Doğuma Hazırlık 2014 agustos anneleri bebeklerinizin isimleri belli oldu mu

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yarenyar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
138
19
33
2014 agustos anneleri bebeklerinizin isimleri belli oldumu ne koymaya karar verdiniz ve neden o isim cevaplarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ilk ben yazayim Abdurrahman ali olacak oglumun ismi Abdurrahman esimin babasinin adi ben nisanliyken vefat etti o yuzden esim koymak istiyor ali ise ben hamile iken ruyamda hz.Aliyi gordum o yuzden ali ismini ekledik Abdurrahman ali oldu

ensar tuğrul olacak inşallah ensarı ben istedim tuğrulu esim

Bizim de hasan can olacak inş hasan babamın ve Kayınpederim in adı can ı da biz ekledik

bizimki tam belli olmadı üç isim arasında kaldık
yahya,yasir,talha
bunların hangisi olursa başınada ya kayınbabamın ismi idris yada aslında benim gönlümden muhammed geçiyor
yani başındada ya idris ya muhammed olacak inş.

Kürşad mete olacak inşallah. .

Rabbim isimleriyle yaşatsın tüm melekleri inşeAllah:)

Benim kızımın adı da Hira Nur olacak inş. Babası ve annem çok istiyor bana da uymak düştü:)

Henüz hiç bir şeye karar evremedim ben yaa... babamın adını koymak istiyorum, süleyman arkasına isim uydurmaıyorum ama

Benim de oğluşumun ismi Batın Ali olacak inşallah ☺ Batın ı ben çok beğeniyorum hem esmaül hüsna olduğu için , Ali de kayınbabamın ikinci ismi. Eşimi kıramadığım için mecburen koyucaz 😔

biz de ali mete koyacağız oğluşumuzun adını :) ali kayınpederimin adı ben teklif ettim koymayı çünkü çok seviyorum kayınpederimi çok iyi bi insan eşim de çok mutlu oldu mete de ali ile birlikte kullanılabilecek çok güzel bir isim diye düşündük :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…