- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum birdaha öyle yerlere denk gelmeyiz inş
Günaydın cnm biz iyiyiz sen napıosn![]()
Herkese hayırlı cumalaryine yine yoğun bir günle başladım bitse de gitsek modundayım
![]()
Eki Görüntüle 1137290 yastığım nasıl![]()
Çok şeker canımEki Görüntüle 1137290 yastığım nasıl![]()
hayırlı cumalar canım kolay gelsin![]()
Çok cici ama buu![]()
Çok şeker canım
Sağol canım nasılsınkimsecikler yok yine burada:26:
renklerinde kararsızımm:44:
Neden kararsızsın canım peki en çok hangi rengi seviyorsun mor mu pembe mi tek bir rengi kullanırsan da hoş durabilir bence![]()
kızlar merhaba uzun bir sevgililik döneminden sonra bende eylül ayında kısmet olursa nişanlanacağım:) Nisanda sözlendik :) hepinizin gönlüne göre olur herşey inşallah :))
bilmiyorum ki neyi seviyorum önceden mordan nefret ederdim
tek renk istemiyorum canım su yeşilide var aklımda
su yeşili lila açık pembe 3 ü bir arada olsa![]()
merhaba canımmHoşgeldin aramıza Allah tamamına erdirir inşallah . Burda hepbirlikteyiz dertlerimiz önerilerimiz hazırlıklarımız hep beraberiz
![]()
Canım çok fazla olmaz mı 3 renk zaten kendisi de kırık beyaz krem gibi 4 renk olacak![]()
kızlar merhaba uzun bir sevgililik döneminden sonra bende eylül ayında kısmet olursa nişanlanacağım:) Nisanda sözlendik :) hepinizin gönlüne göre olur herşey inşallah :))
hoşgeldinn bende bi sözlenseydimm![]()
Bence fazla olur tabi karar senin ben biraz fazla sadeciyimdirÇok güzel bohçaların
![]()
aslında bende sadeliktan yanayım böyle çingene gibi davrandığıma bakmaa![]()
Olur canım sıkma canını :)) bende bekledim bayağı ummadığım anda teklif geldi ve ne olduğunu anlamadan sözlendim darısı bekleyenlerin başına :))![]()