Kız İsteme ••• 2014/2015 Sözlenecekler Nişanlanacaklar gelsinnnn •••

Ayyyy ne güzel yaa. Sende de başladı telaşlar desene kuzumm. Sen nişanı evdemi yapıcaksın. İstemeye geldiklerinde nişandamı olcak

Ayyyy ne güzel yaa. Sende de başladı telaşlar desene kuzumm. Sen nişanı evdemi yapıcaksın. İstemeye geldiklerinde nişandamı olcak

Evet Aşkitom isteme ile nişan bir.
Biraz telaşım fazla olacak maalesef ki.
Ya bide sçımı da kestirdim ben nasıl model yapayım uf ne safım ya bilinçsiz hareket ediyorum

Evet Aşkitom isteme ile nişan bir.
Biraz telaşım fazla olacak maalesef ki.
Ya bide sçımı da kestirdim ben nasıl model yapayım uf ne safım ya bilinçsiz hareket ediyorum

Ohh süper valla 1 taşa 2 kuşş Hadi başlayalımm hazırlıklaraaaa Canım saçın çok kısa değil dağınık bi topuz çok rahat yapılır

Ohh süper valla 1 taşa 2 kuşş Hadi başlayalımm hazırlıklaraaaa Canım saçın çok kısa değil dağınık bi topuz çok rahat yapılır

Bana çok kısa geliyor sevgim ya bide kıyafeti abiye tarzı düşünmüyorum bana önerebileceğiniz modeller varsa açığım hani

Bana çok kısa geliyor sevgim ya bide kıyafeti abiye tarzı düşünmüyorum bana önerebileceğiniz modeller varsa açığım hani

Canıım, saçın çokta kısa değilmiş ki. ne istiyosan olur saçın, ister fönlü bırak ister maşa yaptır dağınık topuz yaptır

hızlandınız mı siz

Canıım, saçın çokta kısa değilmiş ki. ne istiyosan olur saçın, ister fönlü bırak ister maşa yaptır dağınık topuz yaptır

hızlandınız mı siz

Evet bebeğim fazlası ile hızlandık
Diyor ki beyimiz, askim tanışmaya geldiklerinin ertesi günü nişan yapsak olmaz mı yaa diyor.
Eee yuhhh yani dedim

Şimdi alacağım yemek takımını sizlere sunacağım yavru kuşlar

Eveeeettttttt huzurlarınızda beniiiiiiimmmmmmmmmm yemek takımııııımmmmmmmmm

Yorumlarınızı bekliyorum Kuzular henüz almadım değiştirebilirim fikrimi.
Her türlü eleştiriye açığım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben sözlendımmmmmm bu haftasonuuuuuuuuuuuuu

hiçte korktuğum gibi olmadııııığğğ herrrbişey çok güzeldiii :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…