- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi balbocegi35
-
- #6.241
ohhh ne güzel yavrimmmBende aynı kuzumm cumayı bekliyom sabırsızlıkla memlekete gitcez saçımı boyadım dün eskiye göre baya açık oldu yazı böyle geçiririm artık
Oyyyy sağol kuzuşummmmEminim çok yakışmıştır fıstığımO zaman sana çabucak cuma bana da cumartesi olsun
Efulim evet evet titreşim olsayaŞu forumda niye titreşim yok ya bi titretsem sizide gelseniz kendinizeNerde herkez
Günaydın canımGünaydınlar herkese
Günaydın BallarrrGünaydın canım
EfulimGünaydın Ballarrr
Nasılsın kuzumyavrimmmmmmm
2 gün kaldı kuzummm heycan varmıııCanlarım ben iyiyim sizler nasılsınız?
Olmaz mı canım çok heyecanlıyım. Beni isterlerken duyabilecek miyim diye düşündüm inşallah duyarım kahve yaparken isterlerse duyamam galiba2 gün kaldı kuzummm heycan varmııı
Ayy evet kuzum ya o karışıklıkta nerde olcagın belli olmuyo ama genelde kahve yapılırken isteniyor sanırımOlmaz mı canım çok heyecanlıyım. Beni isterlerken duyabilecek miyim diye düşündüm inşallah duyarım kahve yaparken isterlerse duyamam galiba
Hayırlısı artık kuzum inşallah duyarımAyy evet kuzum ya o karışıklıkta nerde olcagın belli olmuyo ama genelde kahve yapılırken isteniyor sanırım
İnşallah kuzummmHayırlısı artık kuzum inşallah duyarım
Canım inşallah herşey gönlünce olurOlmaz mı canım çok heyecanlıyım. Beni isterlerken duyabilecek miyim diye düşündüm inşallah duyarım kahve yaparken isterlerse duyamam galiba
Bu olacak inşallah kuzum yapabilirlerse :) Benim saçım koyu kestane bilmiyorum buradaki kadar güzel durur muİnşallah kuzummmBu arada saç modeline hangisine krr verdin yavri
Canım inşallah herşey gönlünce olurBence kahveyi sen yapamıycaksın heyecandan yapılmıyormuş annenler yapacak sen götüreceksin
kuzum güzel durur bence ama sana sunu tavsiye edicem henelde kuaförler bu örgüleri böyle resmlerdekiler kadr kalın yapamıo gerçek saçta bana kauför sey değişmi bu hazır örgüler satılıyo ya onlardan kullanıyoruz demişti acaba öylemiBu olacak inşallah kuzum yapabilirlerseBenim saçım koyu kestane bilmiyorum buradaki kadar güzel durur mu
Eki Görüntüle 1217620
Amin canım inşallah, benim arkadaşlarım kuzenlerim yapar o zaman anneciğim otursun
Senin saçın gür yaparız dedi ama bilmiyorum. Hazır örgü elimizde var koyarız gibi bişi demedi. Ben de sormadım aklıma gelmedi açıkçasıkuzum güzel durur bence ama sana sunu tavsiye edicem henelde kuaförler bu örgüleri böyle resmlerdekiler kadr kalın yapamıo gerçek saçta bana kauför sey değişmi bu hazır örgüler satılıyo ya onlardan kullanıyoruz demişti acaba öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?