- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi balbocegi35
- #3.261
Nişan yapıcak olan hatunlara hayırlı olsun şimdiden kızlarr.Gördüğüm kadarıyla hazırlık yapıyorsunuz ne güzell![]()
çok teşekkür ederizz sende durumlar ne canımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan yapıcak olan hatunlara hayırlı olsun şimdiden kızlarr.Gördüğüm kadarıyla hazırlık yapıyorsunuz ne güzell![]()
ayyy bu çok güzzel bi haber blursun inşallah canım güzel uygun bir yer![]()
inşallah canım ya , benim beğendiğim balık elbiselerde çok sönük kalıcak , nasıl bişey tercih edebilirim :26:
çok teşekkür ederizz sende durumlar ne canımm![]()
o tarlatanlı kocaman elbselerden uzak dur bence daha uçuş uçuş bişey blursun canım![]()
Bende durumlar hala net değil cnm :S Erkek arkadaşım temmuzun ilk haftası askerden geliyor. geldiğinde ramazan zaten .Bayramın sonrasında da istemeye gelecekler ama bizim tarafta hala net bişey denilmedi![]()
Ayy ben sevmiyorum onları giyemem aslaa kesim sade cici elbise geçio aklımdan, balık abiye uzun kuyrklu sade kuyrğu fırfırlı güzel olabilir , ahh tosunum gelsede bir dolaşsak baksak mağzalara
![]()
neden net birşey demyorlar ki bende eylülü bekliyorum ama ramazdan sonra herşey olabilir:26:
nişan için neler yapıyosun canım![]()
Aaa çok uygunmuş gerçekten.
Ama çekimleri nasıl hiç gördün mü çektiği resimleri.
Sonradan fiyasko çıkmasın canım.
Bide öğrenci nerede?
askerden bi gelsin düzelir canım herşey tam olarak sorun ne ki:44:Aile pek memnun değil istemiyorlar.Oyüzden
söylemezsen ölürüm meraktanTarih bi tam kesinleşsin canım çok şey yapıyorum hepsini tek tek yazacağım![]()
Napıosunuzz kızlarr bu hafta ders çalışmam gerektiğinden pek aranızda olamıcamm unutmayın beni tmm mıııKüserimm bak heeee
![]()
askerden bi gelsin düzelir canım herşey tam olarak sorun ne ki:44:
söylemezsen ölürüm meraktan
seni unutmaya ömrüm yeter mi![]()
Günaydın Güzelliklerrr![]()
günaydınnn burası çok sessiz kalıyoo:26:
Evet çok sakin :26:canım nasılsın![]()
Gunaydin kuzular :))
Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!