- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.561
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sinirliNassınnn bebeğimmm![]()
Günaydınlar![]()
Nasılsın canım![]()
haberlerdeki direğe tırmanan eşek sıpasına sinirliyim bütün gece uyuyamadım zaten sınavımda var offf
sen nasılsınn![]()
sıpa işte bayrak direğine tımanan var yaO ne kız eşek sıpası anlamadımstres yapma tatlım güzel geçecektir inşallah
Bende düne göre daha iyiyim iş yerine geldim tamame terden ıslandım sonra titredim böyle geçecek bugün
![]()
noldu ki :26:![]()
O ne kız eşek sıpası anlamadımstres yapma tatlım güzel geçecektir inşallah
Bende düne göre daha iyiyim iş yerine geldim tamame terden ıslandım sonra titredim böyle geçecek bugün
![]()
fıstıkımmmmmmm![]()
Ben hiç denk gelmedim o habere canım ne oldu sonra direktenmi indirdiler bunun neresine sinirlendin orayı anlayamadım:26:bugün hiç havamda değilim bak konuları bile anlayamıyorumsıpa işte bayrak direğine tımanan var ya![]()
fıstıkımmmmmmm![]()
Ana noluo burdakız özge ne zaman verdiler senii
ben niye bilmiom
![]()
Ben hiç denk gelmedim o habere canım ne oldu sonra direktenmi indirdiler bunun neresine sinirlendin orayı anlayamadım:26:bugün hiç havamda değilim bak konuları bile anlayamıyorum
Ne yapıyorsun tatlışım![]()
iyiyimm bebeğimm sen nasılsınn nasıl gidiyorr![]()
Böcüğüm benim isteme ile nişan bir oluyorrrrrrrrr
21 inde gidiyorummmmmmm![]()
Her şey üstüste geliyor gibi aşkla ilgili değil de iş normal hayat istediğimiz gibi gitmiyor birşeyler üzgünüm bugün![]()
Olur böyle zamanlar kuzumBazen herşey üstüste gelir sen iyi düşün iyi olsun kuzummm
![]()