyı soruyorum 2 kavanoz ıcın ne kadar almam lazım cılek dıye cevap yok ınternettede cevap bulamadım nefıs yemek tarıflerınde bır bayana sordum cevap bıle vermedı
Çok iyi olmuş değiştirmen canim..
hadi ya küçüktedemi kıpır kıpır,onu bilmiyodum bak
çok şükür canım cok iyiydi, diğerinin söylediği şeyleri duyunca çok kızdı, sapasağlam bebek dedi çok şükür Rabbime
onun yanına değiştim bende
evet , o yaptımı sormadım bak, az keyifsizdi oda gelmedi öğle yemeğinden sonra
Evet seviyorum canim..tam bi tatli delisiyim:)Sende tatlıyı seviyorsun anlaşılan canım..
Zaten sadece meltem yaptı sanırımsizin ne var menüde?
Soktayim...aynen canım inşallah,soracağın bişi varsa sor diyodu hep. ben ne sorayım anlatsana, neyden anlarım ben daha dün bir bugun iki..
hatta nette okudum o doktor hakkında, kadın 8 aylık gitmiş, hissetmiş bebeğine bişi olduğunu, bu herşey normal diyip eve göndermiş.
kadın başkasına çıkmış ve bebek ölmüş içinde
bunu duyunca zaten iyice emin oldum iyi biri olmadığına.
vicdanları nasıl rahat anlamıyorum böylelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?