2014 agustos eylül ekim aylarında tup bebek yontemi ile hamile kalanlar

merhaba allah tamamına

slm bende geçen mart ayında ilk denememi fertijinde yaptırdım 3 tane transfer yapıldı sonuç negatifti kasım ayında ikici deneme yapılacak fakat ben çok sitresliyim iki hastane arasındada kararsız kaldım fertijin yada florange nightingale arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi fertijinde pek alakasından memnun kalmadım
Canım bende ilkini medipol mega da yaptırdım olmadı ıkıncıyı ist. Tup bebek merkezinde emre by de yaptırdım hıc umudum yoktu oldu sebep neydı senın benım erkek infertilitesi agır bı problem di

Canım bende ilkini medipol mega da yaptırdım olmadı ıkıncıyı ist. Tup bebek merkezinde emre by de yaptırdım hıc umudum yoktu oldu sebep neydı senın benım erkek infertilitesi agır bı problem di

benim bilinmeyen infertlite sebep yok benim düşüklerimde oldu son 2007 oldu ondan sonra hamile kalamadım tüp bebek denildi

inş canım yaaa inan çok üzgünüm kendimi işe bile veremiyorum.akşam eşime nasıl söyleyecegim onu bile bilemiyorum dört gözle bekliyo test sonucumu allahım bizede bi evlat nasip eder inş.

ben ağlamaktan yorgun düşmüştüm eşimde yanımdaydı oda çok üzülmüştü bundan sonrakinde allahım bizleride sevindirir inşallah

Merhabalar, ben de transferimin 10. günündeyim.Bugün idrar testi yaptim, ögleden sonra, sabah idrari degildi. Aninda iki cizgiyi gördüm, bu sefer oldu galiba:KK73::KK73::KK73:... Persembe günü kan tahlilinde de cikar umarim...

Merhaba arkadaşlar 2. tup denememle hamile oldugumu yeni ogrendım benim gıbı olan veya dıger arkadaslarım buyrun sohbeteee :) :) :)
Ben de variiim.hic umudum yokken pozitif cikti hala soku atamadim uzerimden:) cok yakin zamanlarda dogum yapacagiz insallah:) sen keseyi ne zaman gorecekmissin beni yarin cagirdi doktor.

Merhaba arkadaşlar 2. tup denememle hamile oldugumu yeni ogrendım benim gıbı olan veya dıger arkadaslarım buyrun sohbeteee :) :) :)
Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin ve darısı bizim de başımıza inşAllah.Neler yapıldı senin tedavinde,hangi ilaçlar hangi yöntemler kullanıldı belki bizim de işimize yarar

Merhabalar, ben de transferimin 10. günündeyim.Bugün idrar testi yaptim, ögleden sonra, sabah idrari degildi. Aninda iki cizgiyi gördüm, bu sefer oldu galiba:KK73::KK73::KK73:... Persembe günü kan tahlilinde de cikar umarim...
inşAllah canım Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın.Benim sonuç 42 çıktı ikincide 19 a düştü perşembe günüydü ikinci tahlil ama henüz adet görmedim hiç böyle olup da hamile kalmış olan var mı acaba???

Selam kızlar Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve darısı bizim de başımıza inşAllah.Canlar artık bu benim son şansım ve lütfen hangi merkezde ne gibi ilaç ve yöntemlerle hamile kaldınız ve elinizde ilaçlarınız var mı varsa ben satın alacağım çünkü yaşım 41 ve son şansım bu benim her yönden tükendik

Selam kızlar Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve darısı bizim de başımıza inşAllah.Canlar artık bu benim son şansım ve lütfen hangi merkezde ne gibi ilaç ve yöntemlerle hamile kaldınız ve elinizde ilaçlarınız var mı varsa ben satın alacağım çünkü yaşım 41 ve son şansım bu benim her yönden tükendik

canım ben ank.da murat sönmezer ile tedavi oldum ve çok şükür ilk denememde tuttu. Elimde gonal f ve lucrin var sana yollamak isterim özelden yaz bana.

canım ben ank.da murat sönmezer ile tedavi oldum ve çok şükür ilk denememde tuttu. Elimde gonal f ve lucrin var sana yollamak isterim özelden yaz bana.
bitanemmm sağola Allah tamamına erdirsin sağlıkla o ilaçları hiç kullanmadım bakalım eğer diğer tedavimde kullanırsa ben sana yazarım hangi yöntemler hangi ilaçlar kullanıldı gonal f ve lucrine bakayım ne işe yarıyor ve dr uma da sorayım sana yazarım canım çok teşekkürler tel yazacağım sana

Back
X