- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.721
Ya doğma büyüme istanbulluyum ama hiç bilmiyorumm nerelerde satılır![]()
Bir Derdim Var' a konu mu açsak napsak kesin bilenler vardır yardımcı olurlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya doğma büyüme istanbulluyum ama hiç bilmiyorumm nerelerde satılır![]()
güçlerimizi birleştirelimmm![]()
Anladım canım doğru sıkıntıyı ileride ikiniz çekeceksiniz.
Ama erkekte alması gereken şeyleri alsın canım birikimi yoksa neden evlilik işine giriyor ki bence sen sadece alman gerekenleri al.[/QUOTEaASKER
ASKERDEN GELİNCE NİŞAN OLUCAK AMA DEDİĞİM GİBİ AİLE ARASI NİŞANI BİZDE KIZ TARAFI YAPAR.
ÇALIŞMAYA BAŞLICAK PARAYI TOPLUCAK TABİKİ BENDE SONRA ALIŞVERİŞE BİRLİKTE ÇIKICAZ EV İÇİN KENDİ ZEVKLERİMİZE GÖRE BERABER ALICAZ YİNE O KENDİ PAYINA DÜŞENİ BENDE KENDİ PAYIMA DÜŞENİ ALICAZ AMA BERABER SEÇİCEZ VE AİLELERİ KARIŞTIRMAYACAĞIZ
en güzeli kuzum kimseye müdane etmemek![]()
benim düğünüm 2015 mayısta olacak. Yağmur yağar diye kır düğünü istememe rağmen vazgeçtimFerah yüksek tavanlı kolonsuz kapalı bir mekan arıyorum ben de
![]()
durmak yok yola devammm
valla nrde vardır bilmiyorum ben:44:
evlilik seti cemil ipekçi fransız dantelli işlemeli iç kısmı pamuk saten dış kısmı parlak saten pike ve nevresim takımı bir arada 700 tl nevresim takımıda 108 tl özdilek kuzularım![]()
o zor işte aslında tavanı kaldırılan bi düğün salonu olsa iyi olur deme. Yağmur yağmayınca açarlar hehe![]()
Bir Derdim Var' a konu mu açsak napsak kesin bilenler vardır yardımcı olurlar![]()
Yerim seni günler çabucak geçsin ya![]()
Ben açtım canım bir allahın kulu bilmiyor
Ben bugün çarşıya çıkıyorum alyanstan sonra bakınacağım bulursam yazarım sana
durmak yok yola devammm
valla nrde vardır bilmiyorum ben:44:
evlilik seti cemil ipekçi fransız dantelli işlemeli iç kısmı pamuk saten dış kısmı parlak saten pike ve nevresim takımı bir arada 700 tl nevresim takımıda 108 tl özdilek kuzularım![]()
aynı şeyi düşünüyorum desemkeşke bulsak öyle bir yer
![]()
Ciddi misinŞark Han diye bir yer varmış Eminönü'nde belki orada vardır
![]()
Aaa fiyatı çok uygunmuş çok ucuz geldi bana canımm ..
Bundan bi kaç takım alırız valla![]()
en güzeli kuzum kimseye müdane etmemek![]()
KARIŞIRSA BUYUKLER ARADA GENÇLER GİDİYOR HİÇ GEREĞİ YOK BİZ HALLEDİCEZ DİYİP BULAŞTIRMAMALIYIZ.TABİKİ BAZI KONULARDA DANIŞILIR
Olabilir canım.
Ben gidecektim herkes gerek yok dedi![]()
nevresim takımı çok uygunmuş gerçekten bnm begendiklerim 200 küsürlerde stoklamak lazım![]()
kim dedi
bütün bloglarda o handan bahsediyolar belki sabun bile vardır ama emin değilim 5 katlı bi hanmış genelde hediyelik ve aksesuarları varmış![]()
nevresim takımı çok uygunmuş gerçekten bnm begendiklerim 200 küsürlerde stoklamak lazım![]()