- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 35
- Konu Sahibi balbocegi35
Aynen insan bir ürperiodonla duş yap akşamları çok komikkk
![]()
Korgutmayınn nannn beniiiiii :111::84:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Korgutmayınn nannn beniiiiii :111::84:
Oha bu selfie de olmasa millet ortada çıplak çıplak koşturacakmış , bu selfie nolmuş anam bi gazete koymş ünlülerin selfie pozlarını oha dedirttiböyle kaldım millet yanlış anlaşılmaktan hiç korkmuooo nan
kimisi gay , kimisi lez , kimisi orasını burasını açmış ohaaa
http://galeri.sozcu.com.tr/2014/foto/genel/selfie-modasi-cilginlik-sinirlarini-asti.html
![]()
Nil Karaibrahimgil de oğluyla fotosunu koymuş altına da Göğüslerim süt ve sevgiyle dolu yazmış![]()
Millet çıldırmışşNil Karaibrahimgil de oğluyla fotosunu koymuş altına da Göğüslerim süt ve sevgiyle dolu yazmış![]()
Efuliii arkana bak :94: süpürgemde var benimm![]()
ben daha gitmedimm birazdan gidicemmm![]()
Bendee hammm yaptımm geldimmm![]()
Efuli evlenmekten korkar oldum :18: Sende de var mı bu ? Erkekler hep aldatıo nan![]()
off off kuzum tam üstüne bastınnCiddiyet yaklaştıkca içimi korkular kaplıyor. Kendime milyon tane soru soruyorumm . Hele burdan öyle konular okudum ki.:18: Madalyonun iki yüzü var gibi geliyor bazen bi tarfı toz pembe mutluluk huzur bi tarafı düşünceler acabalar ne bilim garip bi
![]()
Bende gittim geldim kuzumm![]()
Aynen ya erkek milleti değil mii
Cem yılmaz diyordu ya fikri var aklı yok diye izledin mi bilmiyorum aklıma geldi bunlarda bazen o fikre kapılıp gidiyorlar![]()
Aynen ya erkek milleti değil mii
Cem yılmaz diyordu ya fikri var aklı yok diye izledin mi bilmiyorum aklıma geldi bunlarda bazen o fikre kapılıp gidiyorlar![]()