Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başladı şükür kuzucum...
Kardeşlerimiz gelsin diye dua ediyoruzoyy çalışırsin çalışırsin illa olur onlar sen merak etme
Azimli kizsin vesselam![]()
Olabilir canim... İyi iyi daha yeni sayılırsiniz sizde , Rabbim ömurklk mutluluk nasip etsin insaAllaah7 aydır evliyim ben, kaçırmışsın demek arada kaynamışım![]()
Yazın yazın ben okumadan pas geçiyorum..bu ara fenayim ama aklıma türlü türlü şeyler geliyor canim çekip duruyor, bende anlamadımyaa ne güzel dua ediyosunuz siz öylee
inşallah kabul eder Rabbim o güzel dualarınızı..
daha demin aklımdan geçti biz burda yemek ney konuşuyoruz ama canı çeken olur diye, bende yazmayayım artık![]()
Ayyy hakkını helal et canım benim yaaa... Valla burda artık çok yemekten konuşmasak iyi olacak sanırım :)Kuzum ben ne yaptım biliyon mu...senden mamalari soylemeni istedim ya :):)
@sonra senin mesaji cevabı okuyordum kiii baktim canim çekiyor yarıda biraktim ama eminim süper şeylerdir, ellerine sağlık şimdiden kuzummm![]()
Oyy kiyamam...helal olsun, bu ara çekiyor canim ışte sıkıntı bende :)))Ayyy hakkını helal et canım benim yaaa... Valla burda artık çok yemekten konuşmasak iyi olacak sanırım :)
Teşekkür ederim canım, tekrar kusura bakma olur mu![]()
Valla ne yalan söyleyim hamile olmadığım halde benimde bazen çekiyor işte ki hele hele sen çok haklısın, canın ne çekiyorsa azcık azcık yersin nefsini köreltmen için:)Oyy kiyamam...helal olsun, bu ara çekiyor canim ışte sıkıntı bende :)))
Tünaydın canım, benim havalardan mıdır nedir topiğe pek kimse uğramaz oldugünaydın kızlarr![]()
Tünaydın canım, benim havalardan mıdır nedir topiğe pek kimse uğramaz oldu![]()
Evet o da gelmiyor artık İnşAllah herşey yolundadır...hakkaten canım ya meltemde gelmez oldu , iyilerdir inşallah..
Ladypurple meltemim iyimisin canım?
Evet o da gelmiyor artık İnşAllah herşey yolundadır...
Ay bizde hava kötü olur birşey yapmak istemeyiz, hava güzel olur yine birşey yapmak istemeyiz nedir bu bizdeki anlamadım yahu, hadi canım işlerini hallet sen:)sınava çalışmam gerekk, yemek yapmam gereek, amahava öyle güzel kii, hiç bişi yapasım yok, kk ya bile giresim yokk.. iyiiice tembelleştim![]()
Ay bizde hava kötü olur birşey yapmak istemeyiz, hava güzel olur yine birşey yapmak istemeyiz nedir bu bizdeki anlamadım yahu, hadi canım işlerini hallet sen:)
:) Evine döndüğünde yaparız muhabbetini canım benim, nasılsın bu arada?Kızlar bir türlü aranıza girip muhabbetin dibine vuramadım arada okuyup çıkıyorum haberler varmı diye kayınvalidemde olduğum için pek takılamıyorum:)