- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #5.001
Kızlar bana kızacaksınız belki ama bende işimi özledimkuzucuklarımı özledim her sabah müdürle atışmayı özledim. Şimdi böyle sinirlenmeden sakin sakin geçiyo hayatım çooookkk skıldııım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her yarışmaya veriyorlar mı bilmiyorum ama sütlü tatlılarda varmış tatlım normalde kazanana veriyorlar ama her yarışma da bir de ek hediyeleri var gel katıl bir gün çok zevkli
Tatlı yapmaya ve farklı deneyimlere açık biriyim ama olmuyor genelde arada yapıyorum , işten gelince halsiz bitkin bir şekilde yatıyorum hemen. Haftasonu evde olduğum bi gün bende paylaşayım :101:
sinirlenmeden sakin geçen hayatt bi düşündüm de evet gerçekten sıkıcı olabilir Şaka bi yana doğaldır kuzum özlemen sonçta alışkanlık var
Sürekli farklı kategoriler açılıyor canım takip ettikçe göreceksin sana uygun bir zamanda uygun bir kategoride katılırsın o heyecanı yaşamak önemli olan
Ayy bu erkeklerr çok fenaaaKuaförler tatile girmiş evime yakın olanlar , martı kaş bıyıklı kalakaldımdün benim eşeğim geldi komplexe grdim yüzüne bakamıom elimle bıyıklarımı kapatıom falan en sonunda söyledim yakında dikkatli bakma kuaför tatile girmiş gidemedim dedim
farkındayım demez mi bir de
Kuaförler tatile girmiş evime yakın olanlar , martı kaş bıyıklı kalakaldımdün benim eşeğim geldi komplexe grdim yüzüne bakamıom elimle bıyıklarımı kapatıom falan en sonunda söyledim yakında dikkatli bakma kuaför tatile girmiş gidemedim dedim
farkındayım demez mi bir de
ben çok ilgiliyimdir yemeklerle övünmek gibi olmasın yapamadıgım sey yoktur ee malum 17 yasından beri anne olmayıncauygun bi kategori yakaldıgımda katılcam hemen
ben çok ilgiliyimdir yemeklerle övünmek gibi olmasın yapamadıgım sey yoktur ee malum 17 yasından beri anne olmayıncauygun bi kategori yakaldıgımda katılcam hemen
Ayy bu erkeklerr çok fenaaa
Ayyyy benim odunumun lafı:) oda benle yarışıyosun flan der hep:) aldırınca da parlıyosun der :) odunum ya:)
Kuzum annen vefat mı etti bilmiyordum başın sağolsun mekanı cennet olsun sizlere sabır versin. Bende ilgiliyim her yemeği yapmaya çalışırım merak çok fazla yap sende işte rakip olalım beraber katılalım da
Gerçektenn çok fenalarrrİnşallah açık bi kuaför bulucam çok azimliyim , fizanda olsa da gidicem
kuaförler neden hafta içi kapalıki kuzum :44:
Ay ben çok utanıyorumm ya
Evet kuzucum annemi kaybettik malesef 7 yıl olcak teşekkür ederim .
katıllaım bebeğimm
Günaydın kuzular :79:Bakıyorumm da herkes erkenden toplanmış :76:
Rabbim mekanını cennet eylesin kuzum benim tabi ki katılalım
Kızlar ne yarışması bu merak ettim
Yeah baby
How are you ne var you?
Enişte aradı mı yaşam belirtisi varmı?
Dün çıkışa geldi , tartıştık sonra barıştık
Sen napıosun kuzu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?